Sari la conținut

Andreea, Decebal,0755303046


causticc

Postări Recomandate

           Cum Duminica e o zi in  care unele dameze isi odihnesc partile anatomice producatoare de bani, nu prea am dat de o activitate febrila in seara asta. Intentionasem sa trec pe la tipele de pe Balcescu,  doream sa o incerc pe blonda insa tel era inchis, am mai sunat la cateva numere ce mi se pareau a fii noutati insa toate erau inchise, iar cele 2 tipe care stau pe langa Hotel Corola, in Iosia mi-au spus ca programul incepe doar de maine.

        Disponibila mai era Andreea din Cantemir, insa pana la urma am renuntat sa mai trec pe la ea si cum eram in zona, pana la urma am cazut tentatiei de a-i face o vizita Alinei cu sani mari ( m- am contrazis se pare la ultima recenzie, dar cum sanii mari pentru mine sunt irezistibili, nu am rezistat ispitei). Ieri seara am trecut cu niste amici in zona, vroiam sa le prezint nurii damezei, insa cand ne-a vazut pe toti in fata blocului, iesind la geam, s-a crispat total. Eram parca in preambulul ajunului de Craciun  si am venit sa o colindam.  Steagul tricolor flutura inca expus la parterul blocului in care presteaza dameza. si „ steagurile’’ noastre ne fluturara in pantaloni insa dameza ne-a refuzat. Vroiam sa o facem un gang. Din pacate nu am reusit nicidecum sa o convingem, asa inca doar un amic a mai urcat animat de dorinta de a-i vizualiza sanii.

        In seara asta cand am sunat, nebuna mi- a stiut numarul de tel  si mi-a zis glumind ca spera ca nu mai suntem un grup. Am asigurat-o ca sunt sigur si am urcat la ea. Ispita sunt sanii ei, mari, tari, placuti la atins, in rest nu te atrage. Cand mi-a zis ca e un dar mostenit si ca mai are o sora care ii are si mai mari, m- a dus cu excitatia la maxim, asa incat in 15 min m-a terminat total. Finish din nou pe sanii ei, desii cand am terminat ma gandeam ca ejaculez pe sanii sorei ei.  Partea proasta ca in timp ce ma imbracam, primisera deja in apartament un alt confutador. Cred ca a fost primit de blondina si introdus in alta camera.

        

 Nu eram pe deplin satisfacut asa incat am mai incercat un numar si am dat de:

 

Escorta : nume de cod Andreea

Locatie : Decebal, cred ca blocul in care sta si Edith dar Andreea sta la et 2, nota per total 6,50

               In fata locatiei mi s-a parut suspect un fish           

Aspect: mica undeva in jur de 155-157 cm, undeva la 43-45 kg  bruneta, constitutie fizica firava, picioare subtiri, sani mici , carii vizibile in fata, parca buzele sunt atuul ei. La fata e slaba, trasa la obraji, palida putin.Per total aspect 5 cu indulgenta.

Igiena personala: mi s-a parut a fii curatica, cand s-a dezbracat nu am simtit niste urme olfactive care sa te deruteze din actiune. Pizdulice mica, epilata cam de 3-4 zile.

Pret : 80/ fin Oral sau normal 100 combinat ambele, oralul se poate face si NP

Nu mi s-a parut atractiva deloc, insa am ramas si am negociat un oral. A lasat la 60 de lei. Am ales OP. Oralul cam de un 7. S-a straduit sa fie cat mai bine, nu o i-a tot in gura, dar asculta cum ii spui sa o faca. Rujul rosu , ieftin, dar strident de pe buzele ei m –au incitat cel mai mult asa inca in 10 min finish in capison  in gura ei. M-a lasat in timp ce o suge sa-i bag mana in pizdulice, sa o frec pe clito.

        M-am imbracat rapid, nici nu am mai trecut pe la baie, in 5 min eram deja acasa.

Atitudine: nu am facut nu stiu ce conversatie sexi-docta cu ea , insa e amabila si mi se pare ca ar vrea sa te simti bine cu ea.

Recomandare : din punctul meu de vedere eu nu am sa mai trec pe la ea, nu e pe gustul meu.

Cine doreste sa incerce o noutate e liber sa treaca pe la ea.

Din  punct de vedere al preturilor practicate nu merita dupa aspect banii deloc.

Am inteles ca mai are o colega, insa nu era prezenta si aceasta. 

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare.

Am facut si eu o oprire la asa zisa Andreea. Tin sa il contrazic pe confratele Causticc, este etajul 1 :D

E acelasi bloc cu Edith.

Am urcat, am intrat in garsoniera si am iesit.

De ce nu am stat?

Amandoua sunt de etnie, foarte slabe, imi era sa nu mio fracturez :D

Una dintre ele, am impresia ca a mai lucrat pe langa Cubanito, tot in formula de 2 fete. Sper sa nu gresesc.

Confirm tariful precizat de Causticc.

Pentru mine nu e de revenit.

Spor la copulat.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...