Sari la conținut

Bruneta sexy 0734677331 / 0731684525


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Anuntul suna cam asa :

 

bruneta finuta si putin nimfomana iti pot oferi sex oral neprotejat umed lent si adanc cu finalizare sex normal in orice pozi?ie cu finalizare,sex intre sani,0731684525

 

si poze gasiti online aici

 

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Bunaciunete-Atept-Fierbinte/12993

 

A vizitat cineva pe domnisoara? un raspuns sau chiar o recenzie ar fi bine primita :). Tot ce e "nou" trebuie incercat.

Link spre comentariu
  • Oras:unde vrea PLM
  • Oras:unde vrea PLM

Fata este cea care sta uneori pe DN1 ,partea dreapta cum vii din Ploiesti,undeva in dreptul firmei acelea de panificatie-LIDO G.-imediat dupa bariera,fata este ok,eu am fost de cateva ori cu ea ptr un oral scurt si este destul de buna ,mi-a lasat si nr de tel(cel din titlu)in caz ca vreau sa merg la hotel-150ron/h !

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

Buna ziua, stimati domni. Vizitat dsoara azi. Gasit anuntul aici: http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/diverse/Bruneta-Sexi-23-Ani/14861

 

Contact: flory

Telefon: 0731684525 (verificat, pe asta am sunat-o)

E-mail: [email protected] (neverificat)

Detalii: Bruneta sexi POZE REALE si recente Sunt o fata simpla, dulce finuta te invit alaturi de mine unde vei avea parte de placere si bun gust.Daca iti place ceea ce vezi, te astept sa ne cunostem cu cea mai mare placere, pupici 0731684525

http://www.ploiestiservicii.ro/custom/announces/ddb7293a63124d60917423f6aaa10381.jpg

 

Confirm ca poza este reala si recenta.

 

Iar acum distinsi colegi, recenzia mea:

Sunat la 0731684525, raspuns o voce nici calda, nici rece, amabila, insa fara a avea acel ceva ce te face sa arzi de nerabdare sa... "o arzi"  :laugh2

Mi-a indicat locatia: bloc vis-a-vis de Interex (prea multe detalii strica). Bloc vechi dar curat, ajuns la apartament, ciocanit si deschis ea. Flory (dupa cum se recomanda), 23 ani, bruneta, 1.60-1.65m, 50-55kg, slim, intr-o rochita sexy, sani medii spre maricei. Ceea ce m-a uimit este figura (vezi poza) care este frumoasa. Fata ovala, ten frumos, bruneta (cum imi place mie), cu niste ochi verzi superbi. Deasemenea machiajul reusit ii punea in evidenta si mai mult acei ochi frumosi.

Apt curat cu 2-3 camere, camera ostilitatilor decenta, deci de bine. Am ales varianta de meniu de 100 lei (oral np + normal p). Daca imi aduc eu bine aminte mai era si oral np 50-60 lei. Ceea ce nu mi-a placut este ca refuza FK, iar eu cu igiena sunt top.

