Sari la conținut

Oana 0729544354


Postări Recomandate

Buna tuturor

 

Aflandu-ma prin Brasov la o intalnire corporatista cu firma la care prestez m-am gandit sa caut ceva interesant.

Am incercat pe la Geanina ,scor prea mare am considerat, venea numai la hotel - 250 ron/ora plus 100 taxi in poiana si la Ioana care nu a raspuns.

 

Asa am gasit nr Oanei. Am sunat , a fost cat de cat draguta, nu prea a stiut sa-mi explice cum sa ajung la ea asa ca am apelat la serviciile taxi.

Oana este o bruneta , cred ca are radacini gipsy, cam 1,70 si ceva si cred ca in jur de 55-60 kg.

Arata destul de bine, carne tare pe ea si sanii marisori, ochi mari, caprui . 

 

Sex normal si oral numai protejate , 100 ron finalizarea , 200 ron ora. Am ramas o finalizare.

Oralul a fost cam 3 minute , in graba , am lasat de la mine si am trecut la normal unde a fost mai ok . Am incercat 2-3 pozitii , nu a obiectat, este un pic nimfo, ii place mai hard, sa i-o tragi adanc si repede , mai si mimeaza dar o face profesional, nu prea te prinzi :). Am finalizat pe la spate in prezervativ.

Locatia e ok, un apartament cu 2 camere , curatel. Baia nu mai stiu exact cum e ca venisem dusat.

 

Ce nu mi-a placut a fost ca dupa 5 min dupa ce ajunsesem , socializam , mai exact eu vb cu ea si ea se conversa pe mess cu o tipa bi ( este bi, recunoaste ca ii place mai mult ) a sunat un coleg si l-a programat in 15 min!!! Nu-mi venea sa cred! Cand am intrebat-o cum i-a spus colegului ca in 15 min poate sa ajunga cand ea nu s-a apucat de mine si nu stie cat va dura , m-a privit mirata si m-a intrebat senina ,, dureaza mai mult ?,,. Atunci a parasit si ea mess-ul si s-a apucat de mine.

 

Asa ca experienta merita puncata.

Ca note oral 5, normal 9 , anal nu stiu dar cred ca a facut la viata ei ca e larguta intrarea :),am simtit la deget, locatie 7, igiena 9.

A , nu a vrut sa lase lumina aprinsa, am reusit sa o conving sa lase un televizor deschis si un bec pe hol..Mie nu-mi place pe intuneric..

 

Bafta tuturor

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Salut pe toti membrii forumului

 

Ieri am fost si eu la domnisoara Oana , locatie pe stada Zizin in brasov in Bloc comunist la etaj un apartament relativ curat dar in cele din urma pot sa zic ca apartamentul este ok comparind cu prestatia domnisoarei .

Oana o tigancusa cu accent din sudul tarii ochii mari fata draguta , corp subtirel sanii medii aspect fizic bun ceea ce ma indemnat sa raman .

La capitolul socializare este zero face meseria mecanic nu o intereseaza sa se faca placuta .

Tarife 100 ron finalizarea si 200 ron ora cu 2 finalizari .

Actiunea oral si normal protejat eu am ales doar o finalizare consumata in cam 30 de min cu greu mare greu .

Fata incepe cu o laba ca sa ti-o ridice dar in asa fel de zici ca vrea sa ti-o smulga din loc,chiar i-am atras  atentia sa o lase mai moale ca am mers la  ea sa ma simt bine nu la operatie . dupa vreo 20 de stroke-uri a tras prezervativul pe un instrument inca adormit ( nu stiam ca merge si asa ) si a inceput sa molfaie alert prezervativul timp in care eu ma gindeam la ceva erotic ca sa pot avea o erectie . Terminam si molfaitul si trecem la normal cu un instrument semi erect aici parca un pic mai bine in sensul ca nu are maini in piersica cu care sa traga de tine ca de motanul incaltat. Incepe sa geama die prima de parca eram la un film porno si ii dadeam cu coloana infinitului nu alta , .... , continuam pina adoarme motanul incaltat de atitea gemete false si care la un anumit moment dat enerveaza . Ii spun sa-mi faca o laba fara prezervativ sa ma termine daca tot am platit un numar , nu comenteaza se apuca de treaba cam tare am rugat-o sa se domoleasca putin si vine si o finalizare chinuita in sfirsit . 

sa tragem si concluziile acestei experente de neuitat :

Gfe 0

Laba 5

Sex oral 1

Sex normal 4

Aspect fizic 6

locatie 7

Nu pot sa recomand asa ceva nici beat !

PS :  La plecare la usa ma intreaba asa din senin " A fost Totul OK "

O zi Buna !

Zodrac !

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:romania
  • Oras:romania

Acum vreo 2 luni am fost si eu la d-ra,am stat o singura finalizare[si bine am facut],intr-adevar merita cu varf si indesat notele acordate de @zodrac1978.

Nu am ce comenta pentru ca a spus el tot ce era de spus.

 

 

Asteptam recenzia detaliata!!

 

Nu ai revenit cu completari!

Recenzie incompleta = posibil reclama = ban!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...