Sari la conținut

Nicoll slim 0724969436 si 0724969807


Postări Recomandate

locatie alba iulia,

tipa e cea din poze slim asa, sani frumosi, piele fina si curata, pasarica mititica si fina, face masaj, face si atmosfera cu lumanari, e sociabila, oral protejat, e si stramta, normal doua pozitii, misto de liat umeri craci.

halat 150 lei o tragere.

exista alternative si mai bune la banii astia

ciocane tari

salut

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

locatie alba iulia,

tipa e cea din poze slim asa, sani frumosi, piele fina si curata, pasarica mititica si fina, face masaj, face si atmosfera cu lumanari, e sociabila, oral protejat, e si stramta, normal doua pozitii, misto de liat umeri craci.

halat 150 lei o tragere.

exista alternative si mai bune la banii astia

ciocane tari

salut

Asta confirma ce am spus eu, ca e vrajeala cu oralul neprotejat, e vrajeala ca nu stie prescurtarile.Sa se duca unul ras bine, ba da bine bine ca i-o suge neprotejat :)

  • Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu

am vizitat-o a doua oara pe domnisoara asta bruneta dupa ce am vazut poza pe forum, sunat-raspuns-programat-intrat, tipa e exact ce imi place asa slim cu sani misto, sociabila fara graba pe fast fuck, m am intins lejer in pat am vorbit putin si dupa am trecut la joaca, oral protejat cu prezervative durex usor facut fara graba, se oprea mai vorbea cu mn iar continua pana i am zis gata ca voiam sa dau totusi un pic din buci, am luat-o umeri craci sa ii admir gargarita mica si fina si nu a durat mult pana mi am dat drumul. o voi mai vizita.

150 halat

ciocane tari

salut

  • Like 2
Link spre comentariu

Ma apuc sa scriu aceasta recenzie, prima de pe acest forum de altfel, inca sub influenta recentei vizite la domnisoara Nicol, pe care recunosc ca am sunat-o cu sperante mici ca voi ajunge sa-i si fac o vizita, dar indemnat de pozele pe care le-am vazut postate pe topicul ei. Sperante mici dupa ce vazusem anterior lista lunga de lucruri pe care scria ca NU le face, desi tind sa cred ca a fost mai degraba o neintelegere de termeni. Cel mai bine e sa suni si sa intrebi, apoi sa iei o decizie, ceea ce am facut si eu. La telefon am intrebat direct daca accepta o fantezie (nu mai e cazul sa o detaliez, nickname-ul spune tot), a spus ca da, inclusiv legat de modul de finalizare. 

 

M-am convins ca chiar vreau sa o vizitez dupa ce am stabilit sa ne reauzim dupa-amiaza, pentru a confirma ca ne vedem la ora stabilita si, in ciuda unei mici amanari de vreo 20 de minute care nu au fost din cauza unui client (iarasi nu e cazul sa detaliez), am ajuns in locatia dintr-unul din blocurile din Piata Alba Iulia. Imi deschide domnisoara pe tocuri, o bruneta micuta, slim, cu sani superbi. Costumata la rugamintea mea cu o pereche de sosete-plasa pana la genunchi, desi as fi preferat dresurile din pozele de topic, dar se pare ca a fost alt norocos inaintea mea care i le-a murdarit cu o seara inainte. Inainte sa ma primeasca m-a instiintat ca intra la dus, unde am mers si eu dupa ce-am stat putin de vorba.

 

Am stat la povesti la inceput si asta cred ca a avut un efect bun asupra mea, s-a asigurat ca ma simt bine si sunt relaxat si ca imi place compania ei. M-a intrebat daca servesc ceva de baut, am preferat apa plata din motive de hidratare si ca sa nu mi se usuce gura cat am stat de vorba. Am trecut insa repede la actiune, am inceput eu cu dezmierdarea piersicutei (curata, mirosea frumos), am intrebat cum ii place si am incercat sa-i ascult indicatiile, eu personal fiind un fan cunnilingus. De remarcat ca e curata si proaspat epilata, iar la cei 20-21 de anisori ai ei e o placere sa o gusti. Mi-am facut apoi damblaua cu picioarele si ciorapii de plasa: limbi pe gambe, pe degetele de la picioare si pe talpi, foot job din partea ei, cu miscari faine. Am frecat-o de picioarele ei atat cat imi permiteau ochiurile plasei, de aceea i-am spus ca as fi preferat sa aiba dresuri. Nu m-am putut abtine sa-i iau si sanii la control, care sunt excelenti mai ales pentru o tipa cu fizionomia ei: mari, rotunzi si fermi. Nu saruta, am putut sa ne atingem buzele la inceput si cred ca am luat-o prin surprindere de cateva ori cu asta, dar n-am vrut sa insist daca nu dadea semne ca accepta cu usurinta. Mi-a spus ca face oral neprotejat si ca accepta finalizare pe fata sau pe corp, dar nu accepta CIM. Eu prefer oricum cof sau cob, asa ca primul numar l-am terminat cu un oral neprotejat la care nu am rezistat prea mult dupa footjob-ul anterior, asa ca am terminat pe sani.

