Sari la conținut

Roxana 0758589183/ 0746701864


maruska

Postări Recomandate

  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Hmmm, e destul de grav ce spui tu. Era pe lista mea de fetite, urma sa trec pe la ea cu prima ocazie.

 

Se pare ca sunt destui care i-au calcat pragul si au facut oral neprotejat cu ea in ultimele zile. Poate ar trebui vazut ce spun si ei, poate problema ta e din alta parte.

 

Kevin33, maruska, voi ce ziceti in legatura cu ce scrie Erectus?

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@Erectus, daca ai vizitat-o in primul rand trebuia sa scrii o recenzie si la sfarsitul recenziei adaugai ce ai scris mai sus! Asa nu e ok!!

 

Cum spune si Dorinel, asteptam ce o sa zic colegii care au vizitat-o, daca si la ei au aparut (sau nu) ceva simptome.

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Erectus din ce stiu eu, pare sa fie chlamidia, dar doar imi dau cu parerea, dar oricum eu stiam ca la bolile astea, cam dureaza 2-3 sapt pana sa apara simptome, deci dupa numa 2 zile de la ea nu stiu ce sa zic, gandesteste la toate fetele la care ai fost in ultima luna

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Tratamentul cu Azitrox se prescrie pt.uretrita gonogocica, iar  Levofloxacina se prescrie cand cauza uretritei este chlamydia.Sunt medicamente cu substante active diferite.Deci care trateaza microorganisme,agenti infectiosi diferiti.Sa iei 2 antibiotice diferite in acelasi timp nu prea este uzual.Inainte de a ti se prescrie acest tratament nu ai facut si niste analize?Nu vreau sa ma intelegi gresit si ca nu te cred dar poate ar fi bine sa ne spui exact ce rezultat au avut anlizele sau care a fost diagnosticul exact pus de medic, fiindca daca este asa cum spui tu ar trebui informata si fata ca sa se trateze,poata ea nici nu stie (este posibil sa fi contactat si ea de la cineva).

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare tuturor..intr-adevar e o mare problema daca e asa,corect e sa fie instiintata si ea...dar daca se confirma.Sincer eu de cate ori am vizitat-o ,si este ceva timp intre vizite am facut oralul doar neprotejat si din fericire nu am nimic.Sper spre binele tuturor, sa se poata lamuri problema iar'' colegului '' ii doresc insanatosire si sa incerce sa afle mai exact sursa sau alte posibile surse.In rest va doresc futai sanatos.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Ok sa incerc sa va lamuresc. Nu am intretinut alte relatii sexuale cu alte dame de companie de cateva luni bune iar prietena nu mai am de vreo luna de zile. Exclus sa iau infectia pe cale sexuala de la altcineva.  Mi-au aparut simptomele la 2 zile dupa ce am vizitat-o. Scurgeri alb galbui si usoare dureri la urinare, mai mult mancarimi. Simptomele au fost de gonoree sau chlamydia (cele 2 bacterii se iau de obicei impreuna , daca ai gonoree mai mult ca sigur ca ai si chlamydia). Perioada de incubatie la aceste boli dureaza intre 2 si 30 de zile, depinde de sitemul imunitar al fiecaruia. La unii sistemul imunitar reactinoneaza mai repede la altii mai tarziu. Simptomele care apar (scurgeri, etc sunt de fapt un semn ca sistemul imunitar a gasit virusul si incearca sa lupte cu el). La altii nu apar simptome deloc chiar daca sunt infectati dar virusul este in organism si poate fi transmis mai departe, iar pentru gazda poate crea probleme ff grave in timp, afectand testiculele, vezica, etc) Am cautat un cabinet de dermato venerologice si m-am  programat de urgenta dar pe cand am ajuns la consultatie (am ajuns la 2 zile dupa ce au inceput scurgerile) simptomele au cam disparut. Nu mai aveam secretii si prin urmare medicul nu a putut sa ia probe de la acele secretii ca sa le trimita la laborator. Mai aveam doar o usora mancarime pe tzeava. Mi-a pus diagnosticul de uretrita acuta si mi-a dat tratamentul standard care se face in astfel de situatii. AZITROX 2 capsule 500mg deodata in priza unica, 1 zi pauza, apoi 5 zile Levofloxacina 1 tableta pe zi. Bineateles mi-a recomandat si un set de analize complete pt astfel de...situatii (hepatite b c, vdrl, hiv). Dar repet sa nu cumva sa ia careva tratamentul asta fara sa merga in prealabil la consultatie. Medicul m-a intrebat ce simptome am avut -  febra, greturi dureri in partea de jos a abdomenului, mi-a examinat ganglionii de la incheieturile coapselor, testicule, etc. Probabil fiindca simptomele nu au fost asa grave la mine (nu am avut nimic din toate astea), a considerat ca nu e nevoie de alte investigatii suplimentare si mi-a prescris doar acest tratament. A spus sa revin pentru un consult dupa vreo 3 sapt (in caz ca nu reapar in prealabil simptomele - pana acum e ff ok)

