Sari la conținut

Jessica de la salonul Alexia, 0721630360, str. Porţelanului - ţigăncuşa sexy


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

După vizita neinspirată făcută domnişoarei Maria (Pyssy), stăteam abătut în maşină precum o curcă plouată... Trebuia să mă golesc într-un fel oarecare. Eram ispitit ca, printr-o labă rapidă, să închid ziua, şi să merg mai departe aruncând experienţa în pivniţa uitării.

Totuşi, ceva îmi spunea că autosatisfacerea în condiţiile date îmi va face mai mult rău decât bine. Luai deci telefonul şi prima dată o sunai pe Adina, una din marile mele atracţii sexuale. Intră robotul! Băga-mi-aş!

Sonia, colega Raysei fu al doilea eşec. Fără robot, dar totodată fără răspuns. Salonul Alexia, a treia alegere, se dovedi norocoasă.

O voce mieroasă şi nesigură mă întâmpină şi răspunse pozitiv întrebării mele dacă în 10 minute pot obţine o programare. Zis şi făcut: coaiele pline ochi de spermă refulată forţară picioarele să împingă la maximum acceleraţia. În mai puţin de 10 minute, îmi parcam vijelios Merţanul în faţa scării blocului.

Locaţia stabilimentului este pe strada Porţelanului, într-un bloc nou, situat pe stânga cum vii dinspre Piaţa 1 Mai, imediat după unele construcţii descurajante, edificate în cel mai autentic stil comunist.

Urci cu liftul la un oarecare etaj şi ajungi la apartamenul în care îşi desfăşoară activitatea „salonul”.

La faţa locului mă întâmpină Jessica, o ţigăncuşă dulce şi molcoamă. Ochi negri, specifici rasei, faţă surprinzător de drăguţă, păr ondulat, destul de voluminos, balaoacheş şi el. Fiinţă calmă, retrasă, trăind parcă într-o altă epocă, când ţiganii se târau de colo, colo, în corturi, uitând de timp şi timpul uitând de ei. Dimensiuni mignone, delicate, cu excepţia sânilor, a căror semeţie mă întărâtă deja, de sub sutien. Haine sexy, negre; mi-au atras atenţia nişte ciorapi foarte frumoşi, lungi, transparenţi, cu un model interesant.

Instantaneu mi-am adus aminte de o replică superbă dintr-un film: un bărbat negru îi zice unuia alb: „Da, am afirmat clar că sunt împotriva relaţiilor interrasiale, însă DOAR ATUNCI CÂND BĂRBATUL ESTE ALB”... Inversai în minte replica şi mă aşezai pe banchetă lângă ţigăncuşă, cu scopul de a ajunge cât mai curând în păsărica ei.

Apartamentul este mare, curat, nou şi frumos. Un living spaţios, incluzând bucătăria, o baie curată, dotată corespunzător şi, se pare, două camere.

Fătuca nu se feri în vreun fel de poziţionarea mea lângă ea, ba din contră, se dădu şi mai aproape de mine şi, galeşă, chiar îşi sprijini o mână pe piciorul meu. Mirosul plin de farmec al unui parfum discret îmi gâdilă nările, creierul trimiţând deja suficiente semnale falusului. Când o întrebai de servicii şi preţuri, nici nu auzii altceva decât ce mă interesa: îmi zise masaj nud, bla, bla, iar dacă te interesează ALTCEVA, 150 lei pentru o jumătate de oră. Zisei da, mă interesează DOAR acel altceva. Se reculese într-un zâmbet, primi banii şi mă întrebă senină dacă vreau ceva de băut sau doresc să merg direct la duş. Cum eram cu ouăle pline (aşa de pline, de parcă înotau într-un ocean vâscos), optai pentru a doua variantă.

Primii un prosop exact ca acela descris de fratele Borcea într-un comentariu recent din topicul lui Pyssy. Executai rapid spălatul şi intrai în dormitor cu dameza. Pat mare în mijlocul camerei, dormitor în stilul general al apartamentului. Muzică caldă, impresie întăritoare.

Solicitai un masaj iniţial: am această pasiune, în plus, teoretic ajunsesem la un salon de masaj. Căprioara se aşeză lângă mine şi îmi servi o mişcare destul de oarecare, din familia mângâierilor apatice. Însă nu regretai momentul, căci îl folosesc totodată ca mijloc de a cunoaşte dameza şi de a relaxa atmosfera.

Cu acest prilej aflai că este nouă în branşă, de maximum două luni, nu e clujeancă, ci din Câmpia Turzii (dacă nu mă-nşel).

Mai aflai că Ela – La Pièce de résistance a salonului – într-adevăr nu mai prestează în acea locaţie. Deci, informaţia furnizată recent de colegul Motcarpy în topicul salonului se confirmă, cu precizarea că nu avem de-a face cu o retragere a Elei, ci doar cu o schimbare a adresei. Unde e acea nouă adresă, deocamdată nu ştiu.

Mă întorsei din proprie iniţiativă şi, aruncând o glumiţă acolo, o mângâiere şi un sărut discret dincolo, păstrai continuu zâmbetul damezei şi îi încurajai relaxarea şi participarea.

Este o timidă, pe care trebuie să o dibui, să ştii cum să o iei, pentru maximum de profit. Cu tact, provocându-i surâsuri, fără grabă, fără agitaţie.

Îşi descheie singură sutienul (bucuria mea, întotdeauna am fost netot la această mişcare) şi îşi abandonă tot astfel restul hainelor, cu excepţia frumoşilor ciorapi. Mi se dezveli privirii o pereche de sâni de-a dreptul superbi: mari, dar nu exagerat de mari. Moi şi totodată stând viguroşi la locul lor: contradicţie aproape inexplicabilă, sau explicabilă doar prin tinereţe. Sfârcuri fine, un deliciu la supt. În general, toată pielea îi este fină, extrem de plăcută la atingere, bronzată desigur de mama natură, dar nu exagerat (are de undeva şi urme de sânge alb în vine). În partea dreaptă a zonei inghinale este desenat un tatuaj, a cărui imagine n-am avut nici o curiozitate să o descifrez.

Nu-mi servi oral, iar eu, văzând că nu o face din proprie iniţiativă, nici nu adusei vorba. Îmi mângâia penisul cu atingeri diafane ale mâinii ei micuţe şi mă întrebă, la un moment dat, dacă să îl îmbrace în plastic.

Refuzai şi îi cerui să-mi lase la dispoziţie pruna. Surâse din nou şi aşezarea ei cu faţa în sus, deschizând picioarele, fu un răspuns afirmativ tacit.

Având în minte regulile de aur ale tratării unei păsărici scrise de Casnica pe blogul ei şi pe acest forum, le pusei în aplicare asupra minunatei pizdulici ce mi se oferi vederii şi limbii.

