Sari la conținut

roxy-0749905419


Postări Recomandate

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Lasa topicul aici

 

Coditze

A trecut vreo săptămana, poate doua.... habar n-am... nu am mai intrat pe forum deci nu am mai contorizat. Am zis sa merg la risc si n-a fost rău.

Sunat de vreo doua ori, răspuns de fiecare data alta dar mi-am zis ca dacă sunt mai multe măcar am din ce sa aleg. Prima data când mi-a zis pub Doroftei nu m-am putut abține si am zis direct "Aoleu, etajul șapte?". :) Când răspunsul a venit negativ mi-a venit inima la loc si am stabilit ca ajung in 10 minute. Când ajung o sun si ii spun "Am ajuns la Doroftei"... ea îmi spune: " Aaaaa, 150 finalizarea cu 200 ora", eu zic "stiu, sunt aici deja", ea "Am locație la Pub Doroftei, oralul protejat sau neprotejat..."... Intr-un final m-a lămurit pe ce buton sa apăs si am ajuns.

Îmi deschide usa fix domnișoara din poze îmbrăcată intr-un sutien roz, chiloței roz, toace nu roz (parca albe) si codițele aferente (puteau fi si roz). Din sutien sânii se vedeau ca doua chifle de la McDonald's in ochii unui supraponderal la cura de slăbire. Atenția nedistributiva mi-a fost înlăturată din fundul domnișoarei cu coditze de colega ei tolănită pe o canapea adresându-mi un "Muuuna" (adică buna, dar nu ieșea aluzia)... Mi-am dat seama de ce convorbirea de la telefon a fost așa...

Anyway, trecem pe lângă vita si mergem in debaraua de nebunii... Da debara pentru ca nici o usa normala nu încape... e acordeon... dar deh , patul nu scârțâie (nu are nici o legatura, doar ca e singurul lucru bun in apartamentul ăla).

 

Ma dezbrac, in pat, si ... plm eram deja in pat. Domnișoara scoate BigTsastiile din ambalaj ... surpriza: exact ca la McDonald's au rămas proaspete si pufoase, Nu chiar ca pe statuie dar oricum mult mai bine decât ma așteptam. Perfect! Oralul neprotejat... booring... atât de booring încât ma jucam cu codițele ei... chiar ma prinsese jocul si probabil si ea si-a dat seama ca a bufnit-o rasul cu McWrap-ula in gura. Mișto imaginea oricum.

Punem un prezervativ si ii zic sa se facă dorita pe la spate la care ea îmi concluzionează "adică capra"... si se supune ritualului. Strâmtă domnișoara, mai o contra, mai un geamăt discret , mai o privire întoarsă ... o mâna pe tzatzele ce se balansau frumos si am fost gata.

 

La cele (încă :)) 5 minute cât am mai petrecut impreuna imbracandu-ma mi-a povestit ca sunt din București (ele, nu eu) si ca au o luna de experiența Ploieșteana... București!? (Da, așa i-am zis si eu). Eh, defapt eu cred ca sunt din București dacă o iei înspre Târgoviște, prima pădure pe dreapta .

 

Una peste alta, n-a fost row dar nici wow... de revenit!? Nu cred...

 

Note:

Apartament: 5

Igiena: 9

Aspect: 7-8 ... nu e rău ... dar se găsește si mai bine

Oral: 6-7

Normal: 6-7

GFE: 6-7

Colega : -1-0

 

De recomandat: Shaworma de la Poșta. Cu de toate.

De revenit: Nu stiu dacă le place la Ploiesti.

 

In caz ca va întrebați, aceasta este o recenzie.

Nu de alta dar citesc ce mai e pe forumul de pe Ploiesti de o juma de ora si nu am dat de nimic de genul.

Dar ca sa intru si eu in noul trend al forumului adresez tuturor un călduros "Halime-ai pizda fomistu' dreaq" precum si preastatutul "Curva proasta"!

 

Ciocane tari (dar degeaba)!

  • Like 11
Link spre comentariu

eu am fost la colega ei  ;) cea care tot la fel de inalta , tot cur misto, dar sanii mai mici  si mai e una micuta, larisa, care e grasuta. 

eu am fost cu cea cu ca tatele mai mici, si am regretat cand am vazut-o la mijlocul actiunii de roxy ... era chiar glumeata, mi-a facut un compliment legat de penis si mi-a zis sa intru si cu ea  :\ ... am vrut insa am ramas super dezamagit de colega si mi0a fost teama sa nu raman iar dezamagit

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Acum vin de la ea. Totul pe super graba nu graba. Cere banii inainte.. nu face CIM, face figuri daca vrei o pozitie anume. Nu fac aia, nu stau asa... decat tu pe mine sau eu pe tine. PULA mea.. cu banii luati deja ce era sa mai fac. Dezamagire totala. Nu recomand

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...