Sari la conținut

Postări Recomandate

In poza nr 3 in coltul din dreapta sus, reflectat in oglinda, apare ceva ce seamana cu...un adidas barbatesc, probabil fotograful sau cine stie.... :slap2

 

   Daca tot ceea ce ai avut de spus despre ceea ce ai admirat in poze este adidasul..... :slap2

Link spre comentariu

Buna ziua si bine v-am gasit! Am cam tras chiulul pe aici, desi am beneficiat de multa informatie foarte utila in ultima vreme (va multumesc!). Asa ca am zis sa deschid si eu un drum pentru confutadorii mei.

Fiind client fidel al Karinei de la CEC (stie ea ce-mi face :P) si ajungand intr-un moment neprielnic la domnisoara (in acelasi timp cu problemele ei lunare...) mi-a recomandat, incurcata, pe coleguta. Si am zis da, tentat fiind de faptul ca atunci cand am intrebat daca sunt aceleasi servicii, mi s-a spus ca face si anal. Avand in vedere ca sunt mare fan, mi sa aprins beculetu'!
Pozele sunt reale, domnisoara sau mai bine zis doamna (din cate am inteles are 30, desi nu ii arata) arata exact ca in poze, cam micuta pentru gustul meu, cca 1.60m cu tocuri... Dar toata un zambet si cu glasul dulce.
M-a invitat in camera, m-a intrebat daca fumez/ doresc ceva de baut, am refuzat ca eram cu gandul doar intr-un loc! Dar a trebuit sa ma duc la dus, ca alergasem prin oras. M-a insotit si ea, mi-a placut ca a fost foarte grijulie si asa mica cum e se ridica pe varfuri sa ma spele pe spate :))) Am incurajat-o sa imi faca oral chiar acolo, eu stand in cada, ea era asa de micuta (caci s-a dat jos iar eu am ramas sa ma clatesc) ca ajungea cu gura exact la p... Oricum, ceva ce nu am mai facut. Oralul foarte placut, ea se pisicea si se uita in ochii mei, apoi m-a tras de mana catre dormitor caci avea nevoie colega la baie. Nu ne-am dat seama ca stateam de vreo 15 minute acolo :))))

In dormitor a vrut sa continue cu oralul, dar nu mai aveam rabdare, am cerut sa-mi puna caciulita sa trec la explorarea amanuntita a funduletului! Am pus-o in pozitia umeri-craci si a inceput cu un geamant frumooos (posibil din cauza dimensiunilor mele.... dar oricum exxcitant) iar al naibii instrument a cedat... :(( M-am cam facut de ras in fata doamnnei, ea zambea intelegatoare, cred ca i se intampla des. Am vrut sa ma revansez la normmal, dar a fost asa de rapid primul nr. ca ma gandeam ca cu greu o sa imi revin si poate ma mai fac naibii de ras o data! Asa ca am ales sa plec, dar chiar o sa mai dau o fuga zilele astea sa fac un studiu mai aproFUNDat :))))) M-a costat 150 roni toata friptura (100 numaru' si 50 in plus analu'), a fost cam rapid dar asta din cauza mea, si a fost exact ce aveam nevoie in momentul ala.

Acum sa incerc sa dau niste note - GFE - sincer nu am avut prea multa converssatie, au fost mai mult gesturi intre noi, foarte lipicioasa si atenta, as zice 8 - 9, aspect - tot asa, nota 8, ar fi fost bine daca ar fi fost mai inalta... Oral 9, stie doamna ce face, nu dau 10 ca nu am finalizat asa, deci nu stiu cum ar fi fost pana la capat, normal - x, nu e cazul, anal - nici nu stiu, a durat cateva secunde :)) Dar banuiesc ca daca m-a excitat asa e de bine, deci 8-9, tot asa.

