Sari la conținut

SEX PENTRU 3 ORE GARANTAT


Postări Recomandate


  • Oras:galati
  • Oras:galati

Ejacularea precoce stop

http://www.suifan.info/uploads/5/3/3/0/5330829/editor/images_1.jpg?1501069069Suifan Chinese Brush (acum denumit Seifen Chinese Brush, din motive de marca inregistrata, insa avand 100% aceeasi compozitie) (traducere aproximativa = periuta chinezeasca a lui Suifan) cunoscut si sub numele de Micul Chinez, reprezinta cel mai bun tratament pentru intarzierea ejacularii, cea mai buna metoda de tratare a ejacularii precoce.                                 
 
Multi barbati cateodata ejaculeaza mai devreme in timpul contactului sexual sau mai corect, mai devreme decat si-ar dori partenera lor sa dureze raportul sexual. Atat timp cat aceasta situatie nu reprezinta regula, nu trebuie sa constituie o cauza de ingrijorare pentru barbat si pentru cuplu. 
In situatia in care totusi ejacularea se produce regulat mai devreme decat doreste partenera pentru a obtine satisfactia sexuala dorita, la majoritatea raporturilor sexuale, atunci vorbim de ejaculare precoce. 
Ejacularea precoce este cea mai frecventa disfunctie sexuala a barbatilor.
 
Se considera ca aceasta afecteaza cel putin unul din 5 barbati in perioada sexuala activa (intre 18 si 59 de ani). 
Acest sindrom isi are explicatia in statusul psihologic al barbatului respectiv dar poate fi legat si de structura biologica a individului. In multe dintre situatii ejacularea precoce este secundara disfunctiei erectile. Astfel, de multe ori, barbatii care sunt ingrijorati cu privire la mentinerea erectiei in timpul actului sexual, sunt tentati sa exacerbeze miscarile si sa grabeasca in acest fel ejacularea. 
Exista numeroase tratamente care incearca sa rezolve aceasta problema, a ejacularii precoce.
 
 

OFERTA SPECIALA LA NUMAI 50 LEI CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...