Ţigăncuşa posedă una dintre cele mai frumoase pupeze ce-mi fu dat să întâlnesc: îngustă, fină, epilată, dulce, cu labii şi clitoris micuţe, foarte strâmtorată (ucenicul Manuchao, tot în topicul salonului, fu prin preajma adevărului în descrierea aceluiaşi organ).

Este adevărat că se încălzeşte greu – din timiditate, fără doar şi poate – însă tocmai acest aspect mă stimulă să-mi fac treaba impecabil. Mă concentrai deci pe lins şi supt, încăpăţânându-mă tot mai mult asupra măruntei excrescenţe de carne. Trecu ceva timp până când, convinsă probabil de intenţia mea de a o face şi pe ea să se simtă bine, dameza cedă şi putui auzi primele scâncete timide. Folosii atunci un deget, pătrunzând cu el în carnea dulce, încet, încet, mai mult tatonând terenul. Un mic tremur al trupului ei îmi confirmă că bine fac ceea ce fac. Ca atare, îi luai în mâini picioarele, i le dusei înspre faţă, lipindu-le, şi începui să o regulez cu limba, la fel de calm, dar tot mai adânc. După o vreme, simţii cum dau de un fel de izvor: gagica apucă în sfârşit să se ude.

Mulţumit de sine, mă oprii şi îi cerui să aplice plasticul; zâmbetul îi cam pierise, înlocuit de excitare. Se chinui puţin la montare, iar când reuşi îmi lipii capul penisului de păsărica ei, prudent, sondând terenul, cu mişcări lente, însă din ce în ce mai afundate. Când carnea mea fu absorbită complet de carnea ei, pornii un misionar mixt: amestec de mişcări calme, lungi, cu unele mai sacadate. Strâmtorimea pizdei sale este cu totul delicioasă şi nu-mi lăsă mult timp la dispoziţie. Cred că după nici cinci minute, îi solicitai să vină ea deasupra, în ideea de a mă calma puţin în cursul transferului. Da de unde: deasupra lucrurile parcă fură şi mai pronunţat plăcute; îmi strângea sula ca într-o menghină, furnizându-mi senzaţii de urcare într-un al nouălea cer sexual…

Degeaba încercai să mă abţin, gândindu-mă ce s-ar fi întâmplat dacă Mareşalul Antonescu nu ar fi fost arestat de rege la 23 august 1944…, senzaţiile cauzate între picioare şi vederea frumoşilor ei sâni provocară explozia iminentă. O luai cu mâinile de gât, o lipii de mine şi finalizai apoteotic, cu mişcări brutale şi adânci, în cursul cărora parcă şi ea îşi cam pierduse minţile.

Per total, o experienţă nemaipomenită, ce-mi aminti de poveştile cu boieri din secolul al XIX-lea, fascinaţi şi acaparaţi până aproape de pierzanie de câte o sclavă ţigancă…

Înainte de post-scriptum, notele: locaţie – 9 (ar fi zece, dar pierde un punct la vecinătăţi); înfăţişare dameză – 8,5 (care rotunjit ar însemna 9…); GFE – 8 (pierde două puncte din cauza timidităţii, explicabilă prin noutatea în branşă); sex 9 (dacă ar fi mai relaxată la început şi s-ar uda mai repede, nota nu ar putea coborî sub maxim).

Concluzia: eu în mod cert revin la ea, ba încă în viitorul foarte apropiat. Aceia dintre confraţi mai puţin răbdători şi mai doritori de acţiune rapidă, nu văd cum ar putea fi mulţumiţi. Un user scria în topicul salonului că este scurtă la vagin! Bineînţeles că trebuie să înţelegem această afirmaţie sub beneficiu de inventar. Adică, este tânără, încă foarte puţin folosită şi se excită mai greu: dacă nu reuşeşte, nu va putea să participe la acţiune decât cu durere, aspect care evident va reteza plăcerea clientului. În schimb, atunci când se udă, îţi poate realmente provoca senzaţii înnebunitoare.

Am petrecut cu ea vreo 45 de minute. Cu toate că serviciul comandat presupune o jumătate de oră, nimeni nu m-am invitat să plec şi, noutate!, nimeni nu a bătut în uşă. Se pare că muzica se opreşte când expiră timpul, aşadar era linişte completă mult înainte ca noi să terminăm…

 

PS De ce am ales să deschid acestei domnişoare un topic nou, diferit de cel al salonului? Deoarece, din câte am citit eu în topicul salonului Alexia, el s-a identificat practic, inclusiv prin avansarea în top, cu domnişoara Ela. Nu există o identitate proprie a salonului, Ela era cea care îi conferea una. Scriai în topicul salonului, dar practic îţi descriai experienţele cu dânsa. Ori, Ela a părăsit locaţia, faptul este suficient de cert.

În plus, dameza descrisă de mine îmi plăcu suficient de mult încât să o gratulez cu un topic propriu. Sper că moderatorii nu vor avea o altă părere şi îl vor păstra aşa, separat, viu şi nevătămat…

  • Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu

Sal tuturor. Ieri aveam si eu chef de putina zbenguiala cu ceva prospatura, asa ca dupa ce in urma cu cateva zile am citit despre Jesica am luat decizia sa o sun .La telefon mi-a anuntat pretul de 110 lei pentru un masaj nud , insa daca doresc ceva in plus, discutam la fata locului .Am stabilit detaliile intalnirii si am realizat ca mai fusesem in acea locatie cu o alta ocazie.Pe scurt cabinetul se afla in zona Carbochim, pe str.Portelanului la nrEDITAT la etaj EDITAT .Nu dezvalui acum numarul aparatamentului(CHIAR E SI INTERZIS), cred ca intelegeti .La intrare m-a intampinat o fata draguta de vreo 19-20 ani care cred ca are ceva origini rr...care s-a prezentat Jessy ..

Apartamentul este cu doua camere, are un hol mic la intrare care are in fata o baie bine pusa la punct.,Tot in fata se afla si un  living mare, curat, amenajat ok iar in dreapta sunt doua camere .Am luat loc pe sofa sa discutam serviciile oferite ocazie cu care am aflat ca fata ofera oral si normal protejat la 150 lei o jumatate de ora si 230 lei ora. Am optat pentru o jumatate de ora Dupa ce am platit am fost poftit frumos in prima camera, am primit un prosop curat, si papucei .Am invtat-o pe Jessy sa intre cu mine la dus insa m-a refuzat .Chiar daca a facut-o intr-un mod politicos  pe mine m-a deranjat .Multe din saloane cand isi prezinta servciile, in ziar sau telefonic afirma ca beneficiezi de un dus asistat .Ei, o sa ma credeti sau nu  insa cred ca cel mult de doua ori am primit acest serviciu , de care bineinteles ca am fost incantat.Propriu zis de acolo incepe masajul. Te asiguri reciproc, unul  de curatenia celuilalt .N-are rost sa o mai lungesc, dupa dusul de rigoare am intrat in camera .In ce-o priveste pe Jessy pot sa va spun ca nu iti pare rau ca ai intrat cu ea, cel putin pentru inceput, intrucat are un corp frumos, cu sani moi, naturali marimea 2 cred, o piele fina, cu un tatuaj si o pusilica frumos epilata, fara urma de par si nici o urma mirosuri neplacute din contra chir usor parfumata .Asta mi-a placut mult, asa ca nu am astept ca fata sa faca vreun gest si am inceput usor sa o sarut pe sani, pe corp pana am ajuns in intimitatea ei. Am zabovit ceva vreme pe acolo dupa care m-am ridicat intrucat nu simteam din partea fetei nici o urma de colaborare,,  mai degraba ma inspecta  ceea ce din nou nu mi-a prea placut .Credeam ca daca  zabobesc catreva minute in intimitatea ei, fata va fi mai cooperanta, insa pe toata durata sederii mele nu am simtit nici un feeling sau macar sa incercesa se prefaca. A trecut apoi ea la lins, de care nu ma pot plange insa nu e ceva deosebit, daca stau sa o compar cu Gina la care am fost si eu de vreo 3 ori. Despre deepthroat nici vorba. In momentul in care am vrut sa ii ghidez putin capul sa apese mai tare, m-a atentionat ca nu poate .Despre oute si alte parti nici nu s-a atins, era grabita dupa cum mi-am dat seama sa imi puna capisonul sa trecem la faza finala. Sincer, mie o asemenea graba si atitudine nu imi place, sunt adeptul preludiul cat mai mult . Am trecut la un 69 .I-am spus fetei sa ma linga mai cu patos, cu saliva insa mi-a replicat ca ei nuii place asa. Una peste alta m-am descarcat, jumatea de ora a trecut.

Concluzie : Fata e frumusica, are potential nota 9 , insa daca nu colaboreaza nu merita- nota 6 .

Curatenie apartament 9. Pe total am stat o jumatate de ora am platit 150 lei .Nu imi pare rau insa mi-as fi dorit colaborare mai multa

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna ! Am fosy si eu pe la salonul de pe Portelanului,ion urma cu vreo saptamana si am facut cunostinta cu Jessy.Salonul corespunde standardelor,nu e foarte luxos dar are tot necesarul si a fost curatel.Fata are cu adevarat radacini rrome,se vede bine treaba,insa e frumusica si tanara ,la vreo 20 ani,subtirica sani faini,medii si putini moi,funduletul ok,pielea fina si bine mirositoare.Am negociat cu greu o ora la 200 ron,facut dus si am purces la actiune.Oralul din pacate e cu prez ,cea cenu-mi place,dar asta e,in rest si-a dat interesul si a renuntat la mana cand am atentionat-o.La norma am inceput cu misionar,apoi am pus-o pe lateral unde am umblat mult la sanii ei faini,iar apoi am terminat la doggy unde am admirat curutul ei si am terminat in prez.Intimpul actiunii a scos ceva sunete,gemete dar slabe,asa de forma cred sa excite clientu sa termine mai repede.A doua finalizare a fost doar oral,am tinut-o de cap sa intre mai mult ca altfel terminam greu,spre surprinderea mea nu a comentat nimic.In ansamblu o experienta buna,fata e tanara,corpul ok cu implicare sunt ceva probleme.Note; locatia-8,corp-9,oral-7,normal-9.Nu stiu daca mai revin,desi fata nu arata rau.Toate cele bune.

  • Like 1
Link spre comentariu

Intrigat si avertizat de relatarile anterioare am hotarat sa fac o vizita Jesicai.Am ajuns in fosta locatie a Ellei si am fost intampinat de tanara domnisoara. Frumisica la fata, corp pe masura varstei, usor timida(cel putin asa am crezut initial).M-am asezat langa ea pe canapea, am primit mana pe gamba conform scenariului descris de altii si am ales varianta 30 min 1 fin, pretul cel amintit anterior.

 

Spre deosabire de Ella, dusul a fost singur singurel. Prosop, locatie exact ca si in descriereile anterioare. Ajus in camera, actiunea s-a desfasurat greoi, domnisoara foarte sfioasa, fara initiativa, mai mult, la capitolul discutii banale, comunicare greoaie. Desi am pus comunicarea pe seama timiditatii initial, am tras ulterior concluzia ca IQ-ul se apropie cu greu de medie iar atitudinea e una de copila.

 

Dupa masajul scurt cu tente de frectie decat de unul erotic, oralul cu caciulita a fost unul slab, 69-le la fel, domnisoara fiind insensibila la astfel de metode de excitare, care, ulterior am aflat ca ideea salivei in zona genitala o dezgusta, fie ca e saliva ei pe madularul nostru fie ca e a noastra pe labiile ei. La normal, cred ca domnisoara e usor parsiva bazandu-se pe stramtoarea initiala a orificiului si la vederea unui organ mai gros, cum e cazul meu incepe cu placa ca nu intra, in incecarea de a sensibiliza, poate poate iese doar cu o laba.In schimb, cand vede ca nu e reuseste, dupa mici impotriviri se pune pe treaba si are o prestatie OK. Nu are un talent innascut si nu cred ca ii place f mult ceea ce face, dar odata ce se uda isi da putin drumu la inhibitii, si combiat cu corpul frumos ii iese o chestie OK.

 

Note: Locatie: 9, Oral: 6, Normal: 7.5, GFE: 5

 

Nu cred ca o sa revin curand. Poate dupa ce mai acumuleaza ceva experienta. Ma deranjeaza putin si varsta care nu sunt sigur ca e 19. Comportamentul copilaros mi-a ridicat ceva semne de intrebare dupa plecare,mai ales ca atunci cand am ajuns in locatie, tocmai schimbase canalul de pe ceva desene animate pe nu stiu ce post, iar cand am iesit de la dusul post actiune, era pe canapea si se uita tot la desene animnate.Parca combinatia asta de 19 ani declarati+comportament copilaros+desene animate+IQ sub medie ma face sa ma simt incomod si sa nu vreau sa revin.

  • Like 5
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Prima mea recenzie, sper sa iasa bine :).

