Sari la conținut

brunetica 0747832740


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Serviciile mele sunt:

Sex oral

Sex normal

Masaj

100 lei finalizarea

200 lei ora

heya!!

bine ai venit pe forum!

si tu mai ai poze sigur! nu fii zgarcita!;)

asculta si de coleguta ta si mai raspunde si tu la telefon!:)

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Serviciile mele sunt:

Sex oral

Sex normal

Masaj

100 lei finalizarea

200 lei ora

Fata, foot job stii sa faci? Spune-i colegei sa te lase sa-mi dai un pm de pe contul ei cu mai multe detalii despre tine

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Mi ar placea sa fiu primit de tine imbracata asa .

 

Am observat sunt rare cazurile in care cineva pune accentul asta.

 

Majoritatea te primesc in pijamale/halate ssmd.

 

E ceva placut sa gasesti pe cineva intr o tinuta sexy .

 

Si cred ca asta nu e doar in capul meu 😆.

post-92402-0-57935400-1502962643_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:around
  • Oras:around

azi , am adoptat si botezat o fata de care nu mai imi venea sa ma dezlipesc, dulce ca mierea, salbatica si rebela ca un strengarita fugita de acasa, fierbinte ca jarul, corp de felina , ochi cu sclipici si futacioasa precum iepuroaicele .

prea multe detalii sint ca deobicei de prisos, au ramas prea putini amatori de skinnette care apreciaza genul si care stiu sa scoata in evidenta calitatile fetelor trase prin inel .

m-a intimpinat cu usa larg deschisa, desculta , in pielea goala .

am asociat direct imaginea ei cu cea a actritei care a jucat rolul principal in filmul colombiana , cataleya , numele unei specii rare de orhidee .

m-a cucerit prin naturalete, ,am simtit din start ca ne vom intelege foarte bine si n-am gresit.

timpul a stat in loc, dupa primele miscari ondulatorii , aducerea unui pahar rece cu apa , blocarea tastelor telefonului si asezatul pe banca in living, nu am rezistat tentatiei de  a scoate din traista aparatul de fotografiat si mai mult sau mai putin cu sau fara aprobarea ei m-am trezit fotografiind o naluca ce imi provoca din secunda in secunda fiori pe sina spinarii .

in momentul in care scriu aceste rinduri , nu am vazut inca rezultatul shootingului , inceput  pe bancheta si incheiat in boudoir.

mi-a tremurat mina , nu m-am putut concentra deloc, nu imi amintesc nimic din ce am fotografiat .

parca nici nu indraznesc sa le deschid.

poate ca in realitate nu arata asa cum am vazut-o eu prin lentila , dar un lucru e cert, m-a impresionat .

spre surprinderea mea, vraja a continuat si in dormitor, dupa ce am pus la odihna aparatul de fotografiat

atingerile senzuale cu limba , direct pe scrot , nerusinarea cu care a facut maratinga sa dispara trei sferturi in gurita ei infima si ascutita  cu buze mici si tari , saliva abundenta lasata sa se scurga din gura , toate la un loc , mi-au provocat erectia gigantica , catastrofala , cataclismica si din ce in ce mai rar provocata spontan.

cireasa de pe tort , a fost momentul in care a fost de acord sa incerce cu rabdare deepthroat-ul total , putin grabita fiind, lasind citeva lacrimi sa se scurga din ochii mari si intrebatori , innecindu-se la inceput dar reusind destul de rapid sa se adapteze la situatie si sa treaca mai departe la trucuri noi , plina de pasiune si senzualitate .

a tresarit in momentul in care am atins-o cu limba in pasarica , incepind sa geama incet, foarte erotic , miscindu-se lent  cu clitorisul de-a lungul limbii mele care parca se sculase si ea , mai rau decit mataringa .

pacat ca cele citeva minute petrecute in pozitia 69 , au trecut mult prea repede, la alegerea ei , motivind ca daca raminem asa incolaciti , are sanse mari sa se electrocuteze si apoi nu mai e buna de nimic.

am lasat-o sa se elibereze si am poftit-o cu drag sa se infiga on top , pozitie care nu a incintat-o enorm dar dupa primele secunde , s-a simtit in siguranta , a inceput sa onduleze in ritm lent si chiar a indraznit sa se aplece peste mine, lasindu- se Prada  bratelor mele si impreunindu-si timid buzele intr-un French kiss scurt si apasat .

de aici incolo , pozitile s-au schimbat alternativ, combinind sexul tandru cu reprize mai aprige , cu penetrare adinca si gemete de placere din partea ei .

extrem de elastica , s-a mulat perfect , pasarica strimta si dragalasa raminind mereu la vedere , primitoare si fierbinte .

din pacate , nu am ejaculat , gindindu-ma ca va urma o vizita la cristina melassa care ma invitase la ea si imi promsese mai pe seara un trio  cu colega ei , fapt care nu s-a mai petrecut , datorita faptului ca la plecare , andreea, colega cataleyiei, tocmai ce intra pe usa , asa incit am intirziat citeva zeci de minute bune , stind de vorba si pierzind rindul la cristina .

locatia este foarte primitoare si eleganta , gazdele , amindoua , foarte amabile , a.c in locatie, baie curata ,prosop , conditii de lux.

o surpriza foarte placuta , aceasta micuta  facatoare de minuni , sper sa am ocazia sa o mai prind in asa dispozitie cum a fost azi , o recomand doar celor cu fetish pentru skinny si ii prevad o ascensiune rapida pe scara escortelor de calitate .

mai are inca multe de imbunatatit , dar , personal as vrea sa ramina asa cum am cunoscut-o azi , o floare rara .

tarifele sint 100 fin si 200 h

 

maria-cataleya , te pupa tati  si iti doreste mult succes si bafta la leuti.

nu alerga dupa ei , lasa-i sa vina ei la tine  si va fi bine

 

 

  • Like 10
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...