Sari la conținut

despre domnisoara nimic?


Postări Recomandate

Vizitator mercedesccitaro
Reputație: 0

Lux si poze 100% reale. Cum sunt si masinile SH:km reali, fara accident, recent adusa, cumparata personal de la o batrana care mergea pana la piata si inapoi, carte service

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Este Bucuresteanca, poze reale, dar retusate. Are putina burtica. La fata este simpatica, ca in poze, ochii frumosi. Per total nu e rau deloc dar la banii astia sunt alternative mai bune.

Locatia pe str armoniei: 9.5

Corp: 9

Oral: 8

Normal: 8

450 lei, nu are pret mai mic, dar nici clienti prea multi.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost eu la cea din primele poze, in Avantgarden Coresi. Poze reale, arata ff bine dar la capitolul actiune lasa de dorit, maiales la ca tarif are. Era singura in locatie. OP mecanic, a pus un prezervativ care cica nu era de calitate iar in timpul actului il tinea cu mana. Ba mai si o scotea din cand in cand ca sa vada daca nu s-a rupt cumva. Mi s-a cam luat tot cheful. Ba chiar dupa prima finalizare incerca traga de timp si sa imi explice ca are f multi clienti care vin, si stau la o finalizare 10-15 min pt 100 euroi..... nu recomand in nici un caz la acest tarif. La 200 lei/ora era de recomandat pt palmares.

Link spre comentariu

Am sunat si eu la ea sa vina la hotel..dar a spus sa vin la ea si auzeam mai multe fete cred ca nu este singura si cred ca mai are colege...nu stiu ce sa zic dar din ce a povestit gerulaxxx nu se merita sa mergem daca este mecanica si te da afara dupa 10-20 min.sunt mai multe fete mai bune la pretul asta..mult noroc dar explicatim cu fata a 2 a fost cineva la ea ?ca pare mai frumoasă?

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...