 

Scuze apuci ca nu am scris recenzie, dar nu am mai avut chef de descrieri poetice cand am vazut ca imi curge puroi pe tzeava si eram ocupat sa imi gasesc un cabinet privat de dermato venerologie care sa ma primeasca la consultatie cat mai urgent . Mai peste tot pe unde am sunat imi faceau programare cam la 1 -2 saptamani.

 

Nu am nimic cu fata. Poate nu a stiut ca are ceva, dar in meseria asta, la felul cu o practica ea, lasand pe oricine sa se termine la ea in gura, sansele sa contacteze tot felul de boli e ff mare. Ar trebui  sa isi faca analize regulat. A fost foarte de treaba ca si atitudine, era curata peste tot, la corp, pasarica dar asta e, poate am avut ghinionul sa i-o suga la unu cu sculament inaintea mea si poate nu s-a clatit bine prin gura, nu stiu. Nu pot sa zic ca nu m-am simtit bine la ea. Chiar vroiam sa ii scriu o recenzie buna, dar nu am mai apucat. Sigur as mai fi revenit la ea daca nu se intampla asta.

 

Am scris aici ceea ce am patit doar ca sa nu aiba si altii ghinionul meu. Luati masuri de precautie daca vreti sa mergeti pe la ea. Eventual sa o sune cineva sa-i spuna sa faca niste analize pentru gonoree si chlamydia, si bineanteles si celalate (hepatite, sifilis, hiv)

  • Like 2
Link spre comentariu

Cam ce detalii noi te-ar interesa sergiu?   cred ca gasesti cam tot  ce ai nevoie in recenziile mele sau ale celorlalti colegi de breasla.de mai sus.Stiu doar ca nu lucreaza in fiecare zi iar cand lucreaza mi-a spus ca intre orele 14 si 18.Spor la treaba

Link spre comentariu

Da mai lucreaza am revizitat-o ...eu mai mult pt oral si pt atitudine,mici fantezii la care nu comenteaza.Mentionez ca ''m-am riscat'' iar la oral NP si slava Domnului inca nu ''se plange'.Ce sa zic o fi fost ghinionul lui sau ''amintire'' din alta parte,nu vreau sa indemn pe nimeni .Analizati si voi...insa cine nu risca nu castiga

Link spre comentariu
  • Oras:bihor
  • Oras:bihor

am sa postez si o recenzie tarzie insa pe atunci nu aveam cont.

S,a intamplat undeva in iarna,sfarsitul lui ianuarie.Sunat la primul numar din topic(acuma presupun inactiv),raspunde o voce placuta care dupa parerea mea trada anii putini pe care,i are,vorbit despre tarife,servicii si intr,un final am ramas sa ne vedem pt ora 17:00.Ajuns la ora stabilita,sun si ma ghideaza spre 'apartament',intru,stam de vorba cateva minute timp in care am lasat si halatul (80 ron) doar oral.mie personal mi a placut oralul facut de ea,accepta orice pozitie,incercari de deep,atentie la oo,nu se grabeste iar la final a si inghitit.

