nelinistitul Reputație: 148 Postat August 25, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 25, 2017 nu stiu cati dintre voi sunteti Sefi dar macar la gratar in curte sau la "piedone" ati fost. Intrebare: unde se gaseste carne de porc buna pentru gratar in macelariile din Bucuresti? dar de berbecut? Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat August 25, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat August 25, 2017 Ia legatura cu Ana Paraschiv, e un fel de Priceputu' in tainele gratarului. 1 Link spre comentariu
escorte militari residence Reputație: -525 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 La Mircea Macelaru - strada Maior Câmpeanu Alexandru 15 - zona 1 Mai Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 415 Postat August 25, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat August 25, 2017 La Marius pe Pantelimon 2 3 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 25, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 25, 2017 nu stiu cati dintre voi sunteti Sefi dar macar la gratar in curte sau la "piedone" ati fost. Intrebare: unde se gaseste carne de porc buna pentru gratar in macelariile din Bucuresti? dar de berbecut?Magazinul de pastrama zona Mall Vitan. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1032 Postat August 25, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 25, 2017 La Mircea Măcelaru'. 7 11 Link spre comentariu
nelinistitul Reputație: 148 Postat August 25, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat August 25, 2017 Magazinul de pastrama zona Mall Vitan.Multam - Atelierul de pastrama in Google - sunt chiar curios - revin saptamana viitoare cu recenzii Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 25, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 25, 2017 Multam - Atelierul de pastrama in Google - sunt chiar curios - revin saptamana viitoare cu recenziiAm consumat cam tot ce produce. Mici de povestit la nepoti. Asteptam recenzia! 1 Link spre comentariu
nelinistitul Reputație: 148 Postat August 25, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat August 25, 2017 La Mircea Măcelaru'.Multam - denumire corecta - Strada Mr. Campeanu Alexandru Nr. 15,Piata 1 Mai - Google, prieten la nevoie 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 Multam - denumire corecta - Strada Mr. Campeanu Alexandru Nr. 15,Piata 1 Mai - Google, prieten la nevoieSi eu am auzit de magazinul asta din 1 Mai ca ar fi tare si se duc multi din alte sectoare. Sa revii cu recenzie(preferabil carne de porc , ca alte animale cu mananc) 4 5 Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 25, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat August 25, 2017 nu stiu cati dintre voi sunteti Sefi dar macar la gratar in curte sau la "piedone" ati fost. Intrebare: unde se gaseste carne de porc buna pentru gratar in macelariile din Bucuresti? dar de berbecut? Pe nea Mircea il recomand si eu pentru porc, vita si alte legume. Cu berbecutul nu prea sta bine, dar daca esti in zona, vis a vis de cimitirul evreiesc pe Mihalache (1 Mai) gasesti o macelarie mica langa Mega-Image-ul mare (dupa OptiBlu) tinuta de un turc/arab care are ce-ti trebuie. 2 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat August 25, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat August 25, 2017 Si... bafta la gratar! Distractie placuta! 1 6 Link spre comentariu
thelitllebig Reputație: 88 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 Incercati si carmangeriile Godac . Link spre comentariu
boy_dreamer2001 Reputație: -7 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 Mici de porc+vita la intersectia Bdul Coposu cu Mantuleasa (mai sus de Udriste) vis a vis de parculet/spatiul verde din intersectie. Pentru berbecut iti recomand o macelarie pe str. Drumul Sarii mai sus de restaurantul atlantic pe partea dreapta pana in semafor. Bafta Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 Primul toping fara caterinca, la toti le ploua in gura! 1 3 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1834 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 macelaria Al Amir din Crangasi (specific arabesc... pentru cunoscatori) Se plateste doar cash! 3 12 Link spre comentariu
