Sari la conținut

Tanara dulce , noua in domeniu - 0727475162


Vizitator ShadowX

Postări Recomandate

Vizitator ShadowX
Reputație: 0

Am ajuns si eu intr-una din serile trecute la fata cu anuntzul asta:

 

"Tanara dulce si foarte sexy noua in domeniu , 1,68, 50 de kg bruneta , ofer clipe de placere maxima doar la locul meu de refugiu numai domnilor manierati si igienici! ofer si cer discretie si seriozitate! 0727475162"

 

Am mai sunat si in trecut la ea, cand i-a aparut prima oara anuntzul dar atunci mi-a zis ca nu saruta si am zis pas. Dar in seara aia toate au inceput sa sarute. Fata asta, Roxi aia colega lu Anda slabutza si Nicole care-si zice "De lux". La toate fetele astea cand am suntat prima data la inceput mi-au zis ca nu saruta, apoi toate s-au razgandit. Probabil au vazut si ele ca pierd multzi clientzi din cauza asta.

 

Ajuns la locatzie la fata, prima impresie a fost foarte buna. Dragutzica la fatza si un corp frumos. Apartamentul cam modest dar nu m-a interesat asta foarte tare daca fata-i ok. Am simtzit miros puternic de "peste" in bucatarie. Atat de puternic incat as fi pariat pe orice suma ca "necuvantatorul" era acolo, ca am un instinct destul de bun de obicei. S-a auzut zgomotul unei brichete care aprinde o tzigara. Dar nu prea mi-a pasat mie. Deci am trecut in dormitor. 80 Ron numarul, 150 ora. Cu banii inainte. De obicei le evit pe cele care presteaza sub 100 de ron ca nu-mi inspira deloc incredere si calitate, dar in seara aia chair aveam chef de ceva nou. Oricum am luat ora la 150.

 

Fata initzial parea faorte tacuta si timida. Pe parcurs lucrurile nu s-au imbunatatzit. M-am straduit sa fiu ok, sa n-o sperii si sa creez o atmosfera placuta. Mi-a iesit doar partzial. Era dragutza la fatza, corp ok care chair imi inspira eractzia dar atitudine si implicare 0. Igiena 5. N-am simtzit mirosuri neplacute dar nici n-a facut vre-un dus fata, nici inainte nici dupa. Nu i-as fi dat in nici un caz limbi ca nu era suficient de curata.

 

Actziunea in sine foarte seaca. Se putea si muuult mai bine. Oral de nota 4. Eu sunt genul de om la care-i place oralul mai finutz. Dar la fata asta nu ca era finutz, abia tzi-o atingea cu buzele. A trebuit sa-i tot zic "mai tare, mai tare" si s-o invatza s-o stranga un pic cu buzele sa simt si eu ceva. Cred ca la una singura am mai avut parte de un oral asa prost. Nu-mi amintesc la care. Ma gandeam doar amuzat ce i-ar fi zis unu la care-i place oralul mai dur :P Spre surprinderea mea totusi instrumentul chiar imi functziona bine, in conditziile de fatza si aveam chef de actziune. M-am pus deasupra ei sa-i dau. Era stramta si corpul fainutz deci a mers bine treaba, doar ca ea statea ca o scandura si nu schitza nici macar un gest. Dar la un moment dat cand dadeam acolo la greu m-a rugat s-o iau mai usor si mai incet c-o doare. La atitudinea ei de femeie gomflabila daca o luam mai incet chair ca nu mai simtzeam nimic deci mi-am vazut in continuare de treaba in ritmul meu pana m-am terminat primul numar. Intens, ca era stramta dar sec... foarte sec... N-am schimbat nici o pozitzie. Parca abia asteptam sa termin si eu cand am vazut-o asa de parca o violam. Intre numere un pic de conversatzie. Am aflat ca-i studenta ultimul an pe undeva.

 

In final a trebuit sa mearga in bucatarie la "sefu" pentru al doilea prezervativ  . Ca cica nu-i nimeni acolo dar acolo tzine ea prezervativele. In bucatarie. Ciudat c-a stat si neobisnuit de mult acolo si se vedea o lumina difuza parca de un televizor mic. Probabil "sefu" fuma si se uita la televizor. Al doilea numar nu foarte diferit de primul. Parca un pic mai bine. Mi-a zis ea de la inceput ca vrea sa-i dau pe la spate dar ca ma roaga sa nu fie foarte tare. Culmea ca a fost la fel de intens in ciuda atitudinii ei de scandura. O ajuta funduletzul misto si faptul ca era stramta. In final am facut un dus la care apa nu prea avea presiune si mi-a dat un prosop nici murdar nici curat. Folosit dar nu jegos ar fi descrierea potrivita.

