Sari la conținut

0723776074 in Deva


Vizitator alexandrioane

Postări Recomandate

Vizitator alexandrioane
Reputație: 0

Am fost la aceasta fata . E fata din poze dar pozele sunt foarte bune   ....... In realitate carnea lasata pe ea . Sanii mari si lasati . . Iti spune ca ai 15 min pentru o finalizare dar totul se rezuma la 5 minute apoi iti spune sa te termini. Aiurea  Finalizarea 100 lei Aiurea rau de tot     https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Pentru-scurt-timp-Te-astept/7b0165737e616a56.html

Link spre comentariu

La genul asta de zdrente cu atitudine de acest fel trebuie sa mearga unul care nu are toata tigla pe casa. Sa le sparga putin fetele. Poate asa o sa respecte clientul, iar Deva o sa apara altfel pe harta, nu drept oras usor de prostit.Si eu am patit d'astea si nu este deloc placut. Chiar iti pierzi increderea in astfel de servicii.

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Pe mine m-a chemat in fața blocului și dupaia imi spune ca sunt dubios si nu ma poate primi😂😂😂 Probabil credea peștele ca nu poate face față dacă mă ia flama când mă scoate afară dupa 5 minute . 😂Nu pot face recenzie pentru ca nici macar nu am văzut-o, când eram în fața scării vorbeam la telefon si asta mi-a spus .

Link spre comentariu
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

Pai si atunci colegu de ce nu ii faci o recenzie (cu ceva detalii mai amanuntite) ca sa stim cu totii despre ce e vorba. Eventual pt tine o treci la De evitat ! Si uite asa stim si noi restul sa o evitam dupa cele intamplate cu tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...