Sari la conținut

Ștefania 0769957743


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la Stefania zilele trecute, fata este super, cu mult bun-simt, lucru care este mai rar pe aici din pacate dupa cum observ si mai sus.

Curios am sunat si mi-a placut cum a vorbit la telefon iar faptul ca accepta si anal m-a facut sa imi fac o programare pentru a doua zi, programare respectata de Stefania care ma astepta cu zambetul pe buze si intr-o tinuta provocatoare. Locatia nu este cea specificata in acest topic din motive tehnice dar este tot in zona, practic la blocul de vis-a-vis (cred). 

Pentru mine Stefania a fost o experienta deosebita, nu stiu daca este noua in domeniu dar parea un pic timida, mi-a placut foarte mult de ea si mai ales de faptul ca este foarte atenta si receptiva la dorintele clientului.

Ca aspect pare un pic mai milf, sanii mai micuti dar frumosi, carnea tare pe ea, fundulet super, faptul ca a ramas incaltata, pentru mine, constituie inca un plus.

Despre actiune nu imi place sa dau detalii prea multe dar nu a refuzat nimic din ce i-am propus,pare sa accepte orice pozitie si mai mult, pare sa ii placa ceea ce face, cel putin asta e impresia lasata, nu este genul de fata care parca ar fi fortata, care face totul din sila, cum am mai intalnit, se implica, contre, gemete usoare dar placute, totul ok.

 

Locatia: 8, zona ok si foarte accesibila, baia arata cam dubios dar asta din cauza ca nu era locatia de dinainte care am inteles ca era mult mai ok

Fata: 9, arata bine, are un fundulet super iar comportamentul este deosebit 
Oral: 9, neprotejat si facut foarte bine, atentie data si zonelelor adiacente (si chiar multa), respira foarte sexy in momentele respective, fara deep
Normal: 9, se misca bine si da senzatia ca ii place, geme placut
Anal: -, nu am facut desi era unul din motivele pentru care am fost la ea, pur si simplu nu am simtit nevoia, poate data viitoare
GFE: 8, foarte ok pt unele din motive mentionate mai sus, dar fara fk
 
Halat: 150 ron, o finalizare, aprox 30 de min 
 
De recomandat: Da, eu unul am de gand sa mai vin pe la ea, m-am simtit foarte bine in compania ei
  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera

Ai cam multe topice deschise!!!pana la urma esti blonda sau bruneta ??vad ca pe Facebook esti bruneta

Adevarat ! dar nu cred ca este ea in pozele de pe facebook, pare mai pustoauca tipa de pe facebook si destul de grasuna plus de etnie, probabil a preluat numarul :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...