Cam atat am avut de zis, va doresc spor la dat la buci si mie sa ma mai lase lenea asta si sa ma apuc de scris :)) Ca de futut am tot futut in ultima vreme, si numai bine, si asta datorita voua ;)

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Schimbarea locatiei este valabila si in cazul colegei mele Anca. Va rog scrieti si in titlul topicului ei zona in care se afla locatia. Unirii (Corneliu Coposu). In cazul ancai o sa fac si o actualizare a "meniului". Tarifele sunt 80 lei finalizarea+50 lei anal sau 150 lei ora + 50 lei anal. Serviciile sunt normal si anal protejat, oral neprotejat cu CIM+ inghitire, COF, COB, GFE, FK, OWO, etc. Daca am omis ceva, intrebati la telefon. :D O seara buna!!! :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:"la momentul atunci"
  • Oras:"la momentul atunci"

Am fost azi la Anca. Cand am intrebat unde pot finaliza, mi-a spus ca nu in gura, ci doar pe fatza si corp. COB pot sa confirm pt ca acolo am si finalizat pana la urma. Probabil nu prea vroia pe fatza. Iar ca si punct de reper, ca sa nu mai pierdeti vremea, e Alpha Bank, pe Corneliu Coposu.

 

Sa incep povestea. Voi fi scurt, ca nu prea am chef.

Am sunat, a raspuns, a prezentat serviciile si tariful. 80 ron o finalizare, 150 ron ora, sex total. Mi-a spus zona, am ajuns, sunat la interfon, urcat. Cand a deschis usa a fost putin ciudat, nu pt ca nu era ascunsa dupa usa, asa cum se intampla de obicei, ci ca nu a deschis usa foarte larg. Eram nedumerit... "Se poate?". Locatia e curata. In camera e un pat mare. Dushul e ok. Gelul de dush era diluat cu apa. Prosopul curat, un plus pt asta. Si-a tot cerut scuze ca e deranj pt ca numa ce s-au mutat. La un moment dat i-am spus, ca deranjul il vad mai mult femeile, pt barbat e ok. Chiar era ok. Nu era harababura.

A inceput cu sarutari pe corp. Ea era cam calda, ceea ce a fost placut, mai ales ca e mai lipicioasa. Are grija de zonele adiacente, inca un plus pt asta. FK destul de ok, intretinut si de ea. S-a frecat de mine, cu sanii de penis. Tare. Oralul e ok. A facut si fara maini. Ne-am bagat la un 69. Aici putin complicat. Poate din cauza ca e mai mica si nu prea ajungeam la pussy. Dar am ajuns cumva, dat niste limbi. Pasarica e curata, epilata. Totusi, cred ca se da cu ceva crema, nu am intrebat, dar si cand am lins sanii/sfarc, la pasarica si pe umar, era un gust de ceva crema, acelasi gust. Nu e prea placut, dar nici foarte rau. E asa, ciudat.  Fundu ala e fain. Nu e moale. Dat niste palme peste el. Si am finalizat pe ea. 

 

La normal nu am mai ajuns. Asa ca nu va pot spune nimic despre asta. Ar trebui sa revin pt asta.

 

 

Note

 

Locul: 8 
Fata: 7
Oral: 7
Normal: 8
GFE: 6

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nenea @gdft ia mai gandeste-te putin si scrie o recenzie reala. 1 Anca a avut 3 clienti astazi si cu toti a facut normal. In concluzie, nu ai fost astazi.

2 Spuneai in recenzie ca "A inceput cu sarutari pe corp. Ea era cam calda, ceea ce a fost placut,
mai ales ca e mai lipicioasa. Are grija de zonele adiacente, inca un
plus pt asta. FK destul de ok, intretinut si de ea. S-a frecat de mine,
cu sanii de penis. Tare. Oralul e ok." dar acorzi nota mica pentru GFE. Asta nu-i asa important. E aprecierea ta. Dar.....

3 Ai mai facut o gafa.

La normal nu am mai ajuns. Asa ca nu va pot spune nimic despre asta. Ar trebui sa revin pt asta.


 


 


Note


 


Locul: 8 

Fata: 7

Oral: 7

Normal: 8

GFE: 6. Pai cum dai nene nota la normal daca nu ai facut? Din ce isi aminteste colega mea, ai fost ieri la ea. Incearca sa-ti amintesti si sa relatezi intalnirea exact asa cum s-a desfasurat.

Cer scuze moderatorilor pentru interventie (Anca nu are cont si nici nu prea stie care-i treaba cu forumul) dar vad ca nimeni nu a observat...a mai fost discutata odata treaba cu acordarea punctelor de reputatie. Daca ati fi citit recenzia, ati fi corectat. In concluzie nu ati citit si totusi ati acordat 5 puncte de reputatie. In sfarsit.... O seara buna!

