Sari la conținut

Roxi(colega Anda slaba) - 0740579842


Vizitator Scrat

Postări Recomandate

Vizitator Scrat
Reputație: 0

Anunt din publi24 > Buneta ,19 ani ofer companie intima oral ,normal, finalizare intre sani domnilor generosi.Tel 0740579842. se pare ca ea este noua colega (Roxi) a Andei. Daca cineva a vizitat capreoara sa dea detalii comunitatii.

Am sunat, mi-a raspuns o voce cristalina si mi-a comunicat aresa (identica cu a Andei - escorta slim rau) si preturile, 100 ron fin / 150 ron / ora.

Pozele de pe anunt >

post-54127-0-24022600-1354804953_thumb.jpg

post-54127-0-13792200-1354804957_thumb.jpg

post-54127-0-88688200-1354804960_thumb.jpg

post-54127-0-41257500-1354804964_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

E seara, e frig, e o vreme urata, nu-i nici toamna, nici iarna, e urat si atat! Iau forumul sectiunea timisoara la citit si dupa n telefoane date, unele degeaba, hotarasc sa merg la Anda alias Nicoleta. Chiar in seara de mos Nicolaie, o vreau sa-mi umple retina si amintirile cu clipe placute.

 

Este foarte sociabila la telefon, parca ne cunoasteam de cand lumea. Imbracat, aranjat, parfumat si inarmat cu un gps pornesc in fictiune.

Ajung, sun si sunt invitat inauntru. Intrat fac cunostiinta cu fetele, Anda/Nicoleta si Anita, a si era sa uit, cainele lor.

Intru in dormitorul Andei si incepem a ne cunoaste. Eram deja cu un prieten pe care nu-l mai vazusem de mult si conversatiile se inchegau din ce in ce mai bine. Nu mai stiam daca e adavar sau fictiune, adevarul este ca apoapre totul era perfect, insa nimeni nu mi-a spus ca Anda e chiar asa de slaba. Aproximativ 35-40 kg. Nu prea mai parea deloc fictiune, era adevarul pur.

In retina imi ramasese inca de la prima privire aruncata in casa Anita, domnisoara ce umbla ca si la vizitele predecesorilor mei pe facebook.

O rog pe Anda sa ma scuze si sa ma lase sa continui seara intr-un mod mai placut cu Anita. A reactionat, asa cum as reactiona eu daca o domnioara m-ar ruga sa fac CIM. Toate bune, schimb dormitoarele si o astept pe Anita.

 

Diferenta intre cele 2 fete este ca Anita nu face oral neprotejat, nu face CIM si sincer nu prea face oral. Anyway ajunsi in sufragerie, simtindu-ma ca mister-ul de la balul bobocilor cu miss balul bobocilor. Fata asta e frumosa foc, are un chip superb. Imbracata intr-un capot roz, de care a scapat imediat, ramanand intr-un top roz cu nergu ff mulat pe corp si care ii scotea sanii in evidenta.

 

Ne-am dezbracat reciproc in timp ce ne-am sarutat incontinuu ca si cand eram virgini si asta seara primeam amandoi premiul cel mare. Saruturi de-a lungul gatului, cefei, pe sani, pe abdomen, pe si intre coapse. A. s-a umezit bine de tot iar eu aprope ca m-am indragostit :X:X.

 

O partida mai mult decat reusita.

 

Per total am stat 1,30 minute si am platit 150 ron.

Domnisoara e bruneta, are 150 cm, ochi negri sclipitori, un nas f mic, dantura perfecta, piele catifelata si un zambet perfect. Dinti albi si cu siguranta ar putea face reclama la pasta de dinti.

Singurul lucru neplacut este ca nu face sex oral, decat la inceput, f putin.

 

In rest recomand, acum cat o s-o mai gasiti. Cu siguranta nu o sa ramana mult timp avaible.

 

PPS Nu pot sa pun aici nr ei de telefon si nici pozele pe care le am cu domnisoara pt ca nu are anunt si contravine regulamentului, insa daca mergeti la ea sigur nu veti regreta.

  • Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

E seara, e frig, e o vreme urata, nu-i nici toamna, nici iarna, e urat si atat! Iau forumul sectiunea timisoara la citit si dupa n telefoane date, unele degeaba, hotarasc sa merg la Anda alias Nicoleta. Chiar in seara de mos Nicolaie, o vreau sa-mi umple retina si amintirile cu clipe placute.

 

........

