Sari la conținut

Escorta focoasa dedicata 0761017622


Postări Recomandate

  • Oras:BUZÄ‚U
  • Oras:BUZÄ‚U

 salutare. Aseara am fost din nou la aceasta domnita. Am vb cu ea la tel si am stabilit o intalnire la ora 24:00. A fost de acord sa ne intalnim la acea ora tarzie. Am fost cu ea la hotel brebeanu. Domnita e blonda. Ultima ora cand m-am intalnit cu ea era bruneta asta fiind in luna ianuarie. Din punctul meu de vedere e cam dezordonata. Nu e prea bine imbracata, parul ciufulit si nu era prea epilata. Se cam simteau perisorii;)). Inainte de actul sexual i-am zis sa faca un dush si mi-a zis ca nu face ptr ca a facut acasa. In fine, am zis bine, hai ca o las ca pe ea daca nu vrea sa faca dush.

Si acum sa trec la note: oral - 7 (cu indulgenta ca se cam ajuta de manute si nu prea e atenta la outze);

                       normal - 8 (sta cum vrei, nu zice nimic insa era mai bine daca punea si ea ceva efort);

                         anal - cica nu face insa din cate am auzit de la niste amici face si anal dar eu nu am avut noroc

                         pret - 70 lei finalizarea oral si normal iar ora 120 lei oral si normal cu oral neprotejat.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București
  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București

0761017622 - Iulia

 

In seara asta , acum 1 ora am chemat-o pe duduia Iulia. dupa un schimb intens de mesaje ( nu prea are incredere in persoanele necunoscute), intro locatie total neobisnuita. A ajuns dupa ce am garantat ca platesc taxi dus-intors(taxi trimis mine). Am fost 2 persoane doar pentru cate 1 oral. Fata foarte amabila, deschisa dar putin sceptica.

Cadoul - 70 ron plus taxi.

Oral - nota 8(se foloseste putin de maini)

Sanii - mici dar tari si foarte jucausi

Corp - foarte bine proportionat

GFE - nota 10

Normal - nu am incercat

Anal - nu am incercat, nu am intrebat

FK - nu am incercat

 

Per total de revenit .... apelez la astfel de servicii de 4 ani (in perioada cand masajele erotice erau la putere in Buzau). este mult superioara (poate doar Anca de la XXL sa o am mai aproape de sufletul meu). Am intalnit multe dame de acest fel dar dupa parerea mea este superioara. Pacat ca nu mai am numerele de tel ale celorlalte dameze (sau nu am acceptul lor sa postez)  pe la care am fost, le stiu dupa nume, porecle dar am observat ca unele numere de tel nu mai sunt valabile.

Saptamana viitoare vreau sa am o intalnire cu damesa pentru macar 1 ora, o sa fac referinte ... sa vedem cum se descurca si la normal si eventual daca face si anal.

Stie de acest site, mi-a explicat faza cu maneca scurta si cu parul ravasit ... chiar se amuza.

 

Scuze daca am uitat ceva sau daca am incalcat regulamentul. astept eventualele corecturi.

 

cu respect, Soft_Touch

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Fiind cu panzele albe (citez un pastelat coleg) si cu vantul din pupa, merg alene catre capitala unde stabilisem cu d-ra Xenia un telefon pe la ora pranzului, zis si facut, sun si sun si iar sun, ma rog de vreo 10 ori, in intervalul orar 11.55-12.20, nimic, incerc la o cunostinta mai veche, Ela din timpuri noi, nimic si nimic, mai frate incercam varianta de rezerva cu toate ca am spus o data ca nu mai revin , dar in imprejurarile prezentate mai sus, trebuia sa iau o decizie asa ca o sun pe Iulia, raspunde, stabilim intalnirea si gata si cu problemele.