  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:"la momentul atunci"
  • Oras:"la momentul atunci"

chestia cu notele o copiez, ca sa nu mai stau sa scriu. am uitat sa pun la Normal liniuta. greseala mea. eram prea obosit.

am fost la ea joi. nu inteleg de ce te agiti atata. dupa agitatia ta, nu cred ca voi mai da pe acolo. consider ca am relatat bine. daca tu stii mai bine ce s-a intamplat, relateaza tu atunci.

iar GFE-ul nu sta doar in niste sarutari pe corp, mangaieri si FK. si bineinteles ca notele sunt subiective.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucales
  • Oras:Bucales

 

 
Karina

 

Postat 30 januari 2013 - 11:03                  ....oral neprotejat cu CIM+ inghitire....

 

 

 
gdft

 

Postat Ieri, 03:01 am         .....Cand am intrebat unde pot finaliza, mi-a spus ca nu in gura, ci doar pe fatza si corp. 

 

Deci cum e, pt CIM si swallow se plateste suplimentar?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Deci. Normal protejat, oral neprotejat + CIM=80 lei o finaizare (30 min). Analul si swallow se platesc cu 50 lei in plus fiecare. O ora este 150 lei normal si oral cu CIM. Swallow 50 lei in plus si analul la fel.

Link spre comentariu

Hy all,

 

Deci... dupa o vacanta luuunga de la acest sport, am decis sa fac o vizita. Dupa cum multi stiu, nu toate vizitele ies asa cum iti planuiesti, iar de data asta am ramas foarte dezamagit.

 

Acu cateva zile, m-am decis sa fac o vizita Catalinei (colega lui Anca). Datorita lipsei de respect fata de client (mai multe detalii la topicul persoanei in cauza), am decis sa o cunosc mai bine pe Anca. Din pacate MILFele nu sunt pe lista mea, dar nu mai era nici o escorta disponibila atunci si ca totusi eram acolo am de ce nu.

 

Ce pot sa spun... totu a fost pe nepregatite, duduia nu apucase sa se aranjeze, dar chiar si asa nu ma ignorat (cum a facut cineva) si ma primit calduros. Nu prea am stat la chat, ma invitat sa fac un dus cu ea (+1) si apoi sa scuzat 2-3 minute sa se aranjeze un pic.

 

Revine ea apoi cu sutien si chilotei pe ea, nu ca altele care vin direct dezbracte (parerea mea ca isi pierd din farmec... i know... vreau sa am eu placerea sa o dezbrac :crazylove) si incepe cu cele obisnuite : pupaturi, lins, cunostinta cu ala micu... (u know the story)... si se incheie cu un cim.

 

Din pacate era tarziu, asa ca am ramas doar la 1 fin. Sfarsitul a fost un pic mai neplacut, in loc sa se imbrace si ea odata cu mine, a stat dezbracata pana cand am plecat. Nu pot sa zic ca ma deranjat, dar din cauza asta uitasem sa i las banutii :)).

 

Asa si catalogul:

Locatie 9    : e ok,  curat si relativ aproape de metrou

Aspect 7-8 : un pic cam scunda, dar ok, sanii un pic lasati, pasarica frumoasa

GFE 7-8     : nu au fost probleme.. dar a cam sarit direct la actiune, fara chat sau ceva de baut, probabil de la agitatia ca luat-o prin surprindere, dar are -1 pentru partea cu asteptatul de la sfarsit (nimanui nu i place sa vada cum stai sa astepti dupa el, well, at least in my case).

Oral     9     :  umed cu zgomote, se uita la mine din cand inca, a ascultat sugestiile mele ... a fost ok, mai ales cand a inceput sa se joace cu sanii cu pula :boobies .

 

Per total, eu cred ca o sa mai revin.. dupa cum am spus, MILFele nu s pe lista mea, prefer pe cele de varsta mea sau mai tinere :blushing2 .  Dar pentru restu care nu au aceasi preoblema ....... recomand. Aaaa... sa nu uit... din cate a spus si a fost.... pare sa fie noua in meseria asta, asa ca nu strica putine indicatii pe parcus.

