Sari la conținut

Tanara si frumoasa, ingrijita si dulce 0725137228


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

am vizitat pe fatuca anunti din publi24

 

 

Pentru EL

Tanara si frumoasa, ingrijita si dulce, simpatica si serioasa, ofer clipe de extaz domnilor generosi. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la: 0725137228

 

locatia pe titulescu aproape de podul care duce la gara, apartament ok modern curat, locul acttiiuni in sufragerie unde e o canapea prea mica pt actiune dar na sa zicem ca merge fata e cea din poze sani mici cu sfarcuri rozalii gen cum mai vezi la roscate sau blone, la fata nu e nimic extraordinar dar nu e urata, dantura ok, statura mica 155 -160, constitutie atletica ( sta fain carnea pe ea) varsta sub 25 tarif 100 fin 150 ora am luat o ora. mi-a oferit de baut, am stat putin de vorba (inteligenta lasa de dotit dar se straduie sa se faca placuta) intre timp  incepem acctiunea ( adica eu am inceput sa o dezbrac si m-am dezbracat si eu rapid, la care ea incepe sa-si  ascunde partile intime cu mana, ba sanii ba pasarica ( zice ea ca-i mai pudica ) in fine am sarit si peste oral ca eram prea horny, la care ea scoate lubrifiantul si ma unge si se unge si pe ea. actiunea decurge ok se implica  si se excita si ea, poti sa schimbi pozitii in limita canapelei mici, mai si geme din cand in cand, accepta degete in pasarica si masaj la clit, finalizarea doar in cauciuc. Nu accepta sarut 

 

tarif: 100 fin 150 ora totul protejat

locatie: 8 

oral: am sarit peste asa ca nu stiu

normal: 8

anal: nu face ( din pacate, arata superb gaurica )

FK: nu 

 

ma mai gandesc sa revin sau nu

 

 

post-56266-0-33380500-1356890078_thumb.jpg

post-56266-0-24742200-1356890085_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Am sunat la numarul din titlu si mi-a raspuns o voce placuta de fata tanara. Mi-a comunicat detaliile si m-a intrebat sigur daca merg, pentru ca din spusele ei au mai sunat-o inainte si alti clienti dar care nu au mai ajuns la ea. i-am spus ca sunt deja pe drum si sa ma astepte ca vin sigur. Am sunat din zona podului spre gara pe Titulescu, sa-mi dea ultimele detalii despre cum ajung in locatie.

 

Aspect : Fata arata bine, blonda, fata comuna dar zambitoare. Are undeva la vreo 23 de ani, cam 1.57 si cam 50 kg. Ce are intr-adevar frumos sunt sanii, micuti, tari si cu sfarcuri rozalii numai buni de mangaiat. Am intrebat din nou despre timp si preturi sa stiu daca stau.

Locatie : Un apartament de 2 camere curat, baia curata (nu am facut dus ca eram venit de acasa dar am intrat sa ma spal pe maini). Actiunea se desfasoara in sufragerie pe o canapea destul de micuta, dar merge.

Prestatie : Fata s-a dezbracat si este putin cam pudica, dar daca o iei frumos se simte in largul ei si devine placuta. A inceput cu un oral protejat facut binisor dar fara artificii, fara atentie la zonele adiacente. Inainte sa trecem la normal s-a dat cu ceva lubrifiant si a dat si pe preze pus pe max cel mic, desi este destul de stramta. la normal se misca destul de bine, are initiativa, nu comenteaza la pozitii dar un mare minus ca nu saruta. Ii place mult pe la spate unde de altfel am si terminat dupa cateva minute in preze.

Note : Locatie 8, aspect 8, GFE 7, oral 7, normal 8.

Pretul : 100 ron fin si 150 ron ora face totul protejat. Am stat cam 35 de minute fara sa fiu grabit si am platit 100 de ron.

 

Concluzie : Poate voi reveni pentru sanii aia frumosi si tineri.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost la dsoara. Am sunat, ne-am inteles, apoi am mai sunat o data sa spun ca sunt pe drum, ajung in cca. 20 minute. Cand ajung, surpiza ... luase deja pe cineva care a venit mai repede. In fine, am treaba prin zona, revin peste o ora - pentru ca totusi a avut atata bun simt sa ma sune ca sa amane, ma rog. Si urc ...