Am contactat salonul Alexia la numarul afisat in titlul threadului. La telefon imi raspunde o voce timida, de copila care mai tarziu mi s-a confirmat ca a fost chiar Jessica, ea mentionandu-mi ca in mare parte  se ocupa si de preluarea apelurilor (bineinteles, cand nu presteaza)..Intreb frumos daca se poate o vizita in seara asta, primesc un raspuns pozitiv asa ca intreb adresa si mentionez intervalul orar in care pot ajunge. Fac rapid un dush acasa, si ma pornesc

 

Localitate: dupa cum e mentionat in acest post, locatia e pe str Portelanului, nr EDITAT, etajul EDITAT....drumul cu taxiul din manastur m-a costat aprx. 15-16 lei pt cei interesati.

Nu e bine sa dam locatia prea detaliata , regulamentul forumului chiar si interzice!

Detalii despre intalnirea efectiva: ajuns la locul faptei, urc la etajul x, sun la ap. ei, si primul lucru care imi sare in ochi cand deschide usa este inaltimea ei. Intr-adevar, fata este f mica de inaltime. Domnisoara ma pofteste inauntru si ma invita sa ma asez langa ea pe canapea. Ma supun fara sa comentez, dupa care incep sa ascult lista de preturi...Masaj nud 110 lei daca bine tin minte...celelalte oferte nu le mai tin minte, pt ca ma interesa doar acel "altceva", care intr-adevar, cand mi se mentioneaza, il accept fara sa stau pe ganduri. Sex + sex oral cu prezervativ la 150 de lei/30 min.Ma intreaba daca vreau sa fac dush, refuz deoarece facusem acasa, dar merg totusi la toaleta. Baia curata, nu am nici un lucru negativ de zis despre aspectul ei. La fel si camera in care am discutat lista de preturi....camera eleganta, mobilier frumos, totul aranjat ca la carte. Ne retragem in cele din urma intr-o camera separata, si aceasta camera f ingrijita si curata, unde urma sa incepem treaba.

 

Aspectul fizic al escortei: Jessica, este ca si in titlul threadului, o tigancusa foarte frumoasa. Corp slim si sani maricei (care par si mai mari din cauza corpului ei subtirel - atentie, nu e nicidecum din cale afara de slaba sau ceva - gen bianca dragusanu :))  ). La fatza, pot preciza ca este destul de draguta....nu rupe gura targului, dar categoric poate fi catalogata draguta. Parul brunet, lung...il avea  prins in coc...Fundul, din ce am citit pe acest thread ar fi trebuit sa fie fenomenal...mie sincer mi s-a parut normal - cu nimica iesit din comun....am vazut si funduri mai sexy...mult mai sexy...(gusturile nu se discuta oricum).Folosesc akm un termen foarte utilizat pe acest forum, si anume pusylica...micuta, epilata, fara mirosuri suspecte...numa buna de lins :P ... Sanii, am mentionat deja ca-s mari, ce ar mai fi?...a, da...varsta....desi ea zice ca are 19 ani, sincer nu o cred...eu ii dau mai degraba 17-18 ani...da ma rog...posibil sa ma insel

 

Detalii despre serviciile prestate de escorta:  ne asezam pe pat amandoi, prima oara ea, si bate cu mana drepata incet in cearceaf, semn sa ma pun langa ea. Eu proaspat dezbracat, ma arunc pe o parte langa ea. De mentionat ca fata e timida, si nu prea are initiativa. Asa ca incep eu sa o sarut...prima oara pe gat, ma cobor spre sani, urc inapoi spre gat si incerc sa o sarut pe gura...ea refuza...insist putin, acelasi raspuns...ok, ma conformez, ma intind pe spate si o trag deasupra mea...ea, sfioasa inca , vine, dar parca se fereste sa faca contact de orice fel cu mine. Imi aduc aminte de posturile de aici si ii propun sa incepem cu un mic masaj...sa ne destindem putin...Zis si facut, se aseaza langa mine, pune mana pe scula si incepe sa faca laba...destul de sec in opinia mea....o intreb daca nu doreste sa se frece de mine si cu alte parti ale corpului, sani, fund...refuza...in momentul asta, apare o imagine destul de comica...eu intins pe spate...ea ingenuncheata de-a dreapta mea, si cu mana pe penis , dadea mecanic de zor in sus si in jos. Mi s-a parut deja din acest moment ca nu tare ii place ceea ce face...In fine, dupa un pic de laba, ma indrept catre pusylica ei, ii dau niste limbi, imi amintesc iar de ceva posturi de aici cum ca nu i-ar place, asa ca ma opresc repede, moment in care ea nu rateaza ocazia, parca dorea sa ma opresc, si ma intreaba daca vreau sa imi puna prezervativul. Ok, punem prezervativul, si incepe ea cu un sex oral...din pacate slab...nu pot sa ii zic altfel, decat slab....dupa cateva minute, cand vede ca e intarit suficient, de data asta din proprie initiativa :P, se aseaza , scuzati-mi expresia, in pula, cu fata catre mine....aici intervine in ajutorul ei corpul. Sanii mari si pusylica incredibil, dar incredibil de stramta, fac ca aceasta pozitie sa nu fie cu nimica iesita din comun, dar placuta...chiar f placuta, intrucat, imi pierd capul, si dupa cateva minute o zvacnitura in plus imi pune capac...ma jucam cu sanii ei si brusc simt ca trec de "point of no return"...prea tarziu sa incerc sa calmez situatia....asa ca ii dau drumul...si ma termin,in pozitia asta... Rusinos, nerusinos ca m-am terminat repede, scopul forumului este sa povesteasca fiecare ce a patit, fara sa fie judecat :P. Ma rog, ne stergem amandoi, si apoi mai zabovim in povesti vre-o 10 minute...moment in care incep sa fac si un pic de autoironie despre "viteza razboinicului luminii"...ca si nota, glumele cu tenta vulgara si autoironia ii plac la nebunie, pt ca se prapadea de ras...de tinut minte la o vizita viitoare, in caz ca va mai fi. Evident, in cele din urma ma imbrac si parasesc incinta apartamentului, nu inainte de a ne desparti la usa printr-un pupic. Nush daca neaparat merita mentionata faza asta, da am zis ca povestesc totul.

Programul de lucru: cand am intrebat-o de programul ei de lucru , ea mi-a raspuns ca lucreaza de la 9 dimineata pana la miezul noptii....posibil sa fie adevarat, dar trebuie sa mentionez ca eu am reusit sa vorbesc cu ea abia pe la vre-o orele 20...dupa vre-o 4-5 telefoane date mai devreme dar fara raspuns (telefoanele initiale le-am dat intre 17-19).

Tarifare - practic am platit acolo 150 de lei, dar am stat mai mult de 30 de min....am stat spre 45-50 as putea zice, cu mentiunea ca ultimele 10 minute au fost doar discutii...