Bonus 120 - 2 finalizari

Locatie  motel langa Vali Cauciuc- 40 lei  - 10

Oral - 7 - a mai indepartat mana din cand in cand
Normal - nu a fost cazul
Anal - nu
Prezenta scenica -  tot 6 neingrijita, spalata dimineata cu potina apa cu par
Nu stiu daca mai revin, dar daca tot sunt refuzat in alte parti bateriile trebuiesc descarcate.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București
  • Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București

tipa este foarte greu de convins

in aceasta seara am vb eu cu ea in jurul orelor 19, stabilisem se ne vedem si dupa 20 min nu mai raspunde la tel si nici macar la mesaje ( ea foloseste mesajele in comunicare preponderent). treaba este ca astazi la ora 11 dimineata am programare la ea ... sa vedem daca este serioasa... si aflu daca s-a intalnit si cu un coleg asta seara, ca am vb cu ea sa se intalneasca... asta este ... din punctul meu de vedere cam neserioasa ... pacat.

Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

salutare!m-am intalnit si eu cu dameza acum 2 zile.intradevar o cheama Iulia poza reala si are 19 ani. dupa ce ne-am conversat prin mesaje.pustoaica e un pic tamatoare.te intreaba de unde ai nr de tel si si cum o  cheama pe persoana respectiva care mi-a dat nr.am bagat si eu o vrajeala ieftina iar apoi am stabilit sa o iau cu taxi-ul de la LSM si apoi sa mergem la un hotel.ajungad acolo am intrebat-o ce servici presteaza.ea mi-a zis k face oral neprotejat si normal pentru 80 de lei iar 1 h 150 de lei.am ales 1 fin.i-am zis daca face anal si a zis k nu.dupa cele stabilite,am fost la dus amandoi ne-am sters iar apoi fata a trecut la un oral neprotejat.face bine nu se grabeste atent la OO,dar se ajuta cu manutzele.dupa ce am rugat-o sa puna caciulita pustoiaca sa urcat pe mine.se misca bine tipa si e stramta in fofo.am mai pus-o umer craci si capra apoi am terminat.am mai stat un pic de vb,am fumat o tigara si mi-a zis k intentiomeaza sa se lase de meserie k s-a sictirit.defapt pe tot parcursul sedintei era distanta si nu prea se implica.in fine,mie unu mi-a placut.acum notele

 

ASPECT: 9 (era cam ciufulita)

 

ORAL: 8 (s-a ajut cu munutzele)

 

ANAL : n/a

 

NORMAL : 9 (nu prea se implica)

 

GFE :0

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Mai fac o recenzie domnisoarei, intamplarea intamplatoare fiind astazi si sar peste amanunte, prefer sa notez si atat.

Singura modificare din scenariu este oralul din picioare si nu statul cu zdramba-n sus.
Bonus 100 - 2 finalizari (client fidel)
Locatie motel langa Vali Cauciuc- 40 lei - 10
Oral - 7 - cu tendinte de DT
Normal - nu a fost cazul
Anal - nu
Prezenta scenica - tot 7 chiar pieptanata  si cu hainele care stateau mai bine pe ea.(o fi in cresterede atitudine? nu stiu, o sa vedem)

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Buna ziua dragi confutaciosi!!

 

ieri cu ganduri mari sun la domnisoara iulia in jurul pranzului sa fac o programare prt mai tarziu cand urma sa termin cu munca dar domnisoara imi spune sa o sun cand pot sa ne intalnim ca nu stie ea ce face pana atunci....zis si facut

 

pe la 4 si putin revin cu telefon dar imi da ocupat ,imi aduc brusc aminte ca pe aici scriati dumneavoastra domnilor ca e mai reticenta cu persoanele necunoscute si zic sa dau un sms ca asa se procedeaza!! Ii aduc fetii aminte ca am vorbit mai devreme si ca urma sa ne vedem...asa ca nu dupa mult timp(1 min max 2) vine si raspunsul"Vino la LSM"

 

hopa sus in masina si fuga la LSM cum zice domnisoara...ajung acolo sun din nou...iar ocupat..."Gata mi-am luat teapa" dar din nou un sms"ai ajuns?

cum te recunosc?"ii dau ceva detalii si vine dupa colt o domnisoara la 1,60 -1,65 satena vopsita blonda (se vedeau radacinile),nu urata dar nici frumoasa ochii ei m-au atras, slabuta,cu o gecuta si o pereche de blugi rupti in genunchii...nu aranjata dar nici neingrijita cum s-a spus mai sus deci sa speram ca e pe drumul cel bun!!