Se dezbraca: sani medii cam lasati pt gustul meu. cu aureole mari, dar sfarcuri faine, pasarica cu labiile **spam editat**e destul de pronuntate (e de bine, o sa vedeti mai incolo) si par mic (aprox 2 mm) probabil neepilata de vreo 5-7 zile (sincer eu le prefer asa decat chele, deci iar a fost de bine). Inceput cu un oral np, neconvingator, fara tentative de DT, fara atentie asupra zonelor adiacente, insa bunicel (senzatie frumoasa cand vezi "prietenul" disparand in gurita aceea frumoasa). A prestat fata vreo 5-10 min, dupa care am pus prez si am inceput normalul cu ea deasupra. Miscari neconvingatoare, fara gemete, fara implicare. Cand am vazut eu cum sta treaba, am schimbat intr-un doggie, ea in 4 pe pat, iar eu in picioare langa. Aici am avut o surpriza placuta: labiile **spam editat**e destul de proeminente mentionate mai sus, se mulau de minune pe "prietenul drag", atunci cand acesta iesea din ea  :blushing2 Superba priveliste, care m-a excitat bine. Implicare din partea ei zero. Statea cu capul intr-o parte, cu ochii deschisi, fortandu-se parca sa nu schiteze niciun gest, sa nu ii placa. Sincer asta mi-a placut, iar aici sunt constient ca sunt total subiectiv - aveam fetish-ul asta sa o fut pe una si ea sa nu schiteze nimic, sa se abtina total... deci mi-a placut si asta. Simtind ca nu mai am multa vlaga in mine, am cerut un CIM, care la mine mereu lasa o impresie placuta, insa a sarit cu "bucurie" ca aia costa in plus.. 50 lei. Nu am simtit ca se merita la momentul ala, asa ca am decartat in cauciuc. Iar acum...... notele:

Prezenta: 8.5-9 - voce care nu "spune nicio poveste" la telefon, schimbat cate o glumita la intalnire, insa nimic mai mult. Nu rau, insa nici bine.

Atitudine si profesionalism: 5-6. Nu se implica absolut deloc, vrea doar sa treaca timpul si sa iti ia banii. Au sunat tel de vreo 3 ori si de abia cand i-am spus raspicat a 2-a oara sa le puna pe silent, atunci s-a conformat. Inca o chestie. Cand eram deja in locatie, suna un alt coleg care ajunsese in fata blocului (din cate am inteles, el sunase inaintea mea, insa eu am ajuns mai repede) si care a fost nevoit sa astepte sa termin eu (aprox 20-25min). Deci cam praf la capitolul asta.

Aspect: 9.5 - figura 9.5-10 frumoasa cu niste ochi verzi geniali; sani 7.5 cam lasati; fund 9.5 potrivit de mare, insa bombat; pasarica 10 (pt faza cu mulatul pe "prieten"). Daca si-ar pune niste silicoane, ar fi top dupa parerea mea.

Oral: 8-8.5 - bunicel, insa fara artificii; fara DT, fara atentie asupra zonelor adiacente

Normal: 9.5-10 - aici nu stiu cat de relevanta este nota, pt ca sunt complet subiectiv. Mi-a placut f mult pe la spate (fund bombat frumos, buzele mulate pe "prieten", ba chiar si neimplicarea - fetish)

Anal: - nu am intrebat, nu m-a interesat

GFE: 5 - in afara faptului ca e cat de cat amabila la inceput, nu FK, nu 69... doar sa treaca timpul sa ia banii

Halatul: 100 lei la ce am vrut eu (oral np + normal p); CIM se taxeaza cu + 50 lei

Per total: 8-8.5 insa aici sunt complet subiectiv (vezi cele 2 fetish-uri de mai sus). Am incercat sa fiu cat se poate de detaliat a.i sa va puteti calcula fiecare o medie la pct asta.

 

Avand in vedere cele relatate mai sus de colegi, pot sa spun ca nu e teapa... cel putin in cazul meu, nu. Poate sa se fi ocupat si cu d-astea inainte... nu stiu. Insa, nu e teapa.

Mai revin? mmm... nu stiu. Poate cand n-oi gasi ceva mai bun. Indecis... poate da, poate nu

Va recomand? cam da. E buna de bifat  :laugh2 , insa nu e ceva senzational.

 

Cu respect, Juan.

 

PS: intrucat sunt primul care ii face o recenzie, rog adminii sa mute topicul la testate.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

  Va salut dragi colegi .