Note: Locatie: 10 (mie imi place apartamentul...as putea locui acolo fara sa imi fie jena). Corp: 8-9 (sani frumosi, corp ok, fund normal) Oral: 5-6. Normal 7-8 (ajutata de corp)

In concluzie, fata dupa cum se mentioneaza si mai sus, nu prea se implica, pare copila...tot ce face cam e mecanic...dar o ajuta corpul...eu personal voi mai reveni...a salvat-o atitudinea de la final, s-a mai deschis parca...o sa revin si o sa incerc o alta abordare....poate va parea mai implicata.

Daca o recomand cuiva?..e greu de spus...depinde de ce suma de bani este dispus fiecare sa strice...dar eu sunt de parere ca isi merita banii...pentru ca are corp frumos...daca te gandesti ca o laba facuta la moulin rouge sau la raiza pe brancusi sau issis sau oricare alt salon costa tot atata, da nu toate fetele de la aceste saloane au corp ca si al ei, parca se merita. Ramane la latitudinea fiecaruia.

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
...a, da...varsta....desi ea zice ca are 19 ani, sincer nu o cred...eu ii dau mai degraba 17-18 ani...da ma rog...posibil sa ma insel

 

Andreif86, felicitări pentru recenzie - chiar dacă eşti înscris aici în ziua sfârşitului lumii (...), asta nu te-a împiedicat să citeşti regulamentul :beex2 .

Totuşi, trebuie să-ţi atrag atenţia asupra riscurilor de a apela la o escortă **spam editat**ă. Ia citeşte aici :thinking:

 

http://nimfomane.com/forum/topic/7377-riscurile-de-a-apela-la-o-escorta-**spam editat**/

 

Evident, nu este cazul Jessicăi, care într-adevăr are 19 ani, proaspăt împliniţi (având aceeaşi bănuială cu a lui Andrei, eu mi-am exprimat dorinţa ca domnişoara să-mi arate dacă este la fel de frumoasă şi în poze, precum în realitate, şi ce altă poză mai la îndemână să existe decât cea din cartea de identitate...)

Link spre comentariu
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

mersi Staling

 

Andreif86, felicitări pentru recenzie - chiar dacă eşti înscris aici în ziua sfârşitului lumii (...), asta nu te-a împiedicat să citeşti regulamentul :beex2 .

Totuşi, trebuie să-ţi atrag atenţia asupra riscurilor de a apela la o escortă **spam editat**ă. Ia citeşte aici :thinking:

 

http://nimfomane.com/forum/topic/7377-riscurile-de-a-apela-la-o-escorta-**spam editat**/

 

Evident, nu este cazul Jessicăi, care într-adevăr are 19 ani, proaspăt împliniţi (având aceeaşi bănuială cu a lui Andrei, eu mi-am exprimat dorinţa ca domnişoara să-mi arate dacă este la fel de frumoasă şi în poze, precum în realitate, şi ce altă poză mai la îndemână să existe decât cea din cartea de identitate...)

Ms Stalingrad de atentionare si de linkul catre acel thread, intr-adevar, ar fi fost prudent din partea mea sa ii cer si eu buletinul...mai ales ca am avut dubii....am avut noroc de data asta , dar nota de viitor pt mine cat si pentru altii, cand nu esti 100% sigur, mai bine ceri buletinul.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Am revenit la Jessica, cum promiteam, şi totodată am revenit cu picioarele pe pământ. Nu a fost o experienţă neplăcută, dar mi-am atenuat radical înflăcărarea iniţială.

Locaţia şi celelalte informaţii „tehnice” sunt neschimbate.

La fel este şi înfăţişarea domnişoarei: m-am bucurat încă o dată de acea piele fină, parfumată...

Hiba esenţială a damezei este lipsa de jovialitate. Poţi dibui două explicaţii ale acestei stări de fapt, şi impresia mea este că ambele sunt în egală măsură juste: ezitările ei şi abandonul într-o altă lume sunt în realitate manifestarea unei vaste naivităţi. Inclusiv lipsa inteligenţei poate sugera un anumit mister...

Iar a doua explicaţie este inapetenţa fetei pentru această meserie, de unde existenţa pe faţa ei a unui regret constant şi fără leac...

Toate acestea nu m-au împiedicat să o regulez, desigur.

Metoda ei devine deja aproape clasică: te invită să te aşezi pe pat, cu faţa în sus, după care se aşează calină lângă tine şi începe să te dezmierde ţinduindu-te cu privirea. Având în vedere că nu are iniţiativa NICIUNEI fraze, ai de ales între a tăcea şi tu, savurându-i atingerile oarecare, sau a vorbi vrute şi nevrute, diminuându-ţi astfel excitarea.

Am ales o cale de mijloc, punând în discuţie subiecte banale dar, la răstimpuri, sugându-i ţâţele, punctele forte ale corpului ei.

După o vreme te întreabă şoptit dacă să pună prezervativul pe mădular. Data trecută nu înţelesei că acesta este semnalul de început al oralului, noroc cu relatările confraţilor, ce confirmau existenţa acestui serviciu. Aşadar, nu o refuzai de această dată, iar domniţa se aşternu la treabă cu guriţa şi limbuţa. Prin natura sa, suptul peste plastic nu conferă cine ştie ce fiori; în plus, domnişoara nu este Vanesa (Antonia), încât să imprime o notă aparte şi accentuată acestui stil. Totuşi, a fi supt de o fată de 19 ani, cu ţâţe ireale şi pielea de vis nu poate fi o activitate de lepădat. Am ştiut atenua banalitatea operaţiunii prin atingeri cercetătoare, cu degetele, ale păsăricii sale.

Am invitat-o apoi pe spate, cu picioarele în sus, încât să mă pot concentra pe linsul fagurelui ei. Aceeaşi impresie extraordinară: strâmtă, curată, frumos mirositoare.

După un timp am pornit un misionar. Netezită bine cu limba, udă, păsărica sa este o nedezminţită plăcere. Fiind în gardă de ultima dată, m-am dus acum odihnit şi pregătit mental. Ca atare, am făcut faţă în mod glorios unui ritm la început încet, apoi constant, după care tot mai alert. Fetei îi place – se pare – când e umezită, poziţia umeri craci. Din proprie iniţiativă îşi ridică picioarele, încurajând goana mea tot mai adâncă în strâmtorimea labiilor ei.

M-am oprit şi i-am solicitat o capră. Nu prea am înţeles de unde a avut Andreif86 asumpţia că tipa posedă un fund fenomenal (nimeni nu a afirmat asta pe aici), dar îi voi contrazice dezamăgirea subsecventă: nu este fenomenal, dar chiar e sexy. Lărgindu-i picioarele şi apropiindu-le pe ale mele, încet, încet, mi-am vârât mădularul în pruna sa, fără dificultate.