 

P.S Aveti grija, are un bici in camera ... nu o lasati sa fie stapana ca ati incurcato :laugh2

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,

Cum calatorului ii sede bine cu drumul si curvarului ii sede bine pe la fete.........,asa ca baga-i o programare la urgenta(apropo nu am platit nimic in plus) si ma deplasa-i la locul faptei.In fapt domnisoara e cea cautata,dupa protocol incepe repriza 1 cu un oral atent efectuat cu ceva scheme facute cu limba de imi era frica sa nu termin in primul minut si cu toate puterile mele am mai amanat aproape 10 secunde si am terminat pe corp.La a doua repriza o iau cu asalt la normal in pozitia misionar unde sunt doborat dupa ceva minute bune de pompat.

Raport pret calitate foarte bun. O recomand.

 

Asteptam o recenzie cum cere regulamentul!

 

A.

Link spre comentariu

     Bună ziua stimaţi confraţi!

     Vă supun atenţiei recenzia d-nei Anca. Intrigat fiind de pozele postate pe site, am decis să-i fac o vizită de lucru doamnei. Am sunat, la capătul celălalt al firului (impropriu zis având în vedere actuala tehnologie) mi-a răspuns o voce plăcută auzului care m-a informat cu privire la tarifele şi serviciile practicate, spunându-mi totodată că este disponibilă în aproximativ o jumătate de oră.

     Locaţia - este situată pe b-dul Corneliu Coposu aproape de intersecţia cu str. Sf. Vineri, respecti un apartament cu 3 sau 4 camere (nu am sesizat exact) în care îşi desfăşoara activitatea Karina şi Andra. Menţionez faptul că atât "camera de lucru" cât şi baia sunt curate. 

     Nota - 9

     Doamna - pot afirma că din momentul deschiderii uşii de către aceasta am rămas plăcut surprins, având în vedere că realitatea a fost peste măsura aşteptărilor, în sensul că d-na arată mult mai bine în realitate decât în poze. Anca este o blondă minionă de aprox. 1.55 m, cu forme plăcute ( a nu se citi grasă ), în vârstă de 31-32 ani, cu o faţă drăguţă şi nişte ochi expresivi. M-a întâmpinat în sutien şi chiloţei, fapt determinant pentru creşterea pulsului (şi nu numai). După o scurtă discuţie în care am decis să aleg o finalizare, fără anal, mi-a înmânat un prosop curat şi o pereche de papuci pentru efectuarea duşului de rigoare. 

     Nota pentru Anca - faţa - 9, corp - 8

     Acţiunea - a început cu sărutări pe tot corpul şi a continuat cu un oral bine executat, cu atenţie la zonele adiacente, presărat cu privire porno. A continuat la îndrumarea mea cu poziţia women on top, poziţie în care am remarcat că se mişcă foarte bine. Întrucât nu am fost într-o formă bună ( serviciul presărat cu ore suplimentare - cvasicunoscuta scuză ), am trecut la oral , la care am şi finalizat.  

     De remarcat faptul că se implică pe parcursul acţiunii, încercând să se muleze pe dorinţele clientului.

     Nota la oral - 9 Normal - 8 (deşi, mea culpa, nu am fost capabil să o testez în mai multe poziţii pentru a acorda o nota care să-i evidenţieze obiectiv calităţile şi prestaţia).   

     Tariful - 80 lei finalizarea sau 150 lei/h, analul se taxează separat cu 50 lei.

     Concluzie - pot afirma faptul că mi-a plăcut foarte mult această escortă, atât din punct de vedere fizic, cât şi din punct de vedere al prestaţiei, având în vedere că se remarcă printr-o atitudine corectă faţă de client, evidenţiată prin prisma serviciilor pe care le oferă raportate la acest preţ.

     Întrucât risc să devin subiectiv, deşi nu intenţionez având în vedere scopul acestui forum de a oferi informaţii veridice, pertinente şi utile membrilor, concluzionez că recomand această escortă membrilor care nu au ca target escortele de 20 de ani, 1.70 - 55 kg, ci acelora care doresc compania unei doamne care arată bine şi care oferă servicii peste medie.       

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Buna seara!

