Sari la conținut

Anemona Unirii 0725738380


Postări Recomandate

Vizitator ben dover1
Reputație: 0

Ce-ti tot schimbi nr de tel?? Te mai hartuieste cineva, anemona? :-) :-)

 

Sa moara panoramic daca inteleg care e treaba cu punctele astea.Pentru postul citat o alta fata da plus, trei useri dau minus.Cum se traduce? 3 useri au boala pe panoramic si fata are boala pe anemona?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Sa moara panoramic daca inteleg care e treaba cu punctele astea.Pentru postul citat o alta fata da plus, trei useri dau minus.Cum se traduce? 3 useri au boala pe panoramic si fata are boala pe anemona?

Sunt cativa tampiti pe lumea asta care minuseaza si au pica, da! Acum ai inteles?? N-are nimeni boala pe anemona, limbricule:) mai cresti si tu?

  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan

Dragostea-i ca și o râie

Te mănâncă si-n călcâie!

Și te scarpini și de-o stâncă,

Ziua, noaptea, te mănâncă!

 

 

Dragostea-i ca băutura,

Când o bei te ia căldura!

Ea te-nmoaie și te-nbată

Și te lasă leșinată!

 

😂😂

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Omul a postat o poezie despre dragoste,ori aici e vorba doar de business... Business și nimic mai mult! Dacă nu știi să îți stăpânești sentimentele,ești ,,halit" Anemona a înțeles perfect!

Link spre comentariu
  • Oras:In alta parte
  • Oras:In alta parte

Am fost la Anemona acum 2 saptamani. Am comunicat prin sms si am stabilit o ora. Confirmarea tot prin sms a fost. Cred ca prefera sms sau pm in locul vorbitului prin telefon. Telefonul e cel din titlu, iar zona e Unirii.

 

Am ajuns la ea. M-a primit inauntru, m-a servit cu o cola (nu mai beau de mult) asa ca am cerut o apa plata. Am stat de vorba si am intalnit catelusa care e o dragalasa, si foarte cuminte (in timpul sexului a motait in living, pe bratul fotoliului). Ne-am intins la vorba (e foarte comunicativa), mi-a amintit de dus. Baia are geluri destule si apa de gura. Dupa ce am facut eu, a facut si ea. Si am trecut in dormitor (mi s-a parut interesant ca nu avea perdelele trase cum de obicei e pe la escorte, un semintuneric cu care te obisnuiesti in timp; personal prefer sa fie lumina).

 

Am inceput cu sarut, si incet incet a coborat in jos si a inceput oralul neprotejat. E ok, facut fara retineti, cu putina atentie in zona dimprejur si testicule. Am trecut-o in pat si am inceput eu oralul, cu gemete usoare din partea ei (e mai greu sa gem cu pasarica in gura :P). Dupa un timp mi-a cerut sa intoarca si ea favoarea si m-a asezat pe spate si a inceput usor un oral, pe care l-a intensificat in timp. I-am zis sa vina on top, am pus prezervativul si a inceput sa se miste in pula, destul de bine, gemand usor. Eu nu pot sa termin cu prezervativ, asa ca i-am cerut sa continuie cu oral, unde am si terminat (cim). De apreciat ca ea continua si dupa ejaculare si nu se opreste imediat. S-a dus la baie sa scape de sperma din gura si sa isi faca un refresh, si a revenit in pat unde am stat putin intinsi si de vorba. Ne-am mutat in living cu vorba, ea sa fumeze, eu sa beau niste apa. La sarut nu se simte ca a fumat, ceea ce e bine ptr mine ca nefumator. Am vorbit vrute si nevrute (te antreneaza si e placut). Ne-am dusat putin si apoi am revenit in pat. A doua oara am incercat misionar si doggy, si in final am trecut in 69, unde la fel am terminat cim. A doua runda a fost mai "seaca" sa zicem, mai inspre rutina, dar totusi ok.

 

Locatie - 9. E un apartament dragut, baia are ce-i trebuie, apa e calda, dormitorul e curat, ca si patul dealtfel. Televizorul e pus in surdina (m-a intrebat daca il prefer deschis sau inchis). Putin cam dezordine in living si baie.

 

Aspect - 8. Are un corp proportionat, slim dar nu fit, sani siliconati rotunzi si tari (care mi-au placut). E tatuata. Cred ca are 1.70 m, poate m putin. Fatza ok cu buze mai groase (cred ca marite)

 

Oral (neprot.) - 8. Il face ca la carte, dar cu putine artificii. De apreciat la cim ca nu se opreste exact cand si ejaculat, ci mai continua putin, ceea ce e placut.

 

Normal (prot.) - 8. Se misca bine, geme. On top a fost cel mai bine. La runda a doua nu am m avut eu tragere.

 

Gfe - 10. Se face placuta, e dragutza, comunicativa. E vorbareata da, dar de apreciat e ca nu iti ia din timpul de futai. Am luat 2 h dar am stat mai mult de atat punand si conversatiile. E fara graba si nu tine la timp. Mi-a placut ca atitudine si ca incearca sa te faca sa te simti confortabil. 

 

Pretul e 350 lei / h. Am luat 2 ore. I-am lasat la inceput din proprie initiativa.

 

Una peste alta a fost ok. Din pacate nu am avut chimia pe care o cautam in pat. Ea e profi, pro client, si ptr asta o recomand. Depinde de "chimie" cum e, dar nu cred ca veti avea o experienta proasta cu ea.

 

LE: mie imi apare ca o parte din text e m mic decat celalalt. daca e asa, nu stiu de ce.

  • Like 11
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...