Note:

locatie: 6 multa dezordine,baie nu am vazut ca am mers de acasa pregatit

oral: 9 accepta multe si nu comenteaza

gfe: 8 personal a fost foarte deschisa

normal: nu am incercat

Pt mine a fost de revenit si am mai vizitat,o de cateva ori insa numai pt oral,cum am mai zis pe atunci nu am avut cont pt recenzie.Am mai incercat sa dau de ea dar in ultimul timp a avut tel inchis,cam din perioada cand s,a vorbit aici ca ar avea probleme de sanatate nu mai are activ telefonul si inca odata mentionez ca vocea care mi a raspuns astazi la noul numar de telefon nici pe departe nu seamana cu al ei.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Salut,

 

Am sunat la primul numar din topic, mi-a raspuns o voce draguta, de fata tanara.

Cerut detalii, primit, m-am decis sa-i fac o vizita.

 

Sta in cartierul Rogerius, intr-un bloc gasit cam greu, nefiind din zona eu... Mi-a deschis usa o tanara blonda, creata, stateau bine hainele pe ea... Am negociat un oral fara cauciuc cu normal protejat ...  Am mers la baie, m-am reimprospatat iar tanara ma astepta in camera dezbracata.

 

Aici surpriza, niste sani mici, celulita pe pulpe, chiar vanata ...

 

Prestatia:

 

Oral: se implica, pune mult suflet, fiind putin demotivat de cum o vazusem ca arata am decis s-o las sa se implice mai mult ... ia si oo-le in gura, o linge toata, se joaca, pune pasiune, saliva, si are tentative de deep throat, cel putin cu mine a si reusit... nota 9.5 ... (10 era daca aspectul ei fizic era si mai placut ochiului) Dupa putin normal la care paream putin incompatibili am decis sa o las sa isi continue treaba buna de la oral ... am incheiat cu CIM si inghitire din partea ei, magic moment :clap2 :hooray

 

Normal: Singura pozitie - lady on top, geme oleaca, si aici pare a se implica, acum nu cred ca foarte reale... nota 7 (parea cam uscata, desi am mangaiat-o in timpul prestatiei orale)

 

Aspect: prezentabila, 19 ani declarati, simpaticuta ea de felul ei, pare putin rusinoasa dar isi  face treaba. nota 7.5

 

Locatie: curata, fara dezordine, cearsaful de pe pat alb imaculat, prosop curat in baie, gel de dus, sapun lichid, baie dotata overall.

 

Halat: 100 lei - on + np ... au meritat cheltuiala.

 

 

Spor si numai succese la pompat!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:West Country
  • Oras:West Country

Vazand ca fetita a reaparut pe piata escortelor am contactat-o si eu pe numarul postat de totofreak si mi-a raspuns domnisoara , am recunoscut-o imediat si am zis ca in jumatate de ora sunt la ea ! Am gasit locatia destul de usor (Lacul Rosu-Galileo Galilei)...am sunat-o din nou si mi-a spus sa revin in 20 de minute, daca tot am ajuns la locatie am zis ca astept putin si eu...vazand ca un alt futacios mi-a luat-o inainte (mi-am dat imediat seama ce astepta) !

Dupa ce a coborat am fost sunat inapoi cu numar privat , m-a intrebat daca mai sunt si am fost ghidat catre apartament !!!

Ajuns in locatie ma astepta tipa intr-o bluza de strada si niste blugi , nimic iesit din comun...mi-a prezentat oferta spunand ca normal nu se poate , doar oral (am zis asta e , e bun si un oral :) )....Fata a ramas la fel de speriata, tind sa cred ca asta e comportamentul ei , deci prea multe in atitudine nu s-au schimbat , scos 2-3 vorbe de la ea si am decis sa incep deoarece prea multe nu se vor mai intampla...Din nou m-am dezbracat eu, ea bluzita jos si am inceput sa o mangai usor pe sanii mici spre inexistenti...am fost tentat la un moment dat de un sarut , dar mi-am adus aminte ca nu am fost primul pe ziua de azi, asa ca am zis pas (desi cu siguranta accepta si FK).

