Sari la conținut

blonda stilata ofer companie - 0737425845


Vizitator ShadowX

Postări Recomandate

Vizitator ShadowX
Reputație: 0

Ca tot n-am mai scris de mult recenzii pe aici si n-am mai adus fete noi, m-am gandit sa va mai pove si voua pe a ce fete am mai fost in ultimul timp.

A aparut de ceva timp un anuntz cu o blonda cu niste poze interesante.

 

"blonda finuta ofer companie .pozele sant reale" tel: 0737425845.

 

Pentur ca parea ok la corp din poze m-am apucat s-o sun. Prima data mi-a raspuns o voce sictirita care mi-a zis sec ca ea face totul protejat, inclusiv oralul si i-am zis pas din start. Dar intr-o seara cand am resunat-o in sperantza ca s-a mai schimbat ceva, ca la majoritatea se schimba serviciile in timp s ide foame incep sa faca de toate, dupa ce mi-a raspuns aceiasi voce sictirita si mi-a dat aceleasi raspunsuri dintr-o data parca a avut o revelatzie fata: "Da tu la ce anuntz ai sunat? La ala cu blonda? Stai ca tzi-o dau pe blonda atunci!" Blonda avea o voce mult mai ok, mult mai de treaba si mi-a zis ca ea face si oral neprotejat si si saruta. asa c-am zis hai s-o incerc, chair daca colega parea aiurea si dintr-o bucata. Pretz 250 ron ora parca. Pe numar nu mai retzin cat era.

 

Am ajuns la locatzie pe str.Rasaritului in Aradului. M-a primit blonda foarte zambitoare. Corp frumos, fata n-arata rau.. In bucatarie era si colega bruneta dintr-o bucata.

 

DAR ceva n-a fost ok. Fata n-arata rau si era de treaba dar avea o fatza tare obosita si niste ochi injectatzi care ma duceau cu gandul la o dependenta de droguri. Plus niste tatuzje gen puscarie pe un bratz, care nu prea m-au inspirat. Clar nu era genul meu, c-am devenit destul de pretentzios in timp. Asa ca i-am zi frumos ca nu raman si asta e. Dupa mi-am dat seama cine era si colega ei. Fata din anuntzul asta: http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ofer-companie-domnilor-seriosi/7b0b627e7e686452.html despre care discutam mai de mult pe forumul din TM si ziceam ca nu ma inspira pentur ca are crestaturi facute cu cutzitul pe un bratz ce se vedeau in niste poze vechi. Deci tot gesturi de dragata imi inspira.

 

Parerea mea personala e ca fetele astea doua se ard ca sa faca bani de droguri. Pot sa si gresesc dar asta a fost prima impresie a mea despre ele. Blonda parea chiar de treaba si avea un corp ok, dar ochii aia injectatzi m-au cam gonit. Nici colega nu era urata deloc dar atitudinea n-o ajuta. Pentur mine fetele astea doua nu prezinta interes, dar cine stie, poate pentru voi..... Prestatzia ar putea fi buna. N-am de unde sa stiu pentur ca n-am avut curaj sa incerc.

post-21182-0-34504400-1356126441_thumb.jpg

post-21182-0-06296700-1356126449_thumb.jpg

post-21182-0-14509100-1356126462_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am ajuns si eu la fetele de pe Strada Rasartului. Pentru prima data am fost in vara lui 2012. Atunci in apartamentul respectiv locuia doar bruneta. Am cerut doar o finalizarea, numai stiu exact cat a fost, cred ca 150 de RON. Am fost nemultumit de ea pentru faptul ca era foarte mecanica si ma grabea. Mi-a zis de cateva ori sa ma termin ca mi-a expirat timpul, desi nu trecusera decat vreo 10 minute de cand am inceput actiunea. Mi-a pierit tot cheful din cauza grabei si nu am reusit sa finalizez. Am plecat nemutumit.

Recent am vazut anuntul in publitim al blondei, mi-au placut pozele si am zis sa o incerc. Ajungand acolo mi-am dat seama ca e acelasi apartament in care am fost in vara. Am sperat ca poate blonda e altfel. Dar ambele sunt la fel, vreau sa iti ia banul si sa se scape cat mai rapid de tine.