  Legat despre aceasta bruneta pot confirma ca acum un an si ceva presta in padurea din Paulesti , mai exact intre cele doua padurici la intrare in a 2 era singura si venea in intervalul  12:00   - 15:00  si am patit pe acea vreme 30 Ron  pentru un oral ne protejat cu finalizare orala fara atentie la zonele adiacente  si cam mecanic .Per total fata a fost ok arata bine si pozele sunt reale. Aceeasi fata a prestat si pe DN   La iesire din ploiesti exact unde este construit acel pod nou ...tot  30 Ron am dat si atunci pentru un oral . Nota mea pt ea este de Oral 6-7  per total la cum arata  7-8

 Multumesc 

 

 

   P.S. Daca am gresit cu ceva imi cer scuze si vreau sa fiu inteles si corectat pentru asa zisa recenzie

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

am poze cu ea trimise pe mess  nu stiu sa le postez

Pozele primite pe mess numai atunci sa le postezi daca ai primit si acordul ei la publicarea pozelor, sau daca pozele respective au mai aparut undeva pe net! Daca nu, pozele respective sunt considerate ca si poze private (interzis prin regulament postarea lor).

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

fatuca astâ e din Gageni,a facut dn1 de la Ploieşti la Banesti a stat pe la mai toate iesirile si parcari.mai presta si in padure la Paulesti pe la lacuri,are si un copil cred.acum o fi avand un peste de si a luat locatie.A tenti la igiena ca vine din strada...

Link spre comentariu
  • Oras:unde vrea PLM
  • Oras:unde vrea PLM

Sustin si eu spusele lui@Duru400,fata activa pe dn1 si in padurea Paulesti,atunci era mai maleabila,acum ca si-a luat locatie am vazut ca vorbeste destul de sictirit la telefon,cel putin asa am simtit eu din convorbirea avuta  cu dra!sau poate ca am prins o intr o pasa mai proasta!

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

surpriza : acum 5 minute am descoperit ceva pe facebook

 

ma uitam la gagici pe site-ul respectiv si cand colo vad o fata, ma uit la ea si ma gandeam de unde o cunosc, ma uit  mai uit odata la pozele ei, la corpul ei, la ochii ei si ... ochii astia ii stiu, este fata de pe nimfomane, mi-am dat seama ca ea este dupa ochii ei stralucitori :P 

 

are 23 ani, e maritata si are si un copil

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salut. Nu stiu cat de maritate e sau daca are sau nu copil, cert e ca este de EVITAT!

Sa va povestesc ce am patit.

Sun la telefon, ma indruma spre interex ... i-am zis ca dureaza un pic ca nu sunt din Ploiesti si in apropiere sun iar. Imi zice unde sa parchez si ma indruma spre apartament.

Ajuns la usa ma intampina rupta de somn, nemacheata, cu un iz puternic de nespalat si imbracata intr-o rochita neagra.

Intru un hol ca sa nu ne auda lumea, intreb preturi si servicii, imi zice cu plus fata de ce mi-a zis prima data la tlefon (m-o fi vazut imbracat mai bine), ma izbeste un miros naspa din apartament si zic pas.

Plec frumos, cobor in fata blocului unde am lasat masina si ma gandesc eu (prost gand): "Ba, daca tot sunt aici, hai sa o rezolv, sa nu mai stau sa caut si sa pierd timpul ca si asa tre sa plec la munca."

O sun din masina si zic: "Daca vrei si iti convine iti dau 100 cum ai zis prima data ptr O+N+CIM." ... Ea e de acord si zice sa urc/

Urc iarasi, ma pofteste inauntru si ... zici ca aveam o premonitie... nu m-am descaltat si nici nu am lasat geaca ... cand intru in sufragerie ce sa vezi .... 3 gealaii... tarani de tarani ... cu sticla de rachiu si cu tigarile la blana, ma iau direct.... Ba ca tu cine esti sa faci figuri, ca vii tu sa negociezi, ca ne strici fata, ca ea n-are timp de pierdut, ca acuma cat a stat dupa tine a pierdut bani, ca alea , ca alea.