justlove Reputație: 8972 Postat August 25, 2017 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat August 25, 2017 asta.i cea mai buna carne pt lins, pardon gratar https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13012844_1143666655672995_6573315241344287395_n.jpg?oh=c26fe6203f7ec083ec429480ed210b33&oe=5A340F2E 8 19 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10780 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 La Mircea Macelaru gasesti carne de porc misto, mici si manzat.Pentru berbecut, de incercat La Bulgaru', o macelarie din zona Pietii Trapezului.In special pentru frigaruile de berbecut tinute la bait. O nebunie!Pastrama de oaie din targul Autovit. Vin duminica tot felul de comercianti si unii sunt the real deal.Sunt bunicei si micii de la Godac. La Bulgaru' puteti gasi si pizdulici de porc. Ceva meserias, pentru cunoscatori. 14 8 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 Incercati si carmangeriile Godac .Nu faceti asta. Godac de ani de zile aduce doar mizerii pline de apa si sare 5 7 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1834 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 asta.i cea mai buna carne pt lins, pardon gratar https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13012844_1143666655672995_6573315241344287395_n.jpg?oh=c26fe6203f7ec083ec429480ed210b33&oe=5A340F2Edar sa fie suculenta, aromata si frageda, dar nu "in sange" 3 12 Link spre comentariu
escorte militari residence Reputație: -525 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 Incercati si carmangeriile Godac . Singura carmangerie GODAC care mai este ok este cea din Giulesti. Cea de la Apusului si cea din BD Timisoara au carnea plina de apa si sare Cea din Chiajna si cea din zona Dragomiresti-Deal - Sabareni au cateodata carnea neagra! Link spre comentariu
escorte militari residence Reputație: -525 Postat August 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2017 macelaria Al Amir din Crangasi (specific arabesc... pentru cunoscatori) Se plateste doar cash! Mai este macelarie acolo? stiam ca sa deschis un Fast Food Non Stop. Trec dimineata cu masina pe acolo si arunc un ochii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 PlmToti cumpărați de la Kaufland d-aia la 9 lei kilu 1 2 Link spre comentariu
ironic Reputație: 57 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 ..ieftina si buna:))) Link spre comentariu
nelinistitul Reputație: 148 Postat August 29, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat August 29, 2017 Deci: Prima carmangerie analizata este Atelierul de Pastrama din Calea Vitan - doar pentru ca este in drumul meu. Prima impresie la intrarea in magazin - Buna sau nota 9 cum ne place noua sa ne dam "profesori" : spatiul mare cu aer conditionat si miros placut de carne proaspata ( foarte important) singurul aspect negativ este lipsa de respect a cetateanului burtos care se lafaia pe un scaun langa galantar; Vitrine pe doua laturi cu diverse tipuri de "animale sacrificate" preparate sau doar feliate : de porc, de berbecut, de vita si de pasare si desigur mici in 2 sau 3 tipuri de carne utilizate in retete. In plus, un raft cu cateva tipuri de vinuri, albe sau rosii de unde trag eu concluzia ca managementul nu e "de la tara" ... Am ales sa cumpar pastrama de berbecut, ceafa de porc fara os si mici din vita si oaie. Pastrama de berbecut ( parca 40 lei kg - mai multe tipuri in vitrine) de un rosu aprins impanata cu grasime cam de 2-6 mm; dimensiuni cam de 3 cm latime,1.5 grosime si 10-13 cm lungime ( cam cat "una" de chinez ) - prima impresie foarte buna. Ca sa nu o lungesc ( desi unii numai la asta viseaza ) : gratarul din dotare din caramida refractara, cu sute de utilizari la activ;am folosit lemn de frasin si salcam ( din dotarea personala de la casa de vacanta) ; nu mai folosesc carbuni de peste 10 ani din cauza noxelor care impregneaza carnea din cauza fumului cauzat de grasimea care se topeste din carne si apoi cazuta pe carbunii toxici se reintoarce in carnea prajita; Pastrama a fost ultima, dupa aripioare de pui marinate, ceafa de porc (doar cu mirodenii produse in curte), micii, carnatii secuiesti grosi ( ca sa dau ocazia fetelor sa se manifeste ) si o scaricica ( deziluzia serii - doar am gustat - nota 5) - nu s-a facut de ras deloc - carnea suficient de moale, gustoasa ( ar mai fi trebuit un pic tratata intr-un bait personal dar... data viitoare) Nota 8.5 spre 9 pentru ca nu te chinui sa mesteci pana o ascunzi in servetel pe ascuns Am mai avut in meniu pe gratar: rosii de tara gustoase, usturoi ( impreuna preparate int-un sos excelent) ciuperci albe, cativa porumbi ( foarte,foarte dulci cu 13 randuri de boabe deci, modificati genetic) si ardei iuti ( grosi si lungi cat sa nu va merga numele de "putza mica" - aprox 20 cm lungime )Vin ( + niste Zarea D.C.) si bere din belsug + un cognac XO pe final Si micii si pastrama de berbecut au luat nota de o folosire ulterioara; Ceafa de porc, mi s-a parut un pic impregnata cu apa - doar nota 7.5 si pentru ca feliile sunt cam subtiri - din experienta anterioara stiu ca o ceafa frumos impregnata si fara apa adaos are nevoie sa fie de peste 2 cm latime pentru a se coace iami, iami... Mesenii ( din diverse locuri din Europa) au fost multumiti si desigur, cum se intampla de cele mai multe ori, au mai ramas cel putin 3 kg de carne prajta de la festin Dupa 2-3 ore la gratar si petrecerea prelungita pana dupa ora 1 noaptea pot declara linistit: PETRECERE REUSITA si musafiri satisfacuti ! Parerea mea, desigur :bye 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum