Sari la conținut

Ts Claudia ATENTIE!


andruone

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

 

Am sunat-o pe respectiva pentru a-mi face o programare. O voce foarte frumoasa si atragatoare imi raspunde si imi da detallile necesare ale locatiei, serviciile pe care le ofera si pretul. (150lei). Am stabilit ca la ora 15:00 sa fiu la ea (La Sala Palatului din Bucuresti). Ajung in locul unde mi-a spus, apoi o sun si imi zice sa mai stau 10 min pentru ca este cu cineva, iar in surdina se aude interfonul. Nu am intrat la banuieli datorita sunetului dar in fine. Dupa 15 min ma suna inapoi si ma ghideaza pana la scara blocului, imi spune interfonul si etajul. Cobor din lift si ma indrept spre usa apartamentului, care se deschide singura fara sa sun. Asa zisa Claudia imi deschide si si sta dupa usa cu capul plecat. Mi am dat seama repede ca nu este aceeasi persoana ca in poze, avand in vedere ca in descrierea telefonica mi-a spus: "Pozele imi apartin in totalitate, totul este fara graba si la cele mai inate servicii". Nu am plecat, am zis ca daca tot am batut juma de Bucuresti in trafic sa vin pana aici, sa incercam. Cu aceeasi voce frumoasa ma invita la dus, ma spala etc. si ma pune in pat si incepe direct sa faca oral, fara sa ma intrebe cum vreau si ce vreau. AM RAMAS BLOCAT. (( Inainte de a pleca de acasa i am spus sa o gasesc cu cizmele din poze, intrucat sunt fan lac/latex)). Evident ca daca nu este persoana din poze nici nu are acele cizme. Dupa 5 minute ii suna telefonul, care era pe pat, si raspunde cu rapiditate. A spus doar " Da, ok, bine". Atunci a fost momentul in care am inceput sa banui ceva..... In mai mai putin de 1 minut se opreste, se ridica si zice "gata" si ca trebuie sa plec. In secunda urmatoare bate la usa un tigan grasut, mic de inaltime si bocciu. Claudia ii transmite sa astepte 2 minute si se intoarce cu privirea la mine zicandu-mi ca trebuie sa plec sa nu ii mai place si ca insista sa dispar in momentul ala. Am intrebat de ce ma da afara si sa imi dea banii inapoi. Pe moment m am gandit sa o bat si sa plec, insa tiganul cu siguranta era pestele si nu aveam de unde sa stiu cu ce ma asteapta afara. Asa ca am m-am imbracat, i-am zis ca o sa regrete faza asta si am plecat. Deci din acea voce frumoasa si primitoare am fost dat afara dupa 10 minute in urma manevrei pe care o avea Claudia cu pestele. 

Am iesit pe usa si il vad pe tigan, statea pe scara si se uita pe telefon. M am apropiat de el in speranta ca este un alt client si sa il avertizez ca va fi dat afara dupa 10 minute. Vorbele tiganului au fost: "da-i ba drumu de aici, ma cunosti de undeva sa te bagi in seama cu mine?" si se duce furios spre usa apartamentului care se deschide, la fel, singura.

Eram plin de nervi si am asteptat afara in masina sa vad daca se mai intampla ceva. Dupa 5 min iese tiganul, se duce la pubela de gunoi si ia o geanta apoi deschide scara blocului cu cheia si urca la loc. Am mai asteptat o ora in speranta ca iese pana la magazin sau ceva si sa o omor direct, insa m am lasat pagubas si am plecat cu golul in portofel.

Si asa am fost dat fraierit de Claudia si micul ei peste. M-am bucurat ca am gasit ceva ieftin, dar calitatea vad ca este de la 300 400 in sus. Numai bine!

LINK: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/claudia-transexualafoarte-realanaturala100/7b006c77786f6b57.html

  • Like 3
Link spre comentariu

Acum dupa vizualizarea anunțului se vede clar ca e fakede ce nu ai cerut o confirmare ceva pe whatsaapp inainte??aceste lucruri se întâmplă din cauza voastra

Ai dreptate si imi asum.

 

P.S. incerc sa dau de tine de o ora. Mi ai zis sa revin in 20 min si nu imi raspunzi :(

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti sect 1
  • Oras:Bucuresti sect 1

Imi pare rău pentru tine. Dar sincer iti meriți soarta si tu cat si ceilalti care prefera cantitatea pe bani putini in loc de calitate. Persoanele care is reale le ocoliți. Mergeți la Fakeuri. Multumestete ca nu ai fost furat sau futut cu forta.

 

 

PS. Un șut in cur. Un pas inainte. Pup si data viitoare decat sa belesti pula mai bine belește ochii.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...