Urmand obiceiurile comunitatii, doresc sa-mi afirm si eu parerea referitor la stimabila domnisoara.

Obosit, cu chef, clatit ochii pe forum, decis, sunat.

Voce placuta, imi spune ca peste o ora incepe programul si imi da adresa.

Ajung aproape de locatie, a trebuit sa sun de 2-3 ori pentru ca nu cunosteam zona, m-a ghidat rabdatoare.

Ajung, bat la usa, imi deschide domnisoara pe tocuri, tanga si un sutien si ma invita inauntru. 

E scunda, pozele nu ii sunt deloc avantajoase, chiar arata bine la fata si la corp.

Imi spune ca este noua in meserie si dupa negocierea de rigoare ma pun "timid" la dezbracat. Dus am facut acasa, deci direct actiune vroiam.

Ii spun ca vreau sa ma rasfete si a inceput frumos cu un FK urmat de sarutari pe tot corpul pana a ajuns la madular. Sarutari, lins, masaj la oute, pipaieli, luat in gura si rasfatat cum trebuie. 

A fost si ceva analingus urmat de un supt feroce.

Ii spun ca vreau un 69 si se pune instant cu pasarica la nasu meu in timp ce continua cu suptul. dupa 2-3 minute nu am mai rezistat si am zis ca o vreau peste.

Ce sa mai zic... E geniala fata. A pus caciulita, s-a proptit in talpi si si-a infipt-o unde trebuie. Are niste muschi pe ea... Nu iti dai seama din poze. Totul e ferm la fata asta, fantastic.

I-am masat sanii in timp ce se misca EXTREM de bine si dupa cateva minute m-am terminat in prezervativ.

Primit pahar cu cola, s-a oferit scrumiera si a fumat cu mine impreuna o tigara.

Ambalat, platit 100 (in avans, asa am vrut eu) (tariful era de 80 finalizarea).

Imbracat, plecat cu zambetul pe buze.

 

Concluzii: ma mai duc.

Note:

GFE - 9 - chiar m-a facut sa ma simt bine

Oral - 9 - se implica si face tot posibilul. nu a facut DT

Normal - 9 - se misca incedibil. daca apucam sa schimb pozitii sigur dadeam 10, dar eram prea obosit si m-am terminat prea repede

Anal - n/a stiu ca face dar nu sunt curios

 

Total - 9 pe linie, would fuck again.

 

Note: Este prima mea recenzie, daca am omis ceva, va rog sa-mi spuneti si voi repara. O seara placuta si spor

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Guten Abend aus Bayern!! Buna seara din Bavaria!! Joseph revine cu forte proaspete!!  :beex2 

 

 

Ieri seara am vizitat-o pe Anca, la recomandarile Karinei. Dupa o pauza de cateva saptamani, in care mi-am reincarcat bateriile (cojonitos), am decis sa profit de acest weekend intr-un mod cat mai placut, dat fiind faptul ca avusesemt si o saptamana grea de munca. Naratiunea incepe cam asa:

 

 

Sambata, 6 aprilie, vreme calda si frumoasa, numai buna de iesit din casa :P. Pe la orele pranzului, pornesc spre parc si alerg vreo 10 km, facand uneori slalom printre zecile de perechi de indragostiti sau fete singure, femei cu copii mici, plimbareti pe biciclete sau pe role. Dupa o asemenea distanta parcursa, in mod firesc, urmeaza vreo 10-20 de minute de relax, pe o banca sau pe iarba verde din apropierea pistei. Dar mai ai timp sa te relaxezi cand observi cate un grup de 3-4 fete dragute si vorbarete, cu decoltee generoase si cu priviri dulci care ajung sa-ti redea toata energia consumata la antrenamente ? In drum spre casa, ma decid sa-mi sun prietena si s-o invit in oras, la un restaurant, la distractii, la plimbare....Stupoare!! Nu are timp de mine, are treburi pe acasa, nu vrea sa vina sa innopteze la mine, de teama ca ar putea sa cedeze tentatiei de a face dragoste cu mine, desi trece prin "perioada lunara" (intre mine si ea exista o compatibilitate incredibila la pat, dar atat! Ea este indragostita de un tip mai mare si decat mine care nu-i da atentie si nu-l intereseaza de ea). Vazand ca nu merita efortul, ii spun ca nu mai vreau sa ne vedem si inchid telefonul.  Nu-i nimic!! Nu se termina lumea la o fata! Probabil ca va aparea, intr-o buna zi, acea fata care va detine cheia de acces la inima mea :).