 

@tudor21:  Asta e fata??

 

http://nimfomane.com/forum/topic/9487-bruneta-19-ani-0740579842/

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

A fost si eu astazi la domnisoara si pot spune ca am ramas placut surprins. Ca raport calitate/pret pot spune ca e una dintre cele mai OK din Timisoara. Eu de regula cam evit sa merg la cele sub 150-200 de lei numarul (exeptie facand cateva la care merg de mai mult timp si stiu ca sunt OK), din motive de igiena. Dar domnisoara chiar merita. Cat priveste aspectul si serviciile, oricat as incerca eu nu pot fi mai explicit si mai plastic/romantic decat a fost tudor21. Asa ca voi fi mult mai putin plastic si voi spune ca fata desi ca si fizic este undeva peste medie (micuta, cam 1,50, si bine proportionata), ca si atitudine e super-OK. Le da clasa multor dudui care se cred de lux dar au o atitudine de tot rahatul. Dupa dusul de rigoare (la care am primit si prosop curat), am trecut la actiune. M-a intrebat daca vreau si oral si evident ca i-am raspuns afirmativ. Oralul a fost fara prezervativ si cat se poate de finut, lucru care la ea nu m-a deranjat ba din contra (eu fiind adeptul stilului putin mai dur). Dupa cateva minute de oral, am trecut la normal. Normalul a fost presarat cu saruturi, multe saruturi. Ce-i drept, eu (la fel ca si altii sunt convins ca n-oi fi eu mai deosebit) nu ma sarut cu oricine, dar fata asta chiar merita sarutata. Si ea la randul ei, saruta ca nimeni alta. Din punctul asta de vedere, (si daca ar fi doar din acest punct de vedere si nimic mai mult), merita toti banii. Normal ca in atari conditii, actiunea nu a mai durat mult si am finalizat in caciulita. Draguta a fost si reactia ei, care m-a intrebat: asa repede? NU ca altele care se bucura daca te termini repede. De platit am platit 100 de lei, ceea ce repet, e mai mult decat rezonabil. Eu unul sigur o sa mai revin la ea (i-am spus si ei asta la care raspunsul ei a fost de asemenea unul dragut spunandu-mi: cu drag). Imi cer scuze daca am fost prea patetic in postarea mea, dar chiar am ramas placut surprins de domnisoara, chiar impresionat as spune. Si nu e vorba aici de lipsa de experienta din partea mea, ba din contra. Avand experienta, am si termen (mai exact termeni) de comparatie. In concluzie: o recomand cu incredere.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare confrati,

Am marcat si eu ieri seara pe la duduia respectiva.

programare cu 30 de minute inainte, am intrebat la tel daca ofera oral neprotejat si sarut, a zis ca DA.

Locatia si aspectul au fost descrise mai sus, asa ca nu insist. Fata e intr-adevar cea din poza, micuta si cu sani frumosi.

Am ajuns fara probleme, urcat la timp, intr-adevar e colega cu Anda cea incredibil de slaba.

Am spus ca vreau sa stao o ora, 2 numere, mi s-au cerut banii inainte, am zis ca ii dau dupa ce fac dus.Am primit prosop curat, dus, intrat in camera, mi s-au cerut din nou banii in mod expres, un pic cam deranjanta insistenta asta, dar in fine.

Ne apucam de treaba, vreau s-o sarut, imi zice ca NU SARUTA. Hopa! Ii reamintesc conversatia de la telefon, la care ea zice "asa am zis la tel? Da, sarut, dar doar clientii fideli!" I-am zis in gluma ca poate o sa fiu si eu fidel, dar fiind prima data nu am cum. I-am zis ca daca nu vrea sa sarute e libera sa-mi dea banii inapoi si am intins-o. S-a mai imbunat si a zis "bine, bine, hai ca te sarut". Mirosea oricum foarte puternic a tigari, iar eu fiind nefumator nu prea "gust". in fine, am trecut si peste asta.

Oral mediocru, fara deep dar si fara mana, am trecut la normal unde am finalizat destul de repede.

Am stat 2-3 minute si fata incepe iar "actiunea" i-am zis ca am nevoie de o pauza, ca nu pot chiar asa hop-top, si oricum avem destul timp o ora. Nu i-a convenit, s-a uitat la ceas si a venit cu o chestie destul de neplacuta, s-a uitat la tel si zice "ai venit la si 40, la si 47 ne-am apucat, ca, stii si dusul se pune la timp consumat...". Incepeam sa ma enervez, dar oricum aveam destul timp.