 

ne urcam in masina si pornim la drm,initial spun sa mergem la mine apoi zic daca tot suntem langa"vali cauciuc"sa nu mai pierdem timpul dar culmea si curios ea spune"hai la tine ca mai scutesti 40 lei!!zic OK si continuam drumul!

Ajunsi la mine , am schimbat cateva vorbe parea plictisita sau trista...ea zice ca s-a certat cu o persoana dimineata si asa e toata ziua cum incepe de dimineata...what ever...intreaba de baie merge acolo unde vred ca nu face dus ci doar se improspateaza cumva....

revenim in dormitor unde jos textila...sani micuti (nu m-a impresionat aici...nici o forma anume),picioare frumusele,fund mic dar frumos!

 

Au inceput ostilitatile direct cu un oral bunicel(se ajuta mult de mana)neprotejat ,cand i-am zis sa nu mai foloseasca mana a zis "voiam sa te simti bine" de apreciat dar ma simt mai bine fara mana!!

 

la normal am rugat-o sa se urce pe mine cu spatele sa vad funduletul ala mic si jucaus...nu se mmisca extraordinar dar faptul ca a continuat asa pana am terminat si a durat putin pot spune ca mi-a placut!!

 

Ne-am imbracat si i-am chemat un taxi eu am ramas in pat sa ma odihnesc(ma cam ia somnul dupa ostilitati)

 

acum notele:

modalitate de contact: telefonul de mai sus (apelati si la sms daca nu raspunde)

aspect fizic: 8(slabuta , si micuta)

curatenie : 9 (fara mirosuri la pasarica am zis ca poate data viitoare o pun sa faca un dus si gust putin din ea)

oral: 7.5(se ajuta de mana ,fara CIM ,fara DT.dar incearca)

normal: 8 se straduie si nu comenteaza la pozitii

anal: nu am intrebat (nu cred ca face)

FK: nu m-a tentat poate data viitoare(nu stiu daca accepta)

GFE:6,5(vorbeste putin ocoleste privirea in ochi)

halatul:80 ron/fin 120/h

recomandat:De revenit eu sigur o voi suna!(cand nu am drum la capitala)

sa  futeti cat trebuie cand va trebuie!!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

Salutare iubitori ai sexului! Saptamana trecuta am contacta-o si eu pe aceasta si dupa cateva schimburi de mesaje, am stabilit sa ne intalnim la LSM. Am fost la un motel la iesire din oras si dupa nu prea multe vorbe am trecut la treaba. Am optat pt ora cu 2 finalizari/120 lei,din care am avut parte doar de o sg finalizare pt ca a exp timpul. La oral se descurca binisor-nota 8, normal fara implicare nota 6, anal nu a fost cazul.Per total e buna la nevoie.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salut gingoflex,si bine ai venit printre noi.Am o rugaminte referitor la review-ul tau...,nu ar strica daca l-ai detalia putin mai mult,si binenteles sa ne comunici si cadoul.Observ ca esti nou,si-ti recomand citirea REGULAMENTULUI.Pana una alta,+1 de incurajare.Spor,...