 

Concluzia ar fi ca fata ar trebui sa faca orice altceva in afara de asta. N-are absolut nici o treaba cu meseria, nu-i place deloc si nici macar nu se oboseste sa te faca sa crezi ca i-ar placea. Dragutza la fatza, un zambet frumos, corp ok, dar implicare la pat 0. Initziativa 0. Gemete 0. Placerea ei 0. Nu pot sa zic ca nu m-am simtzit bine, ca din momentul in care am dat banul am facut tot posibilul sa profit la maxim de timpul meu si sa-l fac cat mai placut si relaxant, doar ca a fost ca un fel de laba. Gen eu fac totul ea nimic. Oral nota 4 (fara CIM sau COF), normal 6 (depinde cat de bine te misti tu, ca ea sta).

 

Rcomand o reprofilare urgenta pentur fata, ca n-are nici o treaba cu meseria de escorta.

post-21182-0-07031800-1356129505_thumb.jpg

post-21182-0-75699300-1356129514_thumb.jpg

post-21182-0-77816800-1356129559_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Hellow, sunt nou pe forum si voi incerca sa fac o recenzie cat se poate de obiectiva despre gagica in cauza.

E de prin Bucovina, am fost si eu pe la ea o data ca mi-au inspirat ceva interesant pozele alea. Apartament ok, destul de mare, nu foarte modern. Gagica era dragutica la fata, corp finut, slabuta ca in poze, cur misto, bombat, nu foarte ferm si picioare interesante.

In camera era cam frig desi ea zicea ca sunt 25 de grade ... in fine ... am stat 30 de min si n-am reusit sa ma termin. Trist dar adevarat. A facut preludiu pipaieli, sarutat pe corp, dar la sex nu a schitat niciun gest, se uita la mine de parca marleam o papusa sau un fleshlight, de parca imi faceam laba cu ea in pula... n-are nicio treaba cu futaiul, nici in clin nici in maneca sau cum era expresia aia. Singurul ei avantaj e ca arata bine, dar ca actrita ... nicio treaba.

Ce sa zic ca pe la spate cand am pus`o a inceput sa candeasca, incet dar sigur, si din ce in ce mai intens... deci si cu igiena sta/statea cam prost ( se simtea si in par ca nu l mai spalase de cateva zile bune ).

Parerea mea e ca merita mers o data la ea, ca arata bine, dezavantajul ei, la corp, e ca nu are sani.

Voi acorda si niste note :

GFE : 2-3 (asta din cauza preludiului care a fost ok)

Igiena : 5

Normal : 2-3 ( corigenta, mi s-a inmuiat pula cand s-a pus deasupra, era grabita, vroia sa ma termin ).

Oral : 5 (o suge de parca ar fi un baton de cacat si ii e frica sa nu se murdareasca).

Atitudine : 5 ( a trecut pentru ca e deschisa, poti sa vorbesti cu ea, sa stabilesti ce vrei cum vrei, iti ofera variante etc si e si prietenoasa, dar cu un ton foarte rece si fara zambete ).

Am mai fost pe la zdrente, dar sincer, la niciuna n-am patit sa ii dau si sa nu ma termin nici macar o data in 30 de min.

Sper ca moderatorii vor fi de acord cu recenzia mea... va doresc un weekend frumos !

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:tm
  • Oras:tm

Asta e gabriela. Si confirm cele spuse mai sus. Corpul e slim, dar atractiv la prima vedere. La fata arata bine, e frumusica. Insa Sani lipsa, dar stramta. Atitudine si prestatie jalnica, rece, indiferenta. Cred ca e fortata sa faca asta de cineva sau de imprejurari. Din interactiune a si confirmat. Am fost pe la prin vara (cred), dar contrastul mi a ramas in cap. In fine, is altele care stiu si inteleg sa se poarte.

Nu pot recomanda deloc. E pierdere de vreme daca dupa juma de an face tot la fel. Eu atunci am suspectat ca e incepatoare si timida, ea avand o fizionomie de adolescenta. Am avut aceeasi impresie ca 'protectorul' e in alta incapere/bucatarie.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...