A luat o pauza, si-a aprins o tigara, timp in care a raspuns la un telefon si l-a programat pe urmatorul peste o jumatate de ora, desi nu cred ca trecusera 25 de minute de cand intrasem pe usa. In timpul pauzei am incercat sa inveselesc un pic atmosfera cu o conversatie, dar la capitolul asta - zero barat. Se vedea ca n-are chef de conversatii, ca se grabeste si ca se gandeste deja la urmatorul.

Mi-a zis apoi ceva de gen "hai sa incepem, ca asteapta ala afara, si mie mi-e mila de toti!". Bineinteles ca nu astepta nimeni afara, ca doar se intelesesera sa o sune peste jumate de ora.

In fine am inceput si nr 2, care n-a mai mers din cauza si de oboseala si de indispozitie cauzata de atitudinea duduii.

Incerca sa fie amabila, dar nu i-a iesit deloc, se vedea falsitatea, graba si dorinta de a scapa cat mai repede de client dupa ce a umflat banul. Oricum nu mai aveam nici eu foarte mare chef si mi-a parut rau ca n-am zis la inceput ca vreau doar un numar.

La plecare a incercat cateva amabilitati, in ideea ca poate o sa revin, dar oricum zero sanse la atitudinea asta de cacat. Inteleg sa joci teatru, dar macar joaca-l cum trebuie. Sau o fi o tehnica a curvelor sa te indispuna ca sa nu iti mai iasa nr.2 si sa pleci mai repede.

 

Mi-a parut rau de bani si de timpul pierdut. Nu recomand si nu o sa mai revin.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ShadowX
Reputație: 0

E recunosc camera si patul in care-s facute pozele, desi n-am fost cu fata, dar am fost cu vechea colega a Andei acolo. Plus ca ultima poza de pe site-ul ala e a alte fete din TM, care sta in zona lipovei. Deci probabil ca cea din italia a forat pozele de la fetele noastre :P

Link spre comentariu
  • Oras:EARTH
  • Oras:EARTH

Ambele poze sunt reale.

 

Prima poza este facuta in camera Andei (colega sa) poti sa vezi pozele Andei in care se poate observa carpeta + vaza portocalie.

A doua poza o confirm eu 100%, domnisoara este taiata pe mana dreapta. Asta se poate vedea si in celelalte poze. Cele atasate aici si cele pe care ti le-am trimis eu.

 

Voie buna! Astept parerea ta despre d-soara.

 

ps: dupa teava de apa care apare in mai multe poze tind sa cred 100% ca si poza aceea e a ei
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

  Va salut,

 

     am fost la domnisoara Roxi nou!!!!! cel putin asa isi spune pe unul dintre anunturi,in fine ajung destul de usor locatia destul de curata din cate am observat,foarte cald in schimb,era si Anda pe acolo incredibil de slaba..ma invita in camera din dreapta cum intri in apartament,ciudat nu m-a invitat la dus ceea ce m-a facut sa ma autoinvit atitudinea foarte k m-a intrebat daca doresc sa fiu insotit..partea care m-a deranjat de mi-a parut rau ca am mers e faptul ca era foarte racita,nu e normal sa lucrezi ca si escorta si sa fi in aceea stare,e putin lipsa de respect fata de clienti.

           Fata in general e prietenoasa dar aspectul ei e deranjant pe alocuri,daca la fata e draguta si arata bine,are talia de stejar cu o burta de bautor de bere,sani k,picioare si fund foarte k,taieturile de pe maini sunt cam horror,per total daca e luata pe la spate si are alta stare decat racita e k.Oralul e facut finut dar se tot oprea ca nu prea mai avea aer,in schimb un plus e ca se ocupa de partile adiacente,am trecut la normal moment in care a venit un danf de nu stiu sincer unde care mi-a taiat toata pofta de joaca,prestatia ei cam statica nu prea misca nimic dar ascultatoare in acelasi timp,era clar ca avea o dispozitite nu prea placuta probabil din cauza starii de sanatate.