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salut, am bifat-o şi eu pe dameza Iulia week-end-ul trecut. Ştiam de pe aici că legătura cu ea se face mai repede prin sms aşa că sâmbătă noaptea i-am dat vreo 2 msg dar nimik. La un moment dat sun şi văd că are tel. închis...:( A doua zi primesc un msg de la ea întrebându-mă cine sunt şi de unde o ştiu. I-am zis că m-a recomandat X, un client de-al ei, vrăjeală bineînţeles şi imediat am primit tarifele şi locaţia unde prestează (80 nr şi 120 h, la brebeanu). Ok, şi dus am fost la hotel unde i-am dat rpd un sms şi a apărut, o brunetă slăbuţă, în jur de 1,60, 45 kg,sâni mici, genul skinny...achitat camera 35 lei şi la treabă. Eu doar ce plecasem de acs aşa să am sărit peste duş, ea a făcut şi am trecut la treabă nu înainte să ceară cadoul, 80. M-a întrebat cum prefer oralul, cu sau fără, i-am zis fără. Am optat apoi ptr capră şi finalizare COB pe sâni. 

 

contact: 9 (repede, prin sms, detalii suficiente dar doar după o mică interogare)

locatie: 5 (fără săpun la baie, doar un prosop pe care l-a şutit rpd dameza, 2 paturi mici, gen twin)

prezenţa: 8 (faţă drăguţă, pare aşa inocentă, îmbrăcată ok, îngrijită, curată, epilată, fără mirosuri străine)

oral: 7,5 (pentru că nu a vrut CIM, în rest bunişor, se ajută de mână)

normal: 5 (implicare 0, poate am eu nevoie de afecţiune, dar fata asta era aşa de plictisită încât se scorojeau pereţii, la sfârşit i-am zis că ar trebui să se implice mai mult..răspuns: da, ştiu!)

GFE: 6 (tăcută, plictisită, mechanică, grăbită)

anal: n/a

FK: n/a

+ ptr duşul făcut

Notă finală: 6,5 mie unul nu mi-a plăcut şi v-am trecut motivele mai sus, dar din lipsă şi la naiba că e lipsă in bz mai ales noaptea, merge! Baftă!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Buna seara stimabililor!

 

nu a fost prima data cand am mers cu iulia...dar mi-a fost invatare de minte!!!

 

asa ca am sunat-o cu vreo 3 ore mai devreme si am stabilit sa mergem la hotel la gara dar sa o sun inainte...zis si facut la ora stabilita nu era disponibila asa ca am mai asteptat vreo juma de ora si ne-am intalnit la hotel in receptie si am urcat amndoi

 

camerele sunt asa cum le stiti mici si un singur prosop pe care il ia repede iulia u daca vrei dush ramai ud...data trecuta a venit la mine acasa si totul a decurs altfel dar...ce sa-i faci ...

 

ne-am asezat in pat si a inceput un oral si cu mana si cu gura fara zone adiacente fara artificii si am tot incercat sa o conving sa faca CIM dar nu a vrut asa ca am invitat-o sus pe mine unde s-a miscat cat de cat ok apoi am finalizat pe sanii ei mici ...

 

notele:

oral:6 foloseste si mana si fara artificii

normal :8 se misca binisor deasupra

anal:N/a

gfe:6 vorbeste putin si prost

locatie: hotel brebeanu 35 camera zic eu mai bn la vali cauciuc

modalitate de contact tel din titlu

pret 80/fin si 120 /h

 

eu unu nu mai revin...voi faceti ce doriti

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:ROMÂNIA
  • Oras:ROMÂNIA

Salutare tuturor!!! In seara asta, avand ceva gargauni in cap si rasfoind forumul nostru drag, dau de numarul Iuliei. Citesc eu acolo cateva recenzii, nu tocmai sadisfacatoare si ce zic, ia sa sun sa vad care e treaba! Sunat, bineinteles fara raspuns si la nici un minut primesc un sms prin care ma roaga sa ii trimit sms ca nu vorbeste la tel. Zis si facut, trimit sms, primesc inapoi raspuns, ma intreaba in prima faza de unde am numarul ei, imi prezinta apoi oferta, 80 lei/nr 120lei/h oral protejat si normal protejat! Eu nefiind un mare fan al oralului neprotejat cu escortele zic hai sa imi mai fac un moft si sa ma intalnesc cu domnita! Stabilim ora si detaliile intalnirii. Am mers si am luat-o de la vestitul motel Vali, urca in masina, la prima vedere o fatuca de vreo 18 anisori, 19 declarati de ea, subtirica, cu un fundulet mic si platfus la tate :)). Eii are ea acolo ceva pe post de tate dar nu prea intra in adevaratul sens al cuvantului!:) Facem cunostita, o mai intreb inca odata tariful si purcedem agale spre hotel Nova, in prealabil fata instiintandu-ma ca nu sunt camere la Vali!