A inceput cu un oral umed , miscari lente , chiar face un oral din placere , mangaieri usoare in zonele alaturate , se vede ca ii face placere , am fost "servit" cu tot tacamul , inclusiv un deep-throat de toata "frumusetea"....Oralul se ducea undeva la 20 de minute , dupa care mi-am zis in minte : "wtf , timpul sa mai dam si pe afara"....Cand am simtit ca aproape termin , mi-am scos penisul din gurita ei si i-am lasat un al doilea cadou si in gura , si pe fata ei , priveliste bestiala , iar spre surprinderea mea a inghitit tot...M-am simtit ca un actor de filme pentru adulti cand am vazut cu cata pasiunea a inghitit totul inclus ceea ce a mai ramas pe fata ei ! A fost o reusita totala !!!

 

Notele de final:

Locatie - 6 - apartament vechi , fara pretentii

Fata - 7 - neschimbata , chiar nu are nimic special care te-ar face sa intorci capul dupa ea pe strada , fata comuna , sani mici , destul de plinuta pentru varsta ei

Oralul - 9 - unul dintre cele mai bune care mi s-au oferit pana acum de o escorta , dama de companie...

Prestatie + GFE - 7.5 - daca ar deveni mai curajoasa ar fii perfect ! Compenseaza la presatie...

 

Preturile cerute:

OP - 60 ron

ON - 80 ron

De restul nu am avut parte, dar mai mult ca sigur au ramas la aceelas pret !

 

Ca o concluzie de final , nu cred ca va ajunge vreodata in top (sau cel putin eu nu ii vad locul acolo) , de incercat merita , pentru oralul care il face si pentru ca are in lista pe preturi tot ansamblul ( FK , ON , chiar cred ca se poate negocia orice cu ea )...

Sa ne auzim cu bine !!!

  • Like 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ieri seara am simtit nevoia de a fi in compania unei ,,caprioare'' la care inca nu am mai fost. Asa ca am sunat-o pe Cristina, si stabilit o intalnire in 15 minute. Cand ajung la fatza locului surpriza: in fatza mea se prezinta Bianca (blonda creatza), la care am mai fost in ianuarie cand ,,activa'' pe str.Cazaban. A slabit mult, acum aratand mult mai bine la corp. La fata este la fel de draguta. Mi-a zis ca ea lucreaza doar de la 12-13 si folosesc acelasi numar de telefon amandoua 0758589183.Cum amandoi eram cu dusul facut hainele au zburat repede dupa noi iar blondina a inceput cu un oral nep.foarte bun chiar cu mici tendinte de deep.Nu au fost uitate nici zonele adiacente, ocupandu-se cu atentie de ,,nuci''.Intre timp i-am si inspectat pasarica, dar doar cu degetele acuma.Am hotarat sa punem apoi gluga pe junior si am trecut la un misionar si apoi ea deasupra.In aceasta ultima pozitie se misca foarte bine fapt ce a facut ca sa ma si termin.Servit apoi cu servetele umede pentru igienizare.La sfarsit am facut cunostiinta si cu Cristina care era in cealalta camera.

Locatie: Splaiul Crisanei,ap cu 2 camere: 7,5-8

Aspect:8.5 Cand era mai plinuta sanii desi erau mici erau tari, acum fiindca a slabit sunt cam lasati,dar la fatza este foarte draguta,intorci capul dupa ea pe strada.

Atitudine:8, inca timida

Oral:9, Normal 8.5

Cadou: 100 ON+NP

Spor.

  • Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salutare la toti. iata'ma la prima mea recenzie de la aceasta domnisoara. cu mare apetit fiind incerc sa o gasesc pe laudata antonia, dar fara succes..desi am stabilit intalnirea. Incerc  o alta domnisoara, vera Stefan cel Mare, iar ghinion ca primeste pe cineva in 5 min.. incerc primul nr ..suna dar nu raspunde..Atunci m'am gandit ca nuu am noroc la f.... dupa aprox 20 min incerc mai o data si raspunde o voce placuta si imi da detalii unde sta (stiam stada ..dupa forum) trebuia sa intreb ceva.Plec rapid fiind in zona garii si resun imi spune nr de ap .intru in scara si deschide usa o domnita foarte frumoasa. zambeste si o intreb daca cu ea am vorbit la telefon, zice da,intra (aveam impresia sa nu fi gresit intrarea)                   Intru, facem prezentarile ea zice Roxana, eu intreb nu Cristina?, nu zice ii in cealalta camera, nu se simte bine. Nu prea vorbareata, am discutat pt ce am venit..si imediat se dezbraca, eu la fel. inceput cu imbratisari sarutari pe gat, obraz apoi pe gura, ea in acest timp se juca cu gigi, apoi monteaza prezu si incepe un oral bun zic eu cu shimbare de ritm cu 2 deep si limbute la oo dupa care am intrerupt'o sa ii savurez si eu pasarica, care era proaspat epilata fara mirosuri, labii mici...deliciosa. Dupa un pic incepem la normal (abia asteptam) tremuram parca ar fi fost prima..probabil fiind asa finuta, ii simteam pielea,un parfum fin..si parul blond si ondulat..o mancam din priviri .Zic hai schimbam sa vina deasupra zice ok. aici ea s'o afirmat.. conducea..simteam ca ii place ca era din ce in ce mai umeda. fiind asa placut am intrerupt sa apuc si din spate.. ce, dupa 1min cred eu gata..extraordinar o partida reusita m'am gandit mai ceva decat cu  nevastamea.                                                                                                                                               Note;6 la locatie,baia nu am vizitat..                                                                                                                         10 aspect, pt mine imi plac blondele si nu vorbeste neintrebata                                                                     6 pt sani ca sunt mici                                                                                                                                    igiena 10 ,                                                                                                                                               pt oral 8 ca eu nu is mort dupa oral, mai mult imi place sa ofer                                                                                                                                                                                                                                  9 pt normal,si cred ca poate mai mult.                                                                                                                                                                  De recomandat unui prieten! a si era sa uit decartat 80 lei

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town

salutare la toti. iata'ma la prima mea recenzie de la aceasta domnisoara. cu mare apetit fiind incerc sa o gasesc pe laudata antonia, dar fara succes..desi am stabilit intalnirea. Incerc  o alta domnisoara, vera Stefan cel Mare, iar ghinion ca primeste pe cineva in 5 min.. incerc primul nr ..suna dar nu raspunde..Atunci m'am gandit ca nuu am noroc la f.... dupa aprox 20 min incerc mai o data si raspunde o voce placuta si imi da detalii unde sta (stiam stada ..dupa forum) trebuia sa intreb ceva.Plec rapid fiind in zona garii si resun imi spune nr de ap .intru in scara si deschide usa o domnita foarte frumoasa. zambeste si o intreb daca cu ea am vorbit la telefon, zice da,intra (aveam impresia sa nu fi gresit intrarea)                   Intru, facem prezentarile ea zice Roxana, eu intreb nu Cristina?, nu zice ii in cealalta camera, nu se simte bine. Nu prea vorbareata, am discutat pt ce am venit..si imediat se dezbraca, eu la fel. inceput cu imbratisari sarutari pe gat, obraz apoi pe gura, ea in acest timp se juca cu gigi, apoi monteaza prezu si incepe un oral bun zic eu cu shimbare de ritm cu 2 deep si limbute la oo dupa care am intrerupt'o sa ii savurez si eu pasarica, care era proaspat epilata fara mirosuri, labii mici...deliciosa. Dupa un pic incepem la normal (abia asteptam) tremuram parca ar fi fost prima..probabil fiind asa finuta, ii simteam pielea,un parfum fin..si parul blond si ondulat..o mancam din priviri .Zic hai schimbam sa vina deasupra zice ok. aici ea s'o afirmat.. conducea..simteam ca ii place ca era din ce in ce mai umeda. fiind asa placut am intrerupt sa apuc si din spate.. ce, dupa 1min cred eu gata..extraordinar o partida reusita m'am gandit mai ceva decat cu  nevastamea.                                                                                                                                               Note;6 la locatie,baia nu am vizitat..                                                                                                                         10 aspect, pt mine imi plac blondele si nu vorbeste neintrebata                                                                     6 pt sani ca sunt mici                                                                                                                                    igiena 10 ,                                                                                                                                               pt oral 8 ca eu nu is mort dupa oral, mai mult imi place sa ofer                                                                                                                                                                                                                                  9 pt normal,si cred ca poate mai mult.                                                                                                                                                                  De recomandat unui prieten! a si era sa uit decartat 80 lei

sa dai o nota pt GFE..atitudine ... cam cum o apreciezi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...