           Am observat si un tatuaj ciudat pe spate in zona gatului,niste litere chinezesti dupa moda anilor 2000,dupa toate acestea am fugit acasa cu speranta ca nu m-am lipit de raceala si eu,va inchipuiti ca de GFE nici nu se putea pune problema si mai ales de FK sau ceva apropiere de ea,acum nu stiu cum presteaza in conditii normale cand nu e racita si are si chef,dar nu prea am de gand sa vad prea curand ,dupa cum am mai spus e o totala lipsa de respect fata de clienti sa lucrezi in asemenea stare.Am platit 100 ron la inceputul actiunii fara sa-mi ceara banii,dar putea sa ma atentioneze inainte sa dau banii sau de la telefon ca se simte rau fiindca are o raceala,gripa,viroza sau ce-a avea..

  Note: 

 

    GFE: 3

    FK:  0(nu am incercat nici sa ma apropii de ea)

   Oral: 6(zici ca era la scuba diving,numa ca invers..tot lua gura de pe tub ca sa respire si ea saraca)

   Normal: 5(o salveaza fundul fain si tare,dar in rest m-am simtit ca am futut un trunchi de copac mic e adevarat,dar din cauza taliei si pt ca era cam anchilozata in miscari parca era un trunchi de stejarel cu burta)

 

Concluzie:nu stiu cum presteaza cand e in forma maxima,am vazut ca unii au fost foarte multumiti..asa ca nu pot zic ca e de evitat,poate am fost eu ghinionist sa o prind gripata.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Prima mea postare pe acest forum hai sa fie o scurta recenzie a domnisoarei Roxi.

 

Tocmai ce m-am intors de la ea, locatia e, intr-adevar, usor de gasit, dar trebuie sa fi atent si la cladirile de dupa colt ale strazii. altfel te plimbi mult si bine.

Mi-a deschis o fata draguta, micuta de statura, cu sani frumosi, si forme rotunde(curu' ala al ei e fenomenal - parere personala). Imbracata foarte sexy, un top vaporos, ciorapi negri, ce sa mai vb, hard-on de cand am vazut-o. am mers in camera, o camera foarte simplista, un dulap care acopera un perete intreg, si patul, foarte comfortabil de altfel.

nu m-a invitat la dus, dar nici eu nu am cerut, pentru ca tocmai iesisem de la dus cand am plecat catre ea, ea era curata si mirosea bine(peste tot). inainte de a incepe joaca, a aparut si primul motiv pentru care ii voi da o nota mica la atitudine(desi a fost si vina mea, ca nu am stabilit la telefon). mi-a spus ca nu ma poate tine decat un nr, ca nu stia cat stau eu, a banuit ca doar un nr, si a programat alt client dupa mine. am acceptat fara suparare, ca eram extrem de atras de ea. am rugat-o sa nu se dezbrace de tot, sa-si dea jos doar chilotii(de fapt nici aia n-am apucat sai zic eu sa ma lase pe mine, ca a si sarit afara din ei, am oprit-o din a da jos si restul de textile).

am inceput cu un cunnillingus(nu concep o partida de sex fara asa ceva, daca fata nu indeplineste conditiile, cu siguranta nu va exista nici contact sexual. Daca-i suficient de curat sa mearga limba, cu siguranta merge si scula.) are o pasarica foarte frumoasa, a fost un deliciu sa o servesc cu un oral, la care a gemut si am simtit cateva tresariri. nu stiu daca s-a prefacut sau intr-adevar i-am oferit placere, dar mie mi-a placut. apoi am schimbat, in 69, pentru ca voiam sai vad si cealalta gaurica mai atent, si sa ma joc cu limba si pe-acolo. 

oralul din partea ei, as putea spune slabut, a reusit sa o intareasca bine, da' si sa continue o zi asa, si nu as fi putut sa-mi dau drumul. am pus prezervativul(am insistat sa folosim de la mine - nu ma injurati - majoritatea fetelor folosesc prezervative ieftine, si am patito de multe ori sa nu pot termina treaba. cu ale mele(prezervative de calitate) n-am avut prb niciodata. s-a urcat de-asupra, cow-girl style, se misca destul de bine, geme, si la un moment dat, am simtit iarasi acele tresariri care le-am simtit cand ma jucam cu limba prin vaginu' ei. s-a dat jos de pe mine, si mi-a zis ca, citez:"nu stiu cat a fost de bine pentru tine, dar pentru mine a fost foarte bine". zic: ok, dar eu nu am terminat. stai te rog doggy-style sa termin si eu. am continuat doggy mai vreo cateva minute, pana cand am reusit sa ma termin, in prezervativ(daca fata cu care ma fut nu face CIM - si pe ea nu am intrebat-o - mai bine imi dau drumu' in guma). poate ca ar trebui sa ma supere faptul ca n-am stat mai mult decat as fi vrut, ca s-a grabit, dar tinand cont ca prestatia mi-a placut mult, si, chiar daca probabil a simulat, dar macar m-a facut pe mine sa ma simt bine.

tinand cont ca aveam in cap alte filme, care implicau mult GFE, cum fata s-a grabit, nu prea a existat asa ceva, asa ca nu o pot nota pentru asta.

