Sari la conținut

Recomandare salon masaj cupluri


raduanh

Postări Recomandate

Simplu, precum in titlu. Caut un salon de masaj serios, curat, care sa poata puna la dispozitie una sau doua domnisoare cu experienta in masaj erotic feminin.

 

Intentionez sa merg cu sotia, mentionez ca ar fi prima data pentru amandoi.

 

Cel mai important, serviciul sa fie precum reclama. Adica cel mai deranjant ar fi ca odata intrati in camera placerilor, prestatoarele sa solicite alti bani, in caz contrar s-o faca in bataie de joc, cum am mai citit.

 

Pana acum, in ceea ce priveste calitatea serviciilor, m-au convins recenziile de la Fantasy Masaj (mai putin faptul ca nici un review nu preciza nimic de masajul pentru cupluri). Aveti alte recomandari sau contraargumente? Multumesc!

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut! Acum o luna si ceva s-a mai deschis un topic cu aceiasi intrebare, te sfatuiesc sa-l rasfoiesti!anyway ceea ce cauti tu este o fata care sa faca masaj la cupluri nu un salon, degeaba este super salon daca tu nimeresti o fata care nu este dispusa sa-i faca masaj sotiei tale si o sa aveti o experienta nu tocmai frumoasa(tu oricum o sa te simti bine😜 dar sotia ta nu)sfat:incearcati mai intai cu o singura fata amandoi din experienta iti spun e mult mai ok .Ca si recomandare nu mai stiu nimic au trecut cava ani de cand nu am mai fost, sincer si noi cautam doar ca nu am mai gasit ceva sa ne "coafeze",poate daca gasesti ceva misto imi lasi si mie un mesaj!🤓P.S.1) am vazut ca cineva ti-a recomandat tao, nu te sfatuiesc sa te duci la tao de pe calea Victoriei, am fost noi si sincer am plecat acasa cu niste coaie cat doua baloane😅😅( nu se face nici un fel de finalizare)

2) ia zi randunico te bagi tu??si asa am vb la telefon de cateva ori si nu am avut placerea niciodata sa te cunosc! Poti sa-mi lasi un mail pe [email protected]

Zi buna!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...