Sari la conținut

0725760559_Fainari_de_evitat


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cand iti vine chef de duca la 2 dimineata nu prea ai de unde alege si te duci unde ti se raspunde. Asa am ajuns la domnisoara din anuntul de mai jos:

 

http://anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-buna-ofer-masaj-de-relaxare-la-mine-acasa_47259581.html?l=d7011015a084855a2f21ff36919224dc

 

Destul de monosilabica la telefon, mi-a spus ca este la intersectia fainari-mosilor. Cand am ajuns acolo nu a mai raspuns la telefon. Dupa ce am dat alte cateva telefoane fara raspuns, am zis sa o mai sun odata si de data asta mi-a raspuns. Am gasit-o de fapt in celalalt capat al strazii.

 

Apartamentul are multe camere, toate cu usile inchise si luminile aprinse. M-a condus intr-o camaruta destul de murdara si inghesuita, cu o canapea pe care nu incap doua persoane una langa alta, pe care ar trebui sa se desfasoare actiunea. Mi-a zis sa nu ma dezbrac in partea superioara ca e frig. Mie care veneam de afara mi se parea chiar foarte cald. Asa a procedat si ea. A ramas in chiloti si tricou. Ea nu e urata. Daca va plac minionele s-ar putea sa o gasiti pe gustul vostru. Are cam 1.50, o figura draguta daca ar zambi (am gasit-o fara machiaj si arata ok, lucru destul de rar) si sani micuti dar interesanti...banuiesc, ca nu am apucat sa ii vad.

 

Ne-am pus pe treaba, mi-a pus direct prezervativul si a inceput un oral mediocru si grabit. Dupa 30 de secunde in care am ajuns intr-o oarecare semierectie s-a grabit sa isi dea chilotii intr-o parte si s-a pus direct capra. Am incercat...chiar am incercat dar dupa 1 minut de pompat in care ma uitam pe peretii murdari si pe tavan ca sa  ii evit privirea (statea cu capul intr-o parte) plina de repros erectia s-a dus de tot.

 

A inceput o noua repriza de oral, care de data asta a fost mai mult o laba dureroasa la propriu nu a mai fost ca Lazar sa se ridice si am decis sa o trec la pierderi. Ea foarte intelegatoare a inceput sa imi explice ca se mai intampla de la frig. Nu mai aveam chef de discutii ca i-as fi explicat ca frigul a fost ea.

 

Concluzia: inca o amintire pe care va trebui sa mi-o reprim si inca 60 de lei pe care i-am pierdut la pariuri, ca practic de fiecare data cand mergi asa in orb la cineva e un pariu.

  • Like 1
Link spre comentariu

Paty 

https://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/buna-ma-numesc-paty-noua-in-aceasta-meserie-dar-nu-lipsita-de-experienta-te_49747031.html?l=d99cd6a679f3765b6026c31c259d1692

Buna ma numesc Paty

Noua in aceasta meserie dar nu lipsita de experienta te astept sa petrecem clipe incendiare impreuna, sunt la un apel distanta de tine, suna si nu ve regreta, o fac cu placere si fara graba, incearca-ma, masaj,

100 Lei finalizarea mai sa fie atitudine de cacao in plus nu cred ca la 19 ani poti sa arati in halul asta 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...