 

note:

Locatie: 8/10

Atitudine: doar 5/10 - i-a scazut mult nota faptul ca nu mi-a acordat decat un numar. pare amabila, zambeste, iti multumeste cand ii faci un compliment, dar asta e nota care i-o dau acum.

Oral: 5/10

Normal: 6/10 - e putin mai larga decat ma asteptam, tinand cont si de dimensiunile ei, dar am reusit sa-mi dau drumu. am fost cu fete cu pasarica mult mai stramta, si n-am reusit sa ma termin.

Anal: nu am intrebat, si nu cred ca face. sper sa nu o faca, ca vreau sa ma joc iar cu limba pe la funduletu' ei si data viitoare cand merg.

GFE: fara nota, a fost totul pe fuga, as putea zice.

 

dar cu siguranta o sa mai revin, si tura viitoare voi stabili de la telefon cat stau, pentru ca fata isi merita banii(asa consider) si vreau sa stau mau mult cu ea.

De revenit, zic eu.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost la aceasta tipa.Prestatie slaba, mi-a pus repede prezervativul ,se vedea ca era grabita.Dupa primul nr. cand a iesit din camera s-a scuzat si apoi mi-a spus ca a vorbit cu un client care urma sa vina in 25 min.Pe scurt mesajul era hai sa terminam cu al 2-lea nr. repede.

Sexul e mecanic, fara feeling.

 

Locatie: 8 ( camera curata, baie acceptabil - prosop folosit si de altii)

Oral: 7

Normal:7

Atitudine:5

 

Un plus pentru programare respectata, accepta saruturi scurte pe gura, relativ curata,fara mirosuri

 

Ca urmare , nu recomand,se vede ca totul e rapid si pentru bani facuti cat mai usor.

Pret:150 ora - 2 numere,am stat practic 40 min cu dus cu tot.

Locatie:langa fabrica de bere

 

Deci nu inteleg review-ul de mai inainte, e departe de realitate.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Valentini, cu tot respectul pentru tine, e o chestiune de gusturi. Si poate de compatibilitate. Sunt destule situatii in care un client s-a simtit bine cu o anumita escorta, iar altul a fost complet dezamagit. De aceea, nu cred ca ar trebui sa spunem clar si raspicat ca, virgula, cineva a mintit cand si-a expus experienta pe care a avut-o cu o anumita escorta. E suficient sa spui ca tu nu te-ai simtit bine. Concluziile le tragem noi. Oricum, te mai asteptam si cu alte recenzii.

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

ceau nimfomanilor,am vizitato si eu pe d-soara,programarea a fost ok,ma intampinat o fata draguta la fata ,dar corpul lasa de dorit este durdulie si mie fetele durduli nu imi plac, cauza ar fi ca a ramas insarcinata asa mi-a spus ia.Din acest motiv nici sexul nu a mai fost cum trebuie deoarece juniorul nu dadea semne ca ar dori sa se scoale cum trebuie.Fata saruta se straduie sa te simti bine dar pentru mine fata si corpul conteaza mult,oral slabut-6 nu o baga toata in gura pentru ca avea greturi,normal-6 o singura pozitie nu avea rost mai multe,cadou 100 fin.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Cum s-ar spune la un meci de fotbal. Punctat si eu la domnisoarele: Roxi & Anda (sa nu faceti confuzie - NU este Anda lui nellu)

 

Cum spuneam ma uit eu peste anunturi, peste forum si ce sa fac o aleg pe Roxi ... sunat si stabilit telefonic un pret de 120 RON / ora (oral NP, normal protejat, fara CIM, fara anal, etc.)

Pac, pac (cum a zis Becali) si hopa sus daca imi aduc aminte etajul 1 ca locatie aprox. Stefan O. Iosif intersectie cu Stan Vidrighin. Apartament doua camere cum au relatat fratii de arme (normal doar sunt doua), curat, baie curata, sampon prosop curat, etc. 

 

Un mic remeber cu ce avem de facut ... incearca un truc gen ca nu avem timp de o ora pentru ca trebuie sa plece .... la care raspunsul meu a fost ok ... plec, dar dupa aceea s-a rasgandit.