O nouă goană in crescendo. Când am obosit, am invitat-o deasupra mea – s-a executat cu conştiinciozitate. Aici am pompat apoi cu nesaţ, fără a mai ţine seama de fineţuri. Când explozia îmi dădu târcoale, o trăsei pe dameză, o lipii de mine, pentru a-i simţi apăsarea dulce a ţâţelor pe piept, după care finalizai triumfal în învelişul sintetic.

Din păcate, fata nu are înclinaţii, poate nici potenţial de top. Singurul ei atu este corpul şi, în această meserie, nu este destul.

Cu mintea cam tabula rasa, cu timiditatea până la cer, cu implicarea spre zero, îţi dă impresia unei fete frumoase şi liniştite, dar care nu şi-a nimerit vocaţia.

Ar fi ideală, poate, de amantă: una pe care să o fuţi cu maximă plăcere şi care să nu te inoportuneze cu întrebări grele...

Pentru o experienţă cu o prospătură merge, o dată sau de două ori.

Eu voi mai reveni la ea cel mult o dată.

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am vorbit si eu cu fetele inainte de craciun si am decis sa le vizitez. culmea mi au dat adresa la care stau si eu. daa daa..   am eu norocul sa am vecine de genul asta.  ( in fosta locatie eram vecin cu 2 fete despre care am faciut recenzii) .

in blocul de la somes , piata 1 mai, et 3 etc. apartamentul mare, foarte curat, o tipa slaba care nu presta, doar vorbea la telefon si incasa. si jessica o tipa bruneta miniona cu sani mari , tatuaj in zona abdominala, pielea fina si draguta la fatza. nu mai tin minte toate preturile si pachetele oferite, pt ca bausem in noaptea respectiva.

am ales varianta cu 150 lei pt 30 minute, oral si normal protejat.

totul ok, am intrat la dus, baia mare curata, prosoape curate, 2-3 geluri de dus, tot ce trebuie.

dormitorul intim, asternut curat, totul intact, muzica in surdina, lumina difuza. mediu placut si relaxant in general. oglinzi pe usile de la dormitor.

m a intrebat daca vreau sa beau ceva, am refuzat, mi a adus scrun=miera sa fumez... 

putina discutie de spart gheata si ne am apucat de treaba. fata asta jesica este o miniona undeva pe la 1,50 inaltime, fund ferm si mic, sani mari , putin lasati, perfecti dupa parerea mea, dantura impecabila, draguta la fata, placuta si usor timida. am refuzat masajul de relaxare ca eram ametit si nu mi ardea de asa ceva (plus ca uleiurile de masaj au parfum intens si cum am casa foooooarte aproape de ele nu se pierdea mirosul nici dupa dus)  a inceput un handjob timid, executat corect si pasional, m a lasat sa o mangai , sa o masturbez si eu, am coborat putin la un oral pt ca arata bine treaba (f curata), am facut 69 , oral executat foarte bine, lent, destul de adanc, protejat din pacate. apoi a trecut la treaba adevarata. sex normal cu prezervativ, a stat deasupra si se misca destul de bine, o cam durea din cauza ca este stramta si micuta jos, incerca sa ascunda aspectul asta dar m am prins. am schimbat pozitia si am preluat eu conducerea stand deasupra, am incercat sa nu intru tot sa nu o doara nici pe ea si totul a decurs fara reprosuri. finalizarea facuta manual pe corpul domnisoarei.

locatie 10

curatenie si ambianta 10

aspect fizic 10 (mi a placut mult fetita asta )

normal 8-9 

oral 8 (as fi vrut neprotejat, desi am insistat si am vrut sa i ofer pret dublu , a refuzat simpatic)

gfe 7-8 ( fara saruturi , nu am vrut si nu s a aratat dornica)

pret / timp 9 

 

recomand vizitarea vecinei mele, care mi a zis la sfarsit ca in cazul in care ne intalnim pe scara v a fi pt prima data cand ne vedem. :)

de atunci nu le am mai vazut, nu am mai fost la ele, nu vad pe nimeni niciodata la ele, parca nu ar exista acolo, discretie nu gluma.

ps: tipa care incasa banii nu presteaza si mi a zis ca jesica e singura fata care lucreaza momentan. asta pe la jumatatea lunii decembrie.

daca am omis ceva, intrebati ma.

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0
jesica are topicul ei de sectiunea generala. nu ar trebui mutata recenzia acolo? adica aici eu nu ii vad rostul tinand cont ca m-ai mult sa vorbit despre cineva care nici nu mai activeaza acolo

Mutat!

Link spre comentariu

Avertizat de recenziile anterioare m-am hotarat sa-i fac o vizita Jesicai. Ajuns pe str Porteleanului am fost intampinat de tanara domnisoara care era singura, zicea ca in prezent doar ea mai presteaza. Fata e frumusica la fata, corp pe masura varstei, dar mica de inaltime, cred ca nu are mai mult de 1,50, ceea ce mie nu prea imi convine, dar am zica ca sa  incerc si eu aceasta domnita dupa recenzia plina de patos a colegului Stalingrad. M-am asezat langa ea pe canapea, am primit si eu aceeasi mana pe gamba conform scenariului descris de altii si am ales varianta 30 min 1 fin la pretul de 150 de lei. Baie, prosop, gel de dus exact ca si in descriereile anterioare. Ajuns in camera, actiunea s-a desfasurat greoi, domnisoara foarte sfioasa, fara initiativa, inhibata parca de inaltimea mea de fost voleibalist. Desi am pus comunicarea pe seama timiditatii initial, am tras ulterior concluzia ca IQ-ul se apropie cu greu de medie, dar asta e nu toti suntem la fel. Oralul cu caciulita a fost unul slab, mediocru. La normal am inceput cu un lady on top in care zicea ca nu se simte prea bine, ca nu intra toata si o doare.

Am trecut la un doggy unde si mie mi s-a parut ca pur si simplu este scurta in vagin oricum nu ma simteam nici eu bine la miscarile ei. Cert este ca fiind si stamta te aduce destul de repede la punctul terminus cred ca fara sa vrea da niste contre cand o doare care amplifica placerea mea. Terminat, facut dusul de rigoare si dus am fost. Cred ca a fost mai mult un fel de fast fuck, ada banu', ne miscam putin si trece timpul. Care timp a fost undeva la 30-35 de minute cu dus cu tot.

Nu cred ca ii place ceea ce face, dar odata ce se uda isi da putin drumul si combiat cu corpul tanar, frumos ii iese o chestie acceptabila. Oricum mai are mult de lucrat la capitolul atitudine.

Ca si note:

- Locatie: 9,

- Oral: 6/7,

- Normal: 8,are acel zvac care te atrage

GFE: 5 Nu prea ai ce discuta cu ea.

Din cate am inteles domnisoara kristal nu prea mai activeaza fiind pe picior de plecare pe cont propriu zice-se.

sincer nu cred ca am sa mai revin date fiind cele spuse mai sus.

o recomand pentru varssta frageda (are intradevar 19ani) dar cam atat, implicare slaba, oralul protejat banal fara atentie la zonele adiacente

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator golandecartier
Reputație: 0

ce mai stiti despre ea ? incerc sa o contactez de vreo 2 sapt dar nu raspunde la telefon iar in ultimele zile suna tot ocupat... si-o fi schimbat nr ?

 

Decizia membrilor

-11 puncte de reputatie = ban conform regulamentului.

  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Deşi Golandecartier fu asaltat de puncte negative (inclusiv de la mine!) pentru postarea de mai sus, se pare că cele grăite de el se aflau în ograda adevărului...

Salonul Alexia este complet inabordabil cam de o lună. O dată pe săptămână am încercat să sun, pe toate numerele de telefon (cel din titlu, dar şi cele de pe site), cu gândul de a pătrunde din nou în păsărica neverosimil de strâmtă a Jessicăi - însă de fiecare dată fără rezultat.

Până la noi dovezi privind continuarea activităţii, poate ar fi oportună "deversarea" acestui thread la arhivă.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Domnişoara s-a întors în activitate. În seara asta telefonai într-o doară, pregătit de intrarea robotului când, surpriză, nici vorbă de robot, ci mă întâmpină vocea şovăitoarei a Jessicăi. Dornic de o prospătură şi ezitant de a merge pe un teren necunoscut, optai să-i fac o nouă vizită. Deşi nu e de top, măcar ştiam la ce să mă aştept.

Acţiunea fu în nota obişnuită, adică cea din a doua mea recenzie, în condiţiile în care sunt clar eliberat de magia iniţială.

Am avut încăpăţânarea să mă ocup şi mai vârtos de păsărica ei în cadrul preludiului. În consecinţă, dar poate şi graţie faptului că mă cunoaşte deja, s-a udat ţigăncuşa cum nu cred că s-a mai udat în viaţa vieţii ei... Ce păsărică scurtă, ce margaretă îngustă! Îmi vârâi în ea paloşul până la plăsele, într-un umeri, craci delicios, şi nu întâmpinai nici un protest, ba dimpotrivă, se lipi de mine şi participă la act ca niciodată. Când finalizarăm, era roşie şi transpirată cum n-am mai văzut-o.

În concluzie, de fiecară dată când nu voi găsi ceva mai bun, o voi vizita cu plăcere. Nu prea des, însă.

Tarifele pentru "altceva" sunt 150 lei jumătatea de oră, respectiv 230 lei ora. I-am lăsat 200, spunându-i că nu mă voi lungi la o oră întreagă, dar nici nu vreau să fiu stresat de cât de repede au trecut 30 minute. Cred că se poate uşor negocia un 170 lei pentru o oră, cu două finalizări.

Informaţie finală: în cuib este doar Jessica, momentan. Celelalte fete au "luat o pauză", cum tot într-un fel de pauză a fost şi ea până acum vreo 10 zile.

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Curios de (re)venirea pe piata a acestei domnisoare, saptamana asta m-am decis sa fac si eu o vizita de cercetare a situatiei :-)

 

Locatie - Nota 9: In zona 1 mai, pe Portelanului, bloc nou. Apartament modern mobilat - curatenie, atat in camera cat si in toaleta. Prosop curat, gel de dus masculin, cam tot ce e necesar pentru o desfasurare placuta a actiunii. Singurul minus care l-as aduce e amplasarea intr-o zona nu neapara periculoasa, dar un pic mai "defavorizata" dupa anumite ore mai intunecate

 

Preturi / Servicii: Doar donsoara' Jessica mai presteaza in locatie, O+P ambele protejate, la 150 RON - 30 min sau 230 RON - 1 ora

 

Aspect - nota 9,5: Micuta de inaltime, maxim 1.60, foarte bine proportionata pentru "marimea" ei, cu un plus mare pentru o pereche de sani mari, rotunzi si tineri. Fix ceea ce imi place mie.

 

Prestatie/Atitudine/GFE:

- Inceput cu o serie de mangaieri reciproce timide si sarutari pe tot corpul (mai putin gura - FK) - un preludiu de nota 6-7.

- Aplicat prezervativ si trecut la un oral destul de scurt, dar care m-a facut sa ma simt foarte bine - imaginea ei in genunchi in oglinda la oral a crescut nota pe la un 8 (nota f. mare din punctul meu de vedere pt un O protejat)

- Urmat de un normal, in 3 pozitii. Aici imi e mai dificil sa dau o nota, dar media ar fi pe la 7-8. La inceput (misionar + lady on top) a mers destul de greu, pentru ca e stramta si a durat un pic pana cand lubrefierea naturala a fost suficienta. Nu am reusit o penetrare completa decat in doggy, dar deja in acel moment era suficient de excitata pentru ca actiunea sa se desfasoare optim si sa pot sa pompez glorios pana la finalizare.

Tehnica si implicarea ei sunt destul de reduse, dar compenseaza foarte mult prin cum arata.

 

Overall: Merita incercata o data, macar pentru sanii aia bestiali.Pentru cine reuseste sa o incalzeasca poate fi o experienta excelenta la raportul calitate/pret. Pentru cine nu, cred ca ar fi o experienta slaba.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Va salut pe toti!

E prima mea postare pe acest forum si sper sa nu fac greseli, sau sa incalc regulamentul in vreun fel...

Am vazut recent un anunt dat pe piata.az, de o anume "Jessica, brunetica".

As vrea sa va intreb daca o stie vreunul dintre voi, sau daca a fost cineva la ea... Tipa pare-se ca arata bine rau de tot si ma bate gandul sa apelez la ea.

In speranta in care nu va fi interpretat ca si reclama, voi posta link-ul unde o puteti vedea: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/4558494

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca

Va salut pe toti!

E prima mea postare pe acest forum si sper sa nu fac greseli, sau sa incalc regulamentul in vreun fel...

Am vazut recent un anunt dat pe piata.az, de o anume "Jessica, brunetica".

As vrea sa va intreb daca o stie vreunul dintre voi, sau daca a fost cineva la ea... Tipa pare-se ca arata bine rau de tot si ma bate gandul sa apelez la ea.

In speranta in care nu va fi interpretat ca si reclama, voi posta link-ul unde o puteti vedea: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/4558494

Va multumesc!

