Ei dragii mei olteni confutaciosi sa va povestesc si eu experienta mea din seara asta , am simntit acea stare de la agonie la extaz si de la extaz la agonie ,exact asa m-am simntit , cum doream sa fut ceva astazi si nu mai puteam rezista am zis sa caut ceva bun de luat in pula si am deschis GDS-ul si taca pac mi-a atras atentia urmatorul anunt http://anunturi.gds....nta-cu/12509173 sun imi raspunde o tipa , imi spune tariful 70 O SAU N sau 100 lei C ,langa hotelul ramada acolo la pasaj langa posta , am stabilit ca o sun cand ajung acolo in maxim 20 de minute , eram happy ca fut o bruneta futabila ca asta , tot drumul am stat cu pula sculata gandindu-ma numai la tatele ei pizda ei , vazusem ca are ceva recenzii si pe site aici , era un topic deschis am zis ca este serioasa , cand ajung la ea vreau sa clarific m-am incadrat in timpul pe care l-am stabilit cu ea nu am intarziat deloc , cand am ajuns la duduie SURPRIZE SURPRIZE tipa nu a mai raspuns la telefon , am sunat de doua ori si nimic , am zis am facut-o de oaie astazi raman nefutut , toate sperantele mele de a fute asa bucata cum apare in poze se spulberasera , tot nu ma las ca na asa procedez mereu niciodata nu renunt , am mai sunat imi da ocupat , mai sun peste 5 minute telefonul inchis , deja soldatelul meu se intristase , dupa 10 minute eram tot acolo la blocul unde sta nenorocita, ma suna si ma injura de mama citez : FUTU-TI NATIA MA-TII CUM RASA MA-TII ITI PERMITI SA MA TOT DERANJEZI CU TELEFONUL TAU , L-AM LUAT PE ALTUL TU MARS ACASA , NU VREAU SA MA VAD CU TINE si mi-a inchis telefonul . WTF !!!!!!!!!!!!!! Ce plm am facut in gandul meu ? Doar ce stabilisem sa o sun cand ajung la ea , specific ca era pe balcon , i-am vazut moaca aia infecta cand am plecat , treba era clara nemernica mi-a tras teapa . IN CONCLUZIE EU CONSIDER CA ACEASTA VANESA/ALEXANDRA SAU CUM PLM SE O CHEMA EA , ESTE DE EVITAT SI MERITA SI BATUTA SI FUTUTA, ASA II PLACE EI SA TRAGA TEPE , jigodiile ca ea nu stiu ca un client poate afla instantaneu cine sunt si cu ce se ocupa ele si sa transmita informatiile despre meseria lor tuturor , sunt sigur ca majoritata familiilor nu stiu cu ce se ocupa , asa ar merita si asta batuta si demascata familiiei , in fine revin , cum plm mea cerea urgent sa futa ceva parca eram nefutut ca unul de 16 ani asa imi doream sa fut ceva in seara asta , ca un adolescent mai caut prin ziar si dau de anuntul http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/buna-dragilorsunt-ralucavrei-ceva-delicat/12508885 , sunat imi raspunde o voce de o pustoaica nevinovata ,daca vorbesti cu ea nici nu iti dai seama de meseria ei , foarte placuta vocea ei , in gandul meu asta sigur cauta pula la cum vorbeste ,o voce futabila , imi spune tariful 100 ambele sau 70 una din ele maxim 20 minute sau 200 ora la multimobila in lapus , ajuns la destinatie o sun ma indruma spre locatie este usor de ajuns , ma pofeste in apartament , dupa usa de afla SCUFITA ROSIE , exact asa arata ca o scufita cum era imbrcata , platesc banii pt futai , merge pana in bucatarie apoi revine deja soldatul isi revenise dupa dezamagirea cu ceantaura aia de la hotel ramada , se apua de treaba o suge bine , o ia pana la coaie in gura , nu are grija la zone adiacente , apoi pun prez si ma pun peste ea si dau in ea 10 minute asa si ma termin in ea
NOTE :
LOCATIE 9 ( ESTE CURAT IN CASA , ACCES LA DUS , PROSOP CURAT , GEL DUS , I-AM DAT 9 PT CA PATUL SCARTAIE RAU , CUM ERAM EU EXCITAT LA MAXIM SI CUM AM DAT IN EA TARE PARIU CE CEI DE LA UN ETAJ MAI JOS AU AUZIT . IN REST CURAT IN TOATA CASA )
ACTIUNE 7-7,5 ( TIPA ESTE PE GRABA , INTRA SI IES BARBATII DE LA EA CA LA PIATA , TELEFOANELE SUNA PE BANDA RULANTA , UN MARE PLUS ESTE CA SI-A INCHIS TELEFONUL PE SILENT IN TIMPUL ACTIUNII , dupa finalizare am asteptat sa termine de vorbit cu unii , deja il programase pe unul dupa 10 min ce am plecat eu , apoi a mai sunat altul si l-a programat si pe ala . DE REVENIT POATE PENTRU O SINGURA DESCARCARE ATAT
Si asta este experienta mea pe care am trait-o in seara asta dragi tovarasi de curvaraseala , si tepuit dar si futut . CIOCANE TARI SI SPOR LA FUTUT SA AVETI , SA NU AVETI PARTE DE TEPUITOARE CA CEANTAURA AIA PE CARE DACA O PRIND O SCUIP IN FATA , NU CA MI-AR FI GREU SA AFLU CINE ESTE . SEARA FRUMOASA