 

Se apropiau orele serii. Sambata seara nu se sta in casa :P Pun mana pe telefon si o sun pe Karina! Imi raspunde si ma anunta ca, din pacate, si ea si Emi sunt ocupate. Aflu cu stupoare ca Andra, colega lor, s-a retras din bransa!! "Dar ti-o recomand cu incredere pe Anca!! la ea inca n-ai ajuns dar sunt sigura ca o sa va intelegeti de minune, pentru ca ti-o recomand cu incredere (pentru prestatie, GFE si CIM)", imi spune Karina. HOPAAAA!! CIM!!! mi-e dor de un CIM!!! Ma ajuta Karina cu programarea la Anca si pornesc spre locatia de pe Corneliu Coposu, dushat si imbracat de iesire in oras.

 

La metrou, privelistea a fost la fel de frumoasa ca cea de pe Lipscani sau de pe alte bulevarde centrale. Fete cu fuste scurte, decoltee generoase, dresuri fine, picioare frumoase, fundulete. Va puteti da seama ca micutul n-a mai avut liniste si a inceput sa faca miscari de stretching in pantaloni :P Odata ajuns la scara blocului, imi deschide Anca si intampin ceva dificultati la usa a doua din scara, care avea sa fie blocata. Observ doi tipi aflati langa aceea usa care stau si ridica din umeri, nestiind ce sa-mi raspunda la incercarile mele de a deschide usa... intr-o jumatate de minut apare si o tipa care descuie usa si reusesc sa intru, nescapand de replica ironica unuia dintre cei doi tipi: "nu va grabiti asa, e usa cu parola, e periculoasa treaba" Cum eu ma enervez foarte repede la ironiile astea ieftine de asa zisi baietasi de zona centrala, m-am abtinut sa nu le zic ceva de genul: "Bah, ia vedeti-va draq de treburile voastre ca n-am timp sa stau la discutii si sa va dau explicatii ca nu sunteti in stare sa deschideti o usa dintr-o scara de bloc si dati din umeri". OK, ma calmez, n-are rost sa ma consum pe orice tampenie... totusi, ma asteapta o fata draguta :D. Imi deschide Anca, echipata in chiloti tanga si sutien, si ma invita inauntru! Anca este o fata draguta, blonda, miniona, cam 1,60 inaltime si are un fundulet frumos definit. Nu ma stie ca user nimfoman (mai ales ca nici Karina nu i-a spus nimic) dar ma stia (dpdv al aspectului fizic) de la vizita mea de acum cateva saptamani la Karina, urmata de Emi :D

 

Dupa ce m-a servit cu un pahar de suc si am stat de vorba cateva minute, am inceput sa ne sarutam, un pic mai timid la inceput, dar cu dorinta si pasiune din ce in ce mai mare, odata cu trecerea timpului. Jos textila si continuare cu saruturi pe corp, pe picioare si mangaieri asupra micutului tot mai nerabdator!! :P Dupa dezvelirea lui, Anca a continuat cu un oral foarte bine executat, zonele adiacente circulate cu limba, mai ceva decat arterele intens circulate din Bucuresti :D, incercari de DT, annilingus si diverse artificii asupra lu' Messi. It's my turn now!! Cunni si anni bine executate de mine, trecere la un 69 excelent si un normal cu diverse pozitii schimbate. Micutul da semne ca nu mai rezista si, dupa cateva minute, termina exploziv in gurita Ancutei. Sters frumos cu servetel, oferit cadoul de 150 ron /1h, cateva discutii, imbratisari si sarutari, dupa care am pornit spre casa, cu promisiunea unei reveniri la Anca.

