Sari la conținut

Ramona,20 ani 0755871441


ylinescu

Postări Recomandate

  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Gasesc un anunt in vand si cumpar,gen bruneta 20 de ani,165/55 kg te astept la mine. Sun si prima data intreb de locatie,imi raspunde una mai in varsta dupa voce,strada Miron Costin,langa gara.Aaa,cunosteam locul ala,cred ca e cuib de asa ceva de vreo 2 ani,dar mereu se perinda altele si altele printre care si destule tiganci...Imi zice baba la tel ca e una noua si ca trebuie sa merg s-o vad.Ok,ma duc si intr-adevar o tipa pe care n-o stiam,nu e tiganca,arata ok la prima vedere.Imi zice ca e prima ei zi la lucru,ca pana acum a mers doar la hoteluri cu italieni...O intreb de preturi,100 ambele protejate...Dar doar oral? 80 dar protejat...Zic pai hai fa neprotejat oralu,ce are? mai costa 20 ron.Pai cum mai, oralu costa la fel ca ambele combinate? Zic am doar 80 de ron la mine astia sunt toti banii,daca zici asa ca sa-ti mai dau ceva n-am de unde...Zice ok si se apuca sa faca...M-am asezat pe spate,dar oralul nu mi-a placut deloc desi ea se straduia,incercari de deep si lins pe oua,plus multa saliva...M-am ridicat in picioare si pana la urma m-am terminat pe sanii ei...La sfarsit mi-a dat nr de tel din tiltlu care cica e al ei personal,daca vreau sa merg altadata direct la ea,dar nu cred asta...

 

 

Locatie: 6 se ajunge usor,dar apartamentul e mizerabil cu multa apa in baie,sa nu va udati cumva:)


Aspect fizic: 6,5   are ceva kg in plus,mie imi plac slabutele,la fatza e ok

Oral: 5 nu e genul meu,multa saliva,tentative de deep se straduieste mult,poate la altii sa le placa...


Gfe: 5  cred ca e vorbareata si poate face mai multe in sensul asta,dar n-am fost curios

Nota: platit 80 ron oral neprotejat,de fapt costa 100

Servicii: n-am mai intrebat ce altceva mai face,dar cred ca face destule din moment ce a fost cu multi italieni

Concluzie: pentru Arad se merita mers macar o data...

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Buna, in legatura cu acest numar de telefon, astazi in jurul orei 12:00 am sunat la numarul mai sus afisat, si am fost programat cam peste jumatate de ora. Am ajuns , cand a deschis usa.... surpriza... o doamna de vreo 40 si de ani, m-a invitat inauntru. Intreb: ""numai dumneavoastra sunteti aici stiiam ca sunt si fete mai tinere"" imi raspunde ca sunt dar doar dupa ora 16:00. Am salutat respectuos si am plecat mancand pamintul. Tin sa precizez ca in apartament era un miros foarte neplacut, si intepator.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Doamna, arata jalnic, prostituatele de pe strada sunt papusi pe linga ea. Nu cred ca i-ar placea cuiva, doar daca are un fetish ascuns. Avea cel putin 46-48 ani, de etnie cred ca era rroma, tunsa scurt, roscata, plinuta, cu ceva tatuaje de genu "nelu" pe brate, ce sa mai continui, dezastru.

Link spre comentariu
  • Oras:Every teen's pussy
  • Oras:Every teen's pussy

Nu trebuie s-o luati asa.Cum am mai zis,in acea locatie e un fel de bordel la scara mai mica.Adica sunt mai multe fete,care se schimba intre ele.Probabil aia grasa si batrana ramane mereu ,pt ca e sefa lor :snap .Conteaza si ce noroc ai si pe cine prinzi.Chestia e ca la cateva luni apar altele si altele,in general nu raman aceleasi.Predomina tigancile naspa,dar pot fi si alte fete,eu am avut noroc de 2 ori sa fie unele ok.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am gasit si eu tot in ziar un anunt citez: ,, Bruneta , ochi negri , sani frumosi , fund de invidiat, ofer sex total domnilor manierati si generosi, am loc de refugiu.,, deci toate anunturile suna la fel deci am sunat , mi.a raspuns o doamna cu o voce mai groasa , am intrebat.o de zona , pret , etc am fost putin si eu putin confuz dupa voce parea de 50 de ani iar ea imi spune ca are 21, i.am spus ca ajung in 30 de min, locatia e str miron costin pe langa gara , am urcat sus et 2 mi.a deschis usa o bruneta frumoasa  m.am linistit ca nu e babeta , ajunsi in camera ei , mi.a spus ce poate oferi : normal+oral 80 ron protejat , oral neprotejat cu finalizare pe sani 100 lei , am ales oral+normal , i.am dat banii , apoi am inceput sa ma dezbrac , pana m.am descaltat ea deja e in fundul gol , i.am spus ca vreu sa o dezbrac eu , ea spune ca de obicei clientii se grabesc si nu e timp , nu are un corp prea splendid , are burta , dar macar ai de ce prinde are sani si fundul destul de ok , a inceput cu un oral , cat de cat meserias , cand am trecut la normal , a cam murit mototrul deoarece tot se plimbau pe hol diverse persoane ,  i.am spus sa continue cu oralul si bine o fi , am cam obosit.o, a pus mana la lucru fata deci o meritat banii . Am stat 30 de min din care 25 min a avut loc actul . locatia e modesta ,  fata e draguta pacat ca e grasa.

nota per total 7

nota 6 pt atitudine (nu  prea avea chef)

nota 7 pt oral

pt normal nu pot acorda nota ca nu prea a avut loc, dar sa zicem 7 ca accepta orice pozitie

eu o recomand, pretul si serviciile sunt corecte.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

 conteaza ca ne sintim bine eu unu pot spune ca mam sintim foarte mai fratilor nui adevarat am fost si eu pe miron costin e adevarat caia apartamentul mai  vechii dar fetele sunt ok  asta nu conteaza  eu unu mam sinmtit foarte bine cu ele eu am fost cu toate din miron costin si sunt bune fete fetele frtilor mergeti si va convingeti !!! RAMONA 20 este o pisata rau se oftica rau eu stiu ca io trecut timpu akuma sunt fete noii mai bune ca  ia.. si iei  nui mai place barbai numa femeile ca mia cerut mie sai aduc o fata si  eram si eu akolo si sa va spunh drept nici o muie nu ias da dracului de saracie ca mas spurca pwl cu  gura ei:)))) 

 

  Nici eu nu imi doresc sa imi spurc sambata cu personaje de genul tau. Momentan ai 2 zile de vacanta la urmatoarea postare care nu respecta regulamentul pleci definitiv.

 G.

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala

ce gretoasa e pfff sa ne dea ea bani nu noi

 

E plin de retarzi ca tine pe forumul asta care au impresia ca ei sunt curatorii frumusetii si tot ei stiu ce isi doresc ceilalti barbati.

 

Daca nu iti place de ea nu ai decat sa nu o vizitezi.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...