Sari la conținut

Noua in oraș 💋


natalie93

Postări Recomandate

Am mers si eu la Natalia in seara asta si ce sa zic, esec total. Fata a fost puctuala (m-a primit cu toate ca am ajuns cu 10 minute mai repede). A deschis usa si ma primeste o fata bestial de frumoasa si la corp si la fata (doar sanii micuti de care stiam deja). 

Locatia in centru, din cate am vazut curat si placut. Ma invita in camera care si ea era placuta, poate doar putin prea intuneric pe gustul meu.

Acum esecul: ma intreaba cat stau si ii zic ca un numar, dar vroiam sa discut detaliile despre oral inainte de dus si plata ca sa nu fie nici o confuzie. Atunci imi spune ea ca nu face oral neprotejat, cu toate ca la serviciile ei ofera asta. Imi "explica" ca serviciile alea erau pt Bucuresti, nu Alba. Se pare ca pula de Alba nu e buna. Am renuntat la serviciile ei si am plecat. Nici un comentariu nu ar fi avut vreun rost. 

Poate nu s-a nimerit sa fie, dar vrajelile alea m-au dezamagit dupa toate recenziile pe care le are. 

 

Aviz celor care nu au fost la ea inainte dar vor sa o faca, discutati la telefon ceea ce va intereseaza ca se pare ca ii place sa schimbe serviciile cum vrea ea. 

 

Din nou totusi, e superba si are un corp slim si tonat. Daca OP nu va intereseaza eu zic ca merita vazuta. 

Link spre comentariu

  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Am ajuns saptamana aceasata a doua oara la Natalia. O fetita firava, slabuta si tare draguta, piele catifelata si pasarica frumos mirositoare. Fara mirosuri de parfum, deci fara probleme acasa. Oral si normal protejat, cu implicare din partea ei. Mai mult de atat, daca la prima intalnire am comunicat mai retras, saptamana aceasta am stat de povesti, am ras si am glumit, un mare plus pentru girlfriend experience. Un minus ar fi sanii micuti si lasati, dar compenseaza prin atitudine. Baia curata si mai are o colega, care insa e mai plinuta, deci nu e pe gustul meu. Accepta si uro pentru 50 de lei extra iar serviciile sunt, asa cum anunta si ea, 150 finalizare si 250 ora. La capitolul extra are ceva jucarii interesante cu care te poti juca in pasarica ei, pentru un extra de 50 de lei. Nu le-am incercat. Am stat o ora, la primul numar a fost foarte misto, apoi am fumat o tigara si am incercat numarul 2. Desi fata si-a dat tot interesul si m-a supt vreo 10 minute, soldatul nu a vrut sa mai intre in lupta. Am mai stat intinsi in pat o vreme, timp in care ea s-a jucat cu soldatul cazut si eu m-am bucurat de corpul ei catifelat. Recomand cu drag. Pentru Alba e o prezenta mai mult decat fericita. In opinia mea este mai buna decat Antonia, dar eu cu Antonia am avut o problema de chimie, deci e posibil sa nu fiu obiectiv. (Foarte draguta la randul ei si Antonia, problema a fost mai mult ca sigur la mine). Am petrecut probabil ceva mai putin de o ora in compania ei, dar nu ne-am uitat nici unul catre ceas, deci m-am simtit foarte in largul meu tot timpul si am plecat ca de la o iubita (nu ne mai terminam povestile la usa). O sa ma intorc la Natalia.

Note:

Oral 8 (cu prezervativ)

Normal 9

Aspect 9 (sanii lasati)

GFE 10

Igiena 10

Apartament 9

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...