Eu numai revin.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Am fost si eu in toamna la bruneta. Eroare totala. Face totul mecanic, pe fuga. Oralul (protejat) l-a facut cu mine stand in picioare si ea in genunchi, complet imbracata. La normal, facut pe marginea patului cu ea stand cu spatele, in prima faza si-a dat doar pantalonii jos pana la genunchi. Abia cand i-am spus sa se dezbrace complet a facut-o, ce-i drept deranjata. Ca si cand cine stie ced i-as fi cerut. Totul semana cu o partida facuta in parc, asa pe fuga. Sau mai rau, cu un viol. Pretul cerut pentru aceasta pseudo-partida a fost de 150 de lei. Clar nu e de revenit.

P.S. Tin minte ca pe forumul de Timisoara am avut chiar un schimb de replici cu ShadowX pe tema taieturilor vizibile de pe mainile brunetei. Eu atunci ii luam apararea dudui si spuneam ca nu ar trebui sa o judecam inainte de a o cunoaste. Imi dau seama ca am gresit si ca ShadowX avea dreptate. Ce sa-i faci, curvar batran si experimentat ShadowX asta (desi e mai tanar decat mine.)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

           Intr-o seara dupa multe telefoane si nimic nimic prin alte parti vad anuntul tipei proaspat postat si sun http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/blonda-stilata-ofer-companie/7b0b63747c6a6a53.html. La telefon o voce dragutza imi explica ce si cum, care sunt tarifele si ca pot merge oricand, stabilesc ca ajung in 10 min., urc in taxi, imi da adresa undeva pe Rasaritului prin C. Aradului. Ajung si surpriza telefonul inchis. Stau prin frig vreo 10 min in final raspunde imi explica undeva prin spatele blocului sa ajung ma directiona de pe balcon. Ajung sus si surpriza :) o vad pe colega ei de apart. o tipa bruneta ce am vazut-o afara pe C. Aradului. Deja mi s-a taiat jumate din cheful de futut, dar tinand cont ca tipa blonda arata ok, avea corp frumos sani maricei fund bombat si frumos, bronzata  zic hai sa raman. intru cu ea in camera imi cere banii inainte decartez 100 RON, ma dezbrac si ma intind pe pat ea se dezbraca pana la jumate si da sa imi puna prez. si aici incepe distractia (vina mea ca nu am stabilit de la inceput) "pai daca vrei fara mai pui 50ron"ii zic pai nu ai cum sa imi ceri bani in plus pt asta etc etc nu si nu in fine mai scot 50 si incepe oralul. facut de un 6 grabit, mecanic (intre timp dincolo era galagie, intrase inca cineva in apart., tipa bruneta a intrat peste noi in camera dupa ceva.. era o stare de agitatie continua). Dau sa trecem la normal pune caciulita si o pun capra, pompez de 2-3 ori si hopaaa de jos venea duhoareaaa :) .. mi s-a lasat instant, asta pe langa faptu ca deja ma grabea sa termin. Ies si ii spun sa ma termine oral la care ea .. "pai ce facem aici .. daca vrei iara oral mai pui 50" . In momentu ala m-am enervat i-am zis ca nu e frumos ce face si ca nu mai vreau si am dat sa ma imbrac (nu sunt genul sa fac scandal, asta e, teapa mea, probabil erau si bibanii pe undeva asa ca prefer sa plec linistit). 

         

         Nu cred ca mai are rost sa dau note .. e lipsa totala de orice ai vrea. E pusa (si probabil si colega bruneta e la fel) pe japca, igiena la pamant, ambient 0, agitatie mare. La un moment dat aveam impresia ca sunt in gara si dau o m*** trista :)

 

         Parerea mea personala este ca trebuie trecute amandoua la "de evitat""

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
           Intr-o seara dupa multe telefoane si nimic nimic prin alte parti vad anuntul tipei proaspat postat si sun http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/blonda-stilata-ofer-companie/7b0b63747c6a6a53.html. La telefon o voce dragutza imi explica ce si cum, care sunt tarifele si ca pot merge oricand, stabilesc ca ajung in 10 m

 

@sextmsex Locatia fetele si alte detalii se potrivesc cu ce apare in thread-ul de mai jos, dar cum nu ai scris nr de telefon in titlu te rog confirma...

 

http://nimfomane.com/forum/topic/9747-blonda-stilata-ofer-companie-0737425845/

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...