Sari la conținut

Calea Călărași 165 fugiți 0733293542


Vizitator menache

Postări Recomandate

Vizitator menache
Reputație: 0

Teapa!!!o jegosa ordinara!!!10 minute in care mi a făcut un masaj si o laba !!!

O sărăcie de femeie trecută de 40 ani !am sunat m am programat si cand am ajuns...am rămas pentru ca aveam chef de masaj!!!ea sărăcia mi a zis de la început exclus sex dar sunt permise atingeri si se poate face finalizare prin masaj !!!pret 150 lei!!!in gândul meu "e bine fac un masaj de aproape o ora si la final vedem noi poate poate din finalizare prin masaj o conving sa fie finalizare prin oral"!!! pula ce ora ce masaj ce oral???m a întins pe masa si direct cu mana pe pula !!!si dai si freacă vreo doua minute de era gata gata sa termin!!!ii zic ca ma întorc pe burta sa facem si masaj...dupa alte 2 minute de masaj ma întoarce ca cică "sa-l facem pe asta Micu fericit"si dai iar laba !!!deci teapa D-asta nu am mai luat de foarte mult timp sau poate niciodată in halul asta!!!FUGITI

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator taki
Reputație: 0

nu stiu de ce in continuare va duceti la prima prosta ca spune "fac masaj" cand de fapt probabil nici o laba bine stie sa face.

 

masaj i o traba serioasa, sa va duceti la cine face masaj adeverat, un masaj facut aiurea poate sa va faca mai rau decat bine.

Link spre comentariu

pe calarasi erau mai multe zone celebre

cum intri de la muncii pe drepta adiacent un cuib

un altul vechi si cu activitate continua in blocul cu sedona

un altul vav de facultate

si demult mai era o locatie pe la intersectie cu delea noua dar ala nu mai functioneaza demult

165 care din ele e? sau e o noua aparitie?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

A fost eu ka ea, astazi. Initial am gasit o pe anuntul tel. Sunat si intrebat de servicii. Initial nu a pomenit de finalizare, dar nesimtirea din mine, m a indemnat sa o intreb. Mi a zis ca se poate o finalizare si pretul este 150/h. I am zis daca se poate la 100 lei cu finalizare. 30-45 min. A fost ok si m am indreptat spre apartament. Locatia curata, prosopul cam ud , doamna interesanta. Ceva tate, ceva cur, chiar misto. la fata este draguta si tunsa scurt. Masajul se face pe masa de masaj. Mie unul mi a placut. I am spus ca vreau doar la picioare si talpi. Finalizarea a fost o lăbuța, corect executata si cu grija alintate oualele. Per total a fost ok. Nu stiu daca este sa o recomand, dar la 100 lei merita. Eu unul o sa mai ma duc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...