 

Si acum notele:

 

GFE - 9 (comunicativa, prietenoasa, vorbeste frumos, se straduieste si reuseste sa te faca sa te simti bine)

FK - 10 (intretinut si intens)

Oral - 9  (se implica foarte mult, rasfata zonele adiacente si incearca si DT-ul)

Normal - 9 (diverse artificii si miscari interesante)

Anal - NU (pentru ca n-am vrut eu, dar este inclus in meniu)

Igiena: nota 10+ (Ancuta cea mica frumos epilata si dornica de cunni)

:beex2

Preturi: 80 lei / fin (cred ca maxim 30 de minute) si 150 lei / h 

 

O recomand cu incredere si voi mai reveni la ea. Singura problema care mi-a starnit ceva semne de intrebare a fost cea cu cadoul. In oferta apare clar: 80 lei/fin si 150 lei/h. Ceva se intampla cu cele 2 colege ale Karinei si nu inteleg de ce. Adela si Lorena (2 dintre fostele colege ale Karinei, pe care le-am vizitat si le-am si recenzat, au fost ok din acest punct de vedere si totul a fost bine). In schimb, la Anca si Emi am sesizat o problema de comunicare in acest sens. Emi imi spune ca se taxeaza cu 50 de lei COB-ul (incredibil, desi toata lumea stie ca CIM-ul sau analul se taxeaza in plus). Intalnirea cu Anca a durat vreo 45-50 de minute (cauzele le-am explicat mai sus) si totusi, mi-a dat de inteles ca trebuie sa-i ofer cadoul pentru 1h iar peste cateva secunde mi-a spus ca pot sa-i las cat vreau eu. Zic eu "Nu pot sa fac asa ceva, eu sunt o persoana corecta si mi se pare normal sa-mi spui ce cadou trebuie sa-ti ofer". Pana la urma, m-am decis sa-i las cadoul pentru 1h (gandindu-ma ca o finalizare ar dura maxim 30 de minute, din punctul ei de vedere!). Aici cred ca n-a procedat prea corect. Macar daca ma intreba de la inceput, cat as dori sa stau, imi faceam o idee si ar fi fost altceva. Asa, aveam sa aflu ca era programat cineva, imediat dupa mine si nu ne permitea timpul sa stam prea mult de vorba. In mod normal, intalnirile de 1 ora se prelungesc cam pe la 1h si 15, 1h si jumatate. (e ceva normal, fetele trebuie sa aiba si o marja de timp pentru dush).

 

Concluzie: voi reveni si la Anca si la Emi (le recomand pentru prestatie si GFE), insa rugamintea mea ar fi sa ne detalieze preturile, sa stim si noi ce optiuni avem de ales.

 

 

Bafta, ciocane tari si finalizari cat mai explozive!! 

 

Joseph, noul antrenor al echipei Bayern Munchen  :2808.gif  :beex2

  • Like 13
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

(Sper ca am facut o recenzie acceptabila) Am fost la anca. Am fost duminica pe 14 aprilie, seara, cred ca pe la ora 9. Inainte am sunat. mi-a raspuns la primul apel, are o voce foarte placuta si ofera toate detaliile necesare. A reusit sa fie gata in timp record. A fost simpatic pentru ca nu ma facusem inteles ce vreau, a fost rabdatoare, m a intrebat pe cine caut, de ce caut (eu sunasem cu niste replici cam ambigue, dar a fost foarte draguta la telefon, probabil daca nu ar fi avut rabdare ziceam ca am gresit numarul si aia era) din momentul apelului am stabilit intalnirea in 15 minute. eu consider un avantaj un astfel de raspuns prompt. 

 

Locatie ---Am gasit foarte usor locatia. Nu am asteptat. Din punct de vedere al locatiei intr-adevar este centrala. 

Anca --- Pozele sunt reale. M-a intampinat zambitoare, pe tocuri, foarte primitoare, imbracata dupa tiparul pozelor in sutien si chilotei.  Are parul scurt , blond dar bogat, placut la atingere si cu o mireasma placuta, este miniona dar are o atitudine increzatoare si prietenoasa ce o face si mai atragatoare, ochii frumosi, trasaturile fetei sunt frumoase, buze mici dar carnoase, un zambet foarte frumos ce il foloseste tot timpul. Are un corp atletic,  are forme generoase si foarte atragatoare sexual (genul hardbody): fund bombat si cu o carne tare, perfect pentru prins sau plesnit, picioare frumos proportionate. Sanii sunt medii dar se simt bine. Pielea e fina, carne tare. Da impresia de MILF tanara :)) e provocatoare. M-a starnit din prima clipa. M-a poftit zambitoare, cu o miscare provocatoare din fund ma indruma spre camera. Este usor de discutat cu ea. Intelegatoare. Mi-a oferit ceva de baut. Invitatie la dus.
 