 

Locatia curata, ok, fata cca 23-24 ani dragutica, comuna, sanii mici subtirica si micuta. Incepe cu figurile: dezbraca-te, vino aici, nu pe pat facem sex ci aici pe canapelutza, e o chestie micutza pe care nu prea stai comod. Ii spun sa se intinda langa mine, si aud raspunsul NU, incearca sa treaca direct la obiect, sa termine mai repede.

 

Ei, aici e buba: pe banii mei nu permit sa mi se dea indicatii sau sa aud "nu" la chestii firesti, asa ca am intrerupt, i-am spus ca ne oprim aici, mi-am tras pantalonii si am plecat.

Asa si trebuei procedat cu astea, ca si-o iau in cap rau de tot: pe banii mei face ce spun eu, in limitele convenite.

Sex - nu stiu

Aspect - 7

GFE - 2

 

Nu recomand. De EVITAT!

  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

am fost si eu la domnisoara in cauza, la prima impresie mi-a parut super OK, am luat o ora 150 ron, apartament cu 2 camere curat, cei drept cam frig, o canapea care mai mult duce a fotoliu,mica rau pozele sunt facute in cealalta camera, am intrebato daca sta singura si a zis DA, pai atunci hai in camera cealalta si a refuzat, , fata are un aspect placut , un funduletz foarte proeminent, deci: ne-am pus pe canapea, am stat un pic la povesti, fata parea cam incordata si m-am oferit sai fac un masaj, ea a acceptat in timpul masajului parea sai placa dupa care am trecut la treaba, oral doar cu prezervativ, dupa am incercat alte pozitii la care nu prea era decord, ba ca nu vrea cu fatza la oglinda, ba ca nu vrea sa io bag toata, in fine, primul numar relativ ok, nu accepta sarut nicicum, am mers la baie si cand ma intorc in camera fata super crizata, am avut o inpresie ca totul a fost un teatru si in camera cealalta sta pestisoru, deci a ainceput sa ridice tonu si sa se crizeze, ba chear era agresiva, eu care nu am facut nimic rau ba chiar din contra m-am purtat cat se poate de fumos, nu mi sa parut normal, am cerut 50 ron inapoi, mi-a adus banii si am plecat.Concluzie

oral: cu prezervativ nimic special; 5

normal:comenteaza mult la pozitii 5

anal nu am incercat

 EU NU MAI REVIN, SI IN PLUS ERA PLINA DE BUBE PE FATA

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara

Am fost la domnisoara, sta aproape de gara, titulescu park. Programarea a decurs ok, indicatiile din partea ei au fost foarte bune, cu toate ca nu e greu de gasit locatia. Odata ajuns ma pofteste inauntru o gagicuta mai mik de statura, blonda zambitoare, sani micuti dar cu un fund superb ( pt mn cel putin), Am stat putin de vorba cu ea, parea cam speriata si incepatoare. Am zis sa trecem la actiune dupa ce m-a servit cu un pahar de apa, am decartat 100 de lei pt un nr cu oral si normal protejat, nicicum nu am reusit sa o conving sa faca onp oferindu-i chiar bani in plus, si credeti-ma e prima data cand vad o escorta ca se dezbraca si ii era rusine sa-si arate partiile intime!! :)) credeam k glumeste, dar in fine, m-am asezat pe canapeaua super mica, a pus balonasul si a inceput sa-l suga finut si doar putin il baga in gurita, dak incercam sa o fortez umpic de cap sa inghita mai mult nu-i convenea  dupa care am trecut la normal, ea habar nu avea in ce pozitie sa stea o luam k pe una ce se fute prima data, dar noroc cu fundul ei k mi-a placut mult si am luat-o pe la spate si am dat in ea ca surdu in toba. Nici vorba de cim, cof sau gfe...dupa ce am terminat in balonas o sarit dintr-o data s-a si imbracat fara sa-mi dau seama, park facuse armata tipa, si m-a poftit sa mai trec pe la ea.

 Dar spre bucuria mea, a doua vizita la ea, am reusit s-o conving sa-mi faca oral np si cu insistente mai mari si umpic de gfe, a fost ceva mai ok si la prestatie. Am s-o mai vizitez !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...