Sari la conținut

sorina69, 0741593114


Postări Recomandate

  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Cam asa e, am fost o data la alis,face ce vrei, dar sta ca o vaca. Sorina in schimb... după mine, e cea mai porno experienta din constanta. De departe.

mie imi e greu sa aleg dintre paula si sorina.mereu cand ma duc la una din ele,cer sa asiste si cealalta.nu am facut trio cu ele,dar cine stie? Pe viitor,orice e posibil
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Tocmai ce am plecat de la sorina.dupa o conversatie pe wapp,am decis sa dau o fuga la ea.de aceasta data,am gasit-o intr-o alta locatie,deci nu era colega paulei.locatie curata,usor de ajuns.m-a servit cu o cafea,am mai stat de vorba,ca doar ne stim de ceva timp,si fuga la baie,dotata cu de toate.am revenit si mi-a oferit pizda ei,care mirosea a parfum.imi place ca se excita,ma privea cu ochii ei frumosi,deliciu.am propus sa ne jucam si cu banana,pe care o adusesem eu,lucru agreat de ea,desi mi-a marturisit ca a incercat pt prima data.toate bune si frumoase,intre timp,am mancat banana si s-a rupt in pizda,lucru de care ne-am amuzat amandoi,data viitoare am cazut de acord sa incercam cu struguri.fata e super-ok,poti vorbi cu ea despre orice,este pro-client si te trateaza cu respect,si asta cere si ea.inca un plus,nu te grabeste si nu cere banii inainte,si;bineinteles ii place curatenia.

De revenit,cu siguranta.

Nu ma plictisesc niciodata in compania ei.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Tocmai ce am plecat de la sorina.fiind prin cta,plictisit de vremea asta,am zis sa ii fac o vizita.tocmai ce venise dintr-o vacanta si am rugat-o sa-si faca timp si pt mine.Desi mi-a zis ca ar prefera sa se odihneasca,nu m-a refuzat.am ajuns si mi-a facut o cafeluta si mi-a oferit o prajitura facuta de ea.Delicioasa!

Mi-a marturisit ca ii place si in bucatarie(sa gateasca),nu numai in patðŸ˜ðŸ˜

Am servit cafeluta si prajitura,am mai socializat si apoi fuga la baie.Ea a facut dus inainte sa ajung eu,si chiar mirosea frumos.baie dotata cu tot ce trebuie,ca de obicei.De data asta,asa cum am promis,am luat struguri.a spalat strugurii,si cand am iesit de la dus,m-a facut o surpriza:a luat 4 boabe si le-a bagat in pizda,iar eu,trebuia sa o ling si sa mananc/storc strugurii..un deliciu...a fost super-senzatia.finalizarea s-a produs cu ea in genunchi,frecandu-mi pula intre sanii ei mari.super priveliste.

De revenit?oricand.

nu exista inhibitii,fata te face sa pleci multumit,accepta orice,in limita bunului simt

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...