 

Pana mi-am revenit, si deobicei imi revin greu pentru un al doilea numar, am mai stat o tura la povesti in care am ghicit zona din care provine dupa accent, chiar daca nu il sesizezi din prima. Am inceput al doilea numar cu saruturi pe corpul ei, din nou ceva footfetish si o incercare de normal care a continuat cu un oral facut cum trebuie incat sa ajung sa-mi duc la capat fantezia de a finaliza pe picioare. Am apreciat pe toata durata intalnirii ca e implicata si e acolo cu tine. Pentru mine e un ”turn-off” si nu de putine ori mi-a murit din cauza unor atitudini false (gemete, priviri sau alte gesturi aiurea), in schimb Nicol a stiut ce sa faca si sa zica astfel incat cel putin la al doilea numar, cand a simtit ca ceva nu merge (in special la normal, din cauza prezervativului probabil), a stiut ce sa faca sa mi-o tina sculata si sa pot finaliza a doua oara. Din punctul asta de vedere, din partea mea are un 10 la GFE, chiar daca a fost fara FK.

 

Din punct de vedere al notelor:

 

Oral: 9,5 - a fost bun, la ambele numere, nu il face foarte deep, dar o ia in gura cu pofta si eu unul nu am rezistat prea mult prima data. Am terminat pe sani, accepta si COF, sigur vreau sa incerc asta data viitoare. Nu face CIM

 

Normal: aici nu pot sa dau o nota, pentru ca pur si simplu nu a mers (din cauza mea).

 

Ca aspect, are una din fizionomiile care ma atrag foarte mult: minona, slaba si cu sani mari, un plus ca a acceptat footjob si cu siguranta voi reveni cand ma va putea primi in costumatia din pozele pe care le-a postat pe topic. Din partea mea are 10 la acest aspect. 

 

Am platit 200 lei pe ceva mai mult de o ora...nu m-am uitat la ceas cat am stat efectiv, cand am dat sa plec m-a rugat daca poate sa raspunda unor apeluri primite cat timp am petrecut la ea (si-a lasat telefonul in alta incapere, mi se pare un lucru normal, desi am inteles ca nu e general valabil la alte escorte), ea ma invita spre iesire, eu voiam sa-i spun ca i-am lasat banii pe noptiera, m-am gandit ca i-a vazut oricum, pentru ca nu m-a intrebat nimic de ei cat am stat la ea. I-am zis incet, cat sa nu auda clientul cu care vorbea ca i-am lasat banii si am iesit.

 

Pe viitor cred ca voi mai reveni, mai ales ca lucreaza pana seara tarziu, si in plus m-a facut sa ma simt ca si cum as fi in vizita la o colega de facultate cu care nu doar ti-o tragi, dar te si relaxezi...fara graba, fara stres. 

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare futaciosi!

 

Am cunoscut-o si eu pe Nicoll si a fost o experienta placuta. Este o pustoaica vorbareata si incearca sa se faca cat mai placuta. GFE 9 avand in vedere ca in timpul actiunii s-a folosit si de ceva FK timid, dar foarte placut (buze carnoase, dantura frumoasa...)

 

Servicii si note:

- Oral neprotejat, bine executat, mai sunt chestii de imbunatatit dar e ok. Nota 8 pt ca nu face CIM, face COF

- Normal protejat, implicat, schimbari de pozitii, FK...nota 9

 

Per total a fost ok, cred ca o sa revin.

 

150 pentru o finalizare, door to door 45 de minute. 200 de lei ora (mie asa mi-a spus)

 

Sanatate si virtute!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...