Sari la conținut

0741697342 - Buna top model nou in oras


zeus814

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Buna-topmodel-nou-in-oras/7b0061757b606056.html

 

Salutare dragi futăcioși. Tocmai am făcut cale întoarsă de la domnișoara și bifat încă o neserioasă. Sun înainte și îi spun că ajung în maximum jumătate de oră ... zice "ok sunt liberă. Locația e undeva pe lângă Hotel Unirea etc.". Ajungând aproape de locație o sun să confirm că vin în 5 minute ... zice "da, când ajungi la parcarea subterană mă suni să te ghidez". Ajung la parcare ... o sun odată ... canci ... dau mesaj ... canci ... mai stau câteva minute și o mai sun odată ... răspunde și zice "tre să mai aștepți 20 minute ... a ajuns altcineva înainte". Îi explic respectuos că am vb ceva la telefon și ea bla bla și închide.

Enervat, urc coaiele umflate în mașină și plec de-acolo. Peste 5 minute dă mesaj "dacă mai ești prin zonă poți să vii" ... ..... băga-mi-aș la 34 de grade la umbră tipa face maratoane dintr-astea.

Poate cineva a fost mai norocos și poate să ne povestească experiența. Tipa zice că pozele sunt reale. Dacă o fi adevărat (deși intuiesc că nu e), merge executată.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Pozele mai mult ca sigur sunt false. Din cate stiu si am auzit la Piata Unirii (celebra scara cu bara albastra) sunt niste fatuci abia trecute de majorat puse pe facut bani. Ca prestatie fetele sunt docile, dar igiena e tabu. Nu au nici macar hartie igienica la WC.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...