 

Pozele sunt reale din camera de lucru din cate am inteles este camera lui Roxi. Si cum spuneam cand am intrat am vazut-o si pe Anda (confirm faptul ca este slaba).

Executat dusul de rigoare si venit in camera pentru inceperea atacului asupra pisicutei. Roxi este o fata mica de inaltime deloc slaba, cu carnea si sani tari. Soldatul a intrat in actiune printr-un oral finut ... iar eu ca sa nu ma plictisec am luat broscuta la inspectie intr-un 69 clasic. Veverita ok fara nimic suspect .... as spune o veverita normala cum am intalnit in atatea locuri. Trecut fata si la calut, dupa care un misionar, chiar nu mai stiu ce pozitie dar arma s-a descarcat in prez.

 

In pauza competitionala am incercat sa vorbesc cate ceva dar gagica nu este asa de vorbareata si atunci mi-a venit geniala idee sa fac un schimb cu Anda ... pentru executarea nr. 2.

 

Si acum despre Anda ... fata este foarte slaba, mult mai vorbareata decat colega Roxi ... adica aici putem vorbi de un oarecare GFE (a nu se intelege sarut) ... dupa mici povesti ... trecem pe Anda la microfon si dupa o vreme reuseste trezirea soldatului adormit si o pun si pe Anda la calut .... dar merge greu .... proune Anda un anal ... incercat si anal ... tot merge greu ... mai schimbam pozitii .... si dupa un misionar la greu arma se descarca a doua oara in aceeasi locatie.

 

Plata finala a fost de 150 RON chiar daca initial am discutat de 120 RON (asa am considerat ca este OK) ...  

 

NOTE ROXI:

Aspect:- 8 - o fata obisnuita cum spuneam deloc slaba dar ok (ai pe ce pune mana)
GFE: - 6 parca zicea ca sarut nu ... implicare slaba deci ce sa faci 
Oral - 7 - fara ajutor de mana ... fara CIM nimic deosebit
Normal - 8 - accepta pozitii implicare slabuta mai trebuie educatie
Anal - a zis ca nu face
Igiena - 10 aici numic de comentat curata, fara probleme

 

NOTE ANDA:

 

Aspect:- 6 - nu va luati dupa nota mea ... poate la alti la place tipe extraslabe

GFE: - 7 nu am intrebat de sarut ... etc ... dar mai friendly
Oral - 7 - fara ajutor de mana ... zicea ceva de CIM dar nu am reusit pentru ca am finalizat normal
Normal - 8.5 - accepta pozitii implicare medie ... te mai strange, se incolaceste ... parca ar merge
Anal - 8 - executat a fost ok dar nu ceva deosebit
Igiena - 10 aici numic de comentat curata, fara probleme

 

PS: impreuna am inteles ca nu presteaza

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala
Un fast fuck pe care am uitat sa-l recenzez, am fost la domnisoara pe la inceputul lui Aprilie

 

Locatie: nu mai stiu, usor de ajuns cu taxi, in zona cu o fabrica de bere, apartament cu 2 camere(?), 

Contact: telefonul din titlu, vorbeste frumos la telefon

 

Fata e miniona, foarte tanara sub 22 as zice eu, carne tare pe ea, sani micuti dar tari, ca atitudine e genul de manelista rece care vrea sa faca niste bani rapid, nu e nesimtita dar e cam rupta din topor.

 

Actiunea, a decurs rapid, mi-am dat seama repede ca nu ne potrivim asa ca am incercat sa termin cat mai repede, lucru de altfel usor fata fiind tanara si "buna", a ajutat mult si faptul ca e stramta.      

 

Oral: 7, ok

Normal: 5, nu face nimic, te descurci

 

Atitudine: 6, fast fuck, "hai sa te termin si pe tine" dar nu e nesimtita

GFE : 0, nu ne potrivim

 

Pret: 100RON/1 numar, am stat cam 20 min

 

Cum am zis, mi-am dat seama destul de repede ca nu o sa fie mare lucru cu ea si m-am gandit sa plec fara sa fac nimic dar fata e prea tanara sa nu o incerc.

 

E de incercat o data sau pentru fast fuck, eu nu voi mai reveni.

 

 

PS: ai de capu' meu ce slaba e colega ei, Anda...
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Felicitari "francezule" pentru cele 3 recenzii! Mai putin si puteai sa rescri "Cantareata cheala". Sau macar "Scaunele". La mai mult si la mai mare.

Link spre comentariu

Cu ceva timp in urma - dupa o zi inceputa cu stangul - ma decid ca singura sansa sa mai recuperez ceva din situatie ar fi o ora de relaxare fara obligatii,fite si pretentii in compania unei domnite...deja imi faceam in cap scenarii si parca problemele incepeau sa se disipe usor; iau topul personal la rand cu maxim optimism - si rand pe rand - telefoane inchise...ghinion maxim. Imi zic ca trebuie sa ramanem optimisti in situatii grele si iau anunturile la rand - sun la intamplare si ajung la anuntul http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/roxi-50oral/7b0b617f7c6f6a54.html

Sun, imi explica detaliile la tel. - 120 ron/ 1 ora, 2 finalizari si masaj - parea varianta potrivita pt. ce aveam eu nevoie, locatia - langa fabrica de bere, stabilim ca vin.

Ajung la locatie - dirijat de fata - acolo ma asteapta 2 fete - una dintre ele foarte slaba (la momentul ala imi dau seama ca e vorba probabil de Anda cea slaba - intrasem pe publi24 de pe tel. si n-am mai cautat pe forum) si merg cu Roxi in camera pt. ostilitati.

Fata probabil e genul mai manelista, poate un pic de etnie (tatuajul usor neinspirat si auricalele exagerate o tradeaza) dar ca si comportament n-am avut ce sa-i reprosez

Roxi e mai scunda de inaltime, cred ca are ceva de genul 1.55 - nu prea stiu sa apreciez; nu are burta (cum citeam mai sus - o fi slabit intre timp) sani medii si frumosi fundulet frumos.

La oral - docila, s-a conformat la tot ce i-am spus, cu atentie pe zonele limitrofe; la normal - din nou docila, schimba pozitii - la cele la care sustinea ca o doare am renuntat (pt. ca sunt un gentleman - desigur :) ) - fara telefoane si fara a fi deranjati si nu mi-a lasat impresia de ochi pe ceas.

 

Notele:

locatie 7   apt. 2 camere, langa fabrica de bere, in baie cam ud pe jos dar nu foarte deranjant
aspect - 7/8 micuta de inaltime, nu arata rau, fara a excela la frumusete, fund frumos bombat si sani medii si frumosi
oral 8 - docila, atentie pe zonele alaturate din proprie initiativa
normal 7/8 docila la pozitii, cum e miniona are pozitii ce o avantajeaza - in schimb la altele nu poate face fatza. La igiena - nimic de reprosat, dus, creme (a si specificat la inceput ca trebuie sa se pregateasca)
masaj de relaxare 6/7 - intentia conteaza :)

 

Eu am cotizat cu 120 ron la sfarsit, din proprie initiativa - lucru care a contribuit si el la o impresie generala de multumire si in concluzie o s-o mai vizitez.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Cand am fost la Anda am observat-o pe aceasta domnisoara care statea cuminte la comp si m-am gandit ca data viitoare sa trec si pe la ea.Mi-a placut ca arata la o prima vedere chiar simpatica,cu forme placute,chiar daca un pic micuta de inaltime...

Sun,ma programez fara probleme,locul il stiam,ajung era si Anda,fetele foarte prietenoase,am stat ceva de vorba cu amandoua si pana la urma intru in camera la Roxi.Tipa avea chef de vorba,ma intreaba de una,de alta,mi-a placut ca nu se grabea deloc.Mi-a spus tariful ,80 de ron ,oral si normal,o finalizare si 120 ron ora.Am ales prima varianta,ea s-a dezbracat si m-a atras foarte mult pasarica ei,pe care am inceput s-o ling.Are un tatuaj facut chiar acolo,pe care am vrut sa-l vad mai de aproape...Dupa cateva minute,incepe si ea cu un oral,sa zicem ok ,dar care n-a durat mult.Ma intreaba ce pozitie imi place,ii zic ca ce vrei tu si alege din prima sa se urce pe mine,woman on top...A fost destul de excitant,apoi am schimbat pe la spate si simtind ca nu mai am mult si ma termin ,i-am cerut sa-mi scoata prez si sa ma termin oral.A zis ca nu face finalizare orala,desi a incercat ,nu ii place,asa ca am ales sa ma termin pe sanii ei  f frumosi ...

 

 

Locatie: 8 se ajunge simplu,inauntru e ok


Aspect fizic: 7,5 arata bine,are forme,tate frumoase,parca un pic prea scunda raportat la kg

Oral: 7 nimic deosebit,acorda atetie la oua doar dupa ce ii zici tu


Normal: 7 ascultatoare,dar nu face nimic deosebit


Gfe: 9 vorbeste de toate,nu e plictisitoare,nu se grabeste


Nota: platit 80 de ron pt un numar sex normal protejat si oral neprotejat,finalizare pe sani,mai e varianta cu 120 ron ora

Concluzie: se merita mers pt palmares,iar tipa oricum nu arata rau...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu acum cateva saptamani la domnisoara Roxi ... manat de curiozitate si de dorinta de ceva nou , am sunat si am convenit sa ajung la ea in 20-30 min ... Totul a decurs normal cu progamarea si ajung la locatia binecunoscuta din zona Fabricii de Bere , unde presteaza si Anda ... Imi deschide o fatuca micuta cu un one piece sexy pe ea , bine proportionata , sani si fund OK si la fata e destul de draguta. O mai vazusem fugitiv cand am fost la Anda , dar acum am putut sa o analizez mai bine. Ma invita in camera ostilitatilor si reusim sa schimbam 2-3 vorbe referitor la ce mi-as dori , aici apare prima problema , eu vroiam sa stau o ora si ea nu putea decat un numar , pe motiv ca mai astepta pe cineva dupa mine. Eram incins si cum nu prea mai aveam posibilitati deoarece inainte sa ma progamez la ea mai incercasem la ceva "carne proaspata" si nu a raspuns niciuna , am decis sa raman un numar. Propun eu sa ma reinprospatez un pic , ma dezbrac si ma conduce spre dus. Revin in cateva minute in camera ostilitatilor , si fata incepe cu un ONP executat destul de OK , dar nimic spectaculos si foarte scurt pentru ca dupa cateva minute propune sa puna guma si sa trecem mai departe , o refuz politicos si ii zic sa continue si sa se intoarca spre mine sa o poti inspecta si eu , zis si facut , dar dupa cateva minutele se opreste din nou si propune normal , OK , pune guma si se urca pe mine la propunerea mea si incepem un girl on top , se misca binisor , o ridic un pin de fundulet si incep sa ii dau si eu , apoi se lasa ea inapoi si incepe sa faca niste "presiuni" la care cel mic numai a putut rezista si si-a dat drumu.

 

Acum notele :

 

Locatie : 9 - apartametul OK , toate dotarile necesare

Aspect fizic : 8 - per total arata bine fata , la intaltimea ei e OK.

Oral : 7 - nimic spectaculos , executat ok dar foarte scurt 

Normal : 7 - nu am apucat sa aprofundez foarte tare , dar se misca destul de OK

GFE : 5 - ma gandeam sa dau 4 , dar ii dau totusi nota de trecere tinand cont ca incearca sa se faca placuta si am vazut ca la alti a fost mai OK , la mine in schimb a fost GFE aproape inexistent , intradevar e politicoasa si vb frumos , dar asta nu e GFE , si cel putin cu mine nu a fost fata vorbareata care o descria colegul de mai sus.

 

Pret : 80 RON - o finalizare, achitati la final.

 

Concluzii :

- eu unul numai merg , am bifat pentru palmares ;

- fata mi sa parut rece , chiar daca a incercat sa fie politicoasa si sa se faca placuta , nu am reusit sa schimb cu ea mai mult decat niste politeturi ;

- nu se uita pe ceas , si nu te grabeste in mod evident , dar am avut impresia pe alocuri ca asta urmareste

 

P.S. : Citind mai sus , ca un coleg care a vrut sa stea o ora , sa lovit de acelasi refuz si pretext pe care l-am primit si eu , ma face sa cred ca fata prefera sa "produca" 80 RON in 20-30 min , decat sa se "chinuie" o ora pt 120 RON , si am impresia ca evita varianta cu o ora/2finalizari ... poate sunt eu paranoic , dar asta cred.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am sunat si eu la aceasta domnisoara Luni mi-a raspuns i-am spus ca vin la ea dar nu stiu cand ajung asa in mediu exact ca eram intr-o parte a orasului destul de departe de locatia ei urmand sa o resun cand sunt in zona . Aprox in 20 min am ajuns am sunat si pauza nu mi-a mai rasp....iam trimis sms si nimic.... . Sper ca am fost  doar asa o intimplare nefericita .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...