Sincer, ma luase un pic caldura ... erau 3, daca erau 2, poate ii dovedeam, dar 3 ... in fine, dupa discutii taranesti, am dat-o la pace si am platit un mic deranj (ca sa scap de idioti) si am plecat.

Acuma sincer mi-e rusine de patania mea, dar cred ca ar trebuii sa invatati din ea.

Treaba s-a intamplat acum o lna aproximativ ...

Nu prea intru des aici si acum este prima data cand am dat de postul ptr tipa asta asa ca m-am simtit oarecum dator sa povestesc.

 

P.S. : NU am nici cel mai mic interes sa denigrez sau sa fac reclama vre unei fete/doamne, dar m-am saturat de tepe, cocalare, cocalari si nesimtiri pe banii nostrii... Singurul lucru ptr care m-am inscris aici este sa va impartasesc impresiile mele si pataniile mele... Invatati sa refuzati, invatati sa plecati, invatati sa cereti... ca doar voi platiti!

Mai bine calitate decat cantitate ... iar calitatea nu o sa o primeste de la cocalare si pe bani putini!

 

 

recenzie inexistanta, multe pareri personale si bullshit = banare permanenta

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

buna sunta fata despre care tot vorbiti nu stiu ce problema avati cu mine dar nu sunt chiar asa cum spuneti voi nu am dat teapa la nimeni am tot citit ce ati scris si mam mirat si eu de ce screie da sunt maritata am un copil dar nu vad care este problema nu sunt singura fata care sunt asa nu stau cu baieti in casa sau peste cum ati scris voi nu sunt nici frumosa  nici urata normal nu sunt manechin sunt o fata bruneta cu ochii verzi nu sunt prea inalta nu sunt nici grasa  am 52 kg dar casa te convingi te astept la mine daca iti place ce vezi ramai daca nu poti pleca nu este nici o problema daca vreti sa vedeti poze cu    mine intrati pe matrimoniale ploiesti si nu sunt nimfomana fac doar sexx         sexx oral si normal    mai multe detali la tel 0731684525     nu raspund la nr privat va pup si astept sa ma cunoasteti mai bn

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Ai fregventat ceva vreme prin zona aia paralela,ciuperceasca şi oameni normal ca zic ca esti din floresti...dar poti sa ne spui tu cine iesti si ce hram porti daca nimfomana nu esti,tepara nu esti,din floresti nu...noua in bransa nu iesti in nîci un caz...nuu?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Cred că este cazul să ne calmăm! O cunosc și eu pe această doamnă și într-adevăr nu este din Florești și nu este nici țepară. S-a întîmplat demult...să fie vreo doi ani și am întîlnit-o la Păulești. Nu am mers la actuala locație nu pot da detalii dar pot să fac o recenzie din memorie referitor la ce a fost atunci pentru că mă simt nevoit să fac puțină lumină. Repet această recenzie poate fi numită veche și vine doar în spiritul de a împărtăși cu voi o experiență și  de vă forma o părere despre cea care face obiectul acestui topic.

 

Locatia (zona): - Păulești
Modalitatea de contact: - telefon (numărul este actualizat în titlu)

Detalii despre intalnirea efectiva: eram pe drum cu mașina și de obicei nu opresc la traseiste. Mi-a atras atenția această fată pentru că era îmbrăcată elegant, purta dresuri tocuri, fustă scurtă și m-au țintuit ochii. Am oprit mi-a vorbit frumos și după ce mi-am dat seama că mi se țintuise privirea pe curul ei mi s-a părut normal că e nevoie să o capsez ca să scap de obsesie. M-a condus într-un loc ferit unde am și dat drumu la centaur din pantaloni. 
Aspectul fizic al escortei: - ochii sînt extraordinari și dacă se uită la tine cînd o suge rivalizează fără probleme cu protagonistele consacrate de filme porno. Menționez că deși dă impresia, nu poartă lentile de contact. Sînt pur și simplu ochii ei. Nu avea probleme cu dantura și avea o conformație frumoasă proproționată a corpului iar pe tocuri chiar este mai mult decît tentantă. Cred că are în jur de 28-29. S-a purtat frumos per total și în nici un caz nu mi-a dat impresia că s-ar comporta ca o țepară.