Am ajuns la Nova, platit camera 50 lei(45 normal da nu avea tanti rest), luat cheie si alte socoteli pe acolo si purcedem spre locul de desfasurare a ostilitatilor.

Camera, hmm, cam de un 6 asa, fara apa calda si fara caldura!

Am recapitulat cu domnisoara planul de actiune si am trecut la fapte.

Nu e ea prea comunicativa, la GFE acordand cu indulgenta un 6,5, dar cand s-a dezbracat chiar mi-a placut ce am vazut. O fata mica de statura, subtirica, gen skinny, cu niste tate mici mici. Eu sunt un mare fan al genului, curu mic si cat mai teen asa sa fie.

In prima parte pune fata preze pe jucarie si incepe un oral, bunicel spre bun, cu ceva tentative de deep, dar fara atentie la zonele adiacente, drept pentru care pentru prima parte de oral nu pot da mai mult de un 7. Suge ea ce suge si la un moment dat o opresc si ii spun ca vreau sa o simt si la pasarica. E foarte ascultatoare, se aseaza cum vrei tu...eu am pus-o in patru labe :) doggy stile ca sa ii vad funduletul ala mic, frumusel si fara pic de celulita. Am pompat in ea pret de cateva minute,da contre, ceva gemete da false si intr-un final am terminat glorios in preze. A avut grija sa imi scoata cu mare atentie preze si sa-l puna intr-un servete! Ingienizarea de rigoare si tigara elecreonica de dupa!:)

Am mai discutat cate ceva, dar destul de scurt si la obiect si ii propun sa trecem la cea de-a doua repriza.

Foarte ascultatoare, pune preze si se apuca iar de supt, dar, dragii mei, de data asta mult mult mai profi si mai adanc! Vazand ca e de bine ii spun sa nu se opreasca si sa ma termine oral. Si incepe frate sa faca cu pula in gura niste 8-uri de nu-mi venea sa cred, incercari de deep, supt cu simt de raspundere nu gluma. Ma ridic i picioare la marginea patului si ii zic sa ma suga asa ca imi place mai mult! Pentru mine e excitant tare sa urmaresc cum o suge una deasta mai teen asa :)) (na, fiecare cu pasarelele lui)!!!

Termin glorios in preze si ce mi-a placut ca nu s-a oprit, a mai sput acolo pret de cateva clipe ca sa scuipe jucaria tot in preze! Igienizat, imbracat si plecat!

Toata actiunea a durat ca 45 min, timp in care nu am vazut ca s-a uitat la ceas sau sa vina cu intrevbarea aia de kk " Mai ai pana termini?". Oralul de aceasta data il notez cu 9, chiar mi-a placut!

In speranta ca ati citit cu placere cele spuse de mine, va salut si ... spor la treaba!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:BUZÄ‚U
  • Oras:BUZÄ‚U

 

salutare adrian 1990. Incearca sa-i lasi un msg si daca vezi ca nu-ti raspunde la msg in maxim 15 minute inseamna ca a ramas fara credit si iti msi ramane o singura varianta, aceea de a suna, ca asa iti raspunde sigur la telefon daca a ramas fara msg :-p .

Link spre comentariu

  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

nu v-a recomand .. ! am fost acum 2 sapt la ea .. m`am simtit bine sincer ! Dar am o iritatie la testicole plus o usturime de cateva zile!Urmeza sa ma duc la control sa vad ce am exact !Nu recoand colegilor sub nici un fel ! Normalul protejat , oralul protejat ! Nu stiu cum s-a intamplat dar rog colegii sa se gandeasca de doua ori inainte ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...