Camera cu un pat mare. Lumina difuza. O camera spatioasa. Foarte comoda. Servetele. Prosoape. M-a facut sa ma simt comfortabil. 
 
Ora de dragoste --- Am inceput timid cu multi pupici pe tot corpul, a fost reciproc, mult sarutat, mentinut pe toata durata intalnirii. Mi  a placut modul in care a initiat totul cu sarut si pupici, ne am tinut in brate, mangaiat, m am simtit foarte rasfatat si dorit. A fost un preludiu excelent cu priviri patimase, sarut si mangaieri, suspine. Foarte frumos. 
Trecere la oral a fost treptata, tinut in brate, mangaiat, sarutat. Foarte atenta sa iti placa. Foarte pasionala. Masaj cu corpul si sanii ei pe corpul meu. Urmat de oral neprotejat ce a inclus intreaga zona. multe saruturi si mult alintat. In timpul oralului am continuat sa ne alintam. A pastrat o atitudine GFE si foarte tandra. Oral fara maini. Foarte umed. Schimbari de ritm. Saruturi. Lins. Plimbat limba. Mamgaiat cu fata. Un oral excelent ce m a si terminat explodand cu o finalizare in gurira ei. A continuat si in timp si dupa finalizare sa se joace si sa faca oral. Senzatia de ud si cald a fos excitanta.
Apoi am facut o mica pauza. A fumat o tigare si am stat comod in pat vorbind. Am povestit. Am ras.
A initiat iar preludiu imediat dupa tigare. Este hotarata sa te faca sa te simti bine si sa te bucuri cat mai mult de prezenta ei, asa mi a dat impresia. Din nou preludiu ca la inceput. Apoi, oral. Am trecut la normal pentru ca m a facut sa o vreau.  Se excita si se simte daca te porti tandru cu ea, nu a avut nevoie de lubrifiant.  Am inceput cu ea deasupra. O priveliste foarte frumoasa: se arcuieste, se mai apleca asupra mea sa ma mangaie cu sanii, schimba ritmul si ma puteam bucura de zvacnirile sanilor, medii ca marime, dar incitanti, forma de para daca nu ma insel, mangaieri in permanenta, suspinat, zambete perverse, mult FK, inclusiv frech kiss. Am continuat sa ne tinen in brate in timp ce eram eu deasupra, se misca foarte bine, are ea initiativa sa dicteze ritmul, dar daca te misti si tu se adapteaza. Eram destul de pornit, se oprea la momentul potrivit, asa ca nu terminam. Am trecut la doggy, propus de ea. Are o talie subtire si un fundulet generos din care da foarte aprig. Poti sa o prinzi de talie, se misca cum simte ca te simti bine. Are multa energie si se implica. Apoi am trecut iar cu ea deasupra. Nu reusean sa termin, propunea sa mai faca oral care a fost neprotejat, dar am preferat sa ma mai bucur de ea la normal. Nu am reusit sa termin a doua oara pt ca sunt eu mai dificil cu durata, dar a fost frumos cu ea, a fost o experienta foarte placuta si as mai fi stat. Nu am incercat anal. 
Am mai stat de vorba inainte sa plec. Mi a placut ca a ramas intinsa in pat in timp ce ma imbracam, parca te imbia sa mai ramai.
 
A fost prietenoasa si nu m a grabit. 
Cadoul a fost de 150 ron pentru o ora, cred ca am si depasit nitel. Nu stiam regulile dar mi am adus aminte de ei la sfarsit. nu i a cerut ea si nu a deschid subiectul, a fost cordiala. O recomand si ma bucur ca am fost la ea, in semn de apreciere m am complicat dand acest mesaj. :)
 
GFE - 9 ( comunicativa, prietenoasa, tandra, prietenoasa) 
Locatie - 10
Aspect - 8
Oral - 10
Normal - 10
Igiena - 10 
  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...