Salut si bine ai venit pe forum! Trbuia sa dai o cautare pe forum dupa numarul de telefon din anunt: 0754474387. Anuntul din piata se refera Jessica din salonul Alexia si are topic deschis aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/9493-jessica-de-la-salonul-alexia-0721630360-str-por%C5%A3elanului-%C5%A3ig%C4%83ncu%C5%9Fa-sexy/

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salut si bine ai venit pe forum! Trbuia sa dai o cautare pe forum dupa numarul de telefon din anunt: 0754474387. Anuntul din piata se refera Jessica din salonul Alexia si are topic deschis aici:

http://nimfomane.com/forum/topic/9493-jessica-de-la-salonul-alexia-0721630360-str-por%C5%A3elanului-%C5%A3ig%C4%83ncu%C5%9Fa-sexy/

 

Multumesc itguru!

Imi dau seama si e logic ca ar fi trebuit sa dau o cautare dupa numarul de telefon... Data vitoare asa am sa fac.

Link spre comentariu

Curios de (re)venirea pe piata a acestei domnisoare, saptamana asta m-am decis sa fac si eu o vizita de cercetare a situatiei :-)

 

Locatie - Nota 9: In zona 1 mai, pe Portelanului, bloc nou. Apartament modern mobilat - curatenie, atat in camera cat si in toaleta. Prosop curat, gel de dus masculin, cam tot ce e necesar pentru o desfasurare placuta a actiunii. Singurul minus care l-as aduce e amplasarea intr-o zona nu neapara periculoasa, dar un pic mai "defavorizata" dupa anumite ore mai intunecate

 

Preturi / Servicii: Doar donsoara' Jessica mai presteaza in locatie, O+P ambele protejate, la 150 RON - 30 min sau 230 RON - 1 ora

 

Aspect - nota 9,5: Micuta de inaltime, maxim 1.60, foarte bine proportionata pentru "marimea" ei, cu un plus mare pentru o pereche de sani mari, rotunzi si tineri. Fix ceea ce imi place mie.

 

Prestatie/Atitudine/GFE:

- Inceput cu o serie de mangaieri reciproce timide si sarutari pe tot corpul (mai putin gura - FK) - un preludiu de nota 6-7.

- Aplicat prezervativ si trecut la un oral destul de scurt, dar care m-a facut sa ma simt foarte bine - imaginea ei in genunchi in oglinda la oral a crescut nota pe la un 8 (nota f. mare din punctul meu de vedere pt un O protejat)

- Urmat de un normal, in 3 pozitii. Aici imi e mai dificil sa dau o nota, dar media ar fi pe la 7-8. La inceput (misionar + lady on top) a mers destul de greu, pentru ca e stramta si a durat un pic pana cand lubrefierea naturala a fost suficienta. Nu am reusit o penetrare completa decat in doggy, dar deja in acel moment era suficient de excitata pentru ca actiunea sa se desfasoare optim si sa pot sa pompez glorios pana la finalizare.

Tehnica si implicarea ei sunt destul de reduse, dar compenseaza foarte mult prin cum arata.

 

Overall: Merita incercata o data, macar pentru sanii aia bestiali.Pentru cine reuseste sa o incalzeasca poate fi o experienta excelenta la raportul calitate/pret. Pentru cine nu, cred ca ar fi o experienta slaba.

Exact cum as fi zis si eu. compenseaza prin aspect neajunsurile profesionalismului. Poate ca exista o metoda de a o incalzi si atunci iese ceva foarte fain.

Pana atunci, daca voi reveni, va fi doar pentru a o face cu o fata frumoasa, fiindca, este frumoasa foc.

 

Astfel, ca sa nu incep cu capatul celalalt al recenziei:

Locatie buna, o stim, vizitat acum vreo 2 luni, dupa alte doua experiente anterioare, tot cu Jessica, contactand-o prin telefon la numarul salonului Alexia.

Fata tacuta, timida, mecanica as zice...

Ne dezbracam, eficienti in utilizarea timpului, se apuca de o manuela, apoi de un oral protejat si cand fu pregatit, ma apucai sa o mai incalzesc cu un oral oferit. Poate am limba prea fina, poate tehnica invechita, nu stiu, dar efectul se lasa asteptat.

Renuntand la un moment sa mai incalzesc si amintindu-mi de o vorba a unui prieten de-al meu ca femeia nu trebuie inteleasa ci trebuie folosita, m-am apucat sa imbratisez aceasta filozofie si nu pe domnisoara cu care as fi vrut sa am niste clipe fierbinti.

Stramta fiind, compensa lipsa reactiilor, astfel nivelul meu de excitare fu pe masura. Nu a durat mult, lucru pentru care in sinea ei se bucura.

Politicoasa, raspundea la intrebari simple. Inteligenta nu o rastoarna din pat, asa ca nici eu nu am incercat expresii subtile cu dansa, sa nu cumva sa ma inteleaga gresit.

Ce sa mai zic, notarea este irelevanta. M-am simtit explorandu-mi un fetis de a o face cu o femeie foarte frumoasa, dar nu m-am simtit facand sex sau dragoste cu o femeie.

Eu zic ca merge pe post de bibelou, asa, sa te tot uiti la ea, sa pe post de poster cu femeie goala in vestiarul muncitoresc, bun material de masturbare, doar ca experienta este 3D.

Evit sa declar ca nu voi mai reveni, mi-e teama ca la un moment dat o sa cad din nou in capcana formei fara fond.

Concluzia-mi e la fel de confuza ca si postul.

  • Like 9
Link spre comentariu

 Multumim de recenzie Martie si asteptam si niste note asa cum cere regulamentul, precum si pretul platit.Chiar daca notarea ti se pare irelevanta unii dintre colegi se ghideaza dupa ea.

...da, e drept.

Platit 150 Roni. OP+NP.

 

note:

Locatie: 10

Aspect dameza: 10

Implicare: 4

 

sunt sigur ca nu e fericita si impacata cu ceea ce face, la fel sunt sigur ca nici in viata ei civila nu are (sau sa zicem a avut, inainte de a se apuca de industrie) mai mult farmec cat are acum, cat o face pe bani. Eu cred ca e genul de femeie care asa va muri, fie ca face sex pe bani, fie ca din considerente morale, traieste cu un partener pe viata, in dragoste fara margini, consolidand familia cu loialitate si dedicatie. Daca erotismul ar fi o entitate, cum multi consideram si sufletul, atunci pe ea putem sa o consideram pierduta din acest punct de vedere. Poate un saman sau ioghin careia ii va pica cu tronc si se va incapatana destul, va putea sa extraga din dansa un orgasm binemeritat dupa luni de munca si rabdare... :)... sansele sunt mici, dar exista...

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...