Detalii despre serviciile prestate de escorta: "ostilitățile" s-au desfășurat în mașină în diverse poziții așa cum permitea spațiul nu foarte generos. A început cu un oral nu foarte spectaculos dar cinstit și am trecut repejor la o capsare normală. Penetrarea a mers strună pentru că odată curul care se mișca în fața mea se mișca natural și avea o formă care mă mulțumea pe deplin și pe de altă parte nu aveam prea mult timp la dispoziție așa că am rezumat pe cît se poate
Programul de lucru: nu cunosc
Tarifare: oral + normal 70 RON (repet se întîmpla acum vreo 2 ani)
Note: Oral: 7, Normal: 7

La momentul respectiv a fost o oportunitate bună pentru a capsa ceva în viteză. Aș mai fi luat-o. Dacă nu s-a schimbat aș recomanda-o în continuare pentru o alternativă la un raport calitate / pret avantajos.

  • Like 4
Link spre comentariu

Salut, astazi am vizitat-o pe domnisoara – anuntul l-am gasit pe net http://www.anunturi.ro/femei-pentru-barbati/ploiesti/sexi-0731684525-ploiesti-1080828

Se prezinta Flori, iar pozele din anunt sunt reale, confirm.

Am sunat la numarul din anunt, mi-a raspuns o voce prietenoasa, amabila, mi-a explicat mai pe indelete anuntul – prestarile care le face si preturile – am picat de comun acord pentru ce ma interesa si am stabilit ora intalnirii. Mi-a indicat blocul cu pricina (undeva in zona Interex – nu este greu de gasit), am ajuns la destinatie, am sunat si mi-a deschis o fatuca pe la 22-23 ani cred, app.1,65m, cam 50 kg, ten masliniu, dragutica la fata – imbracata intr-o rochita mulata pe corp, simpla, fara prea multe „accesorii”.

Apartamentul destul de curat, mobilat nu ultima fitza, oricum nu m-a interesat prea mult ca m-am dus acolo „sa-i sparg obrazii”, nu sa-i cumpar casa, camera ostilitatilor beneficiaza de pat (putin cam rigid dupa pararea mea) si oglinda unde poti admira buna derulare a „lucrarilor” :)

Am ales oral neprotejat si normal protejat la pret 80 ron – eu i-am lasat 100 ron, nu aveam schimbat si nici ea nu avea sa-mi dea rest, nu din alte cauze. Nu face anal – am intrebat dar a refuzat – este anti FK, anti GFE – futi si dai la muie unei curve, prin atitudinea care o are, asta iti lasa impresia ca isi doreste la fie, o curva.

Domnisoara se prezinta astfel: sanii mici spre medii si cam lasati (pentru gustul meu), fundul frumos, rotund, bombat, pasarica „muncita” cu labiile pronuntate – dar ingrijita, era epilata de curand – pielea ingrijita cu sensul de curata si fina (are niste tatuaje de kkt, mi-e nu-mi plac deloc), n-o mai lungesc, in doua cuvinte e buna de pula. Domnisoara a inceput cu un oral neprotejat, DT a facut cand i-am atras eu atentia - de fapt i-am bagat pula-n gat, fara atentie asupra zonelor adiacente, doar ti-o suge, pe mine m-a supt aproximativ 5 minute dupa care a pus prezervativul si am inceput normalul, prima data cu ea deasupra. Nu prea e combinatie s-o lasi deasupra, asa ca am preluat initiativa si am schimbat vreo 2-3 pozitii, eu avand controlul, pana am terminat in caciulita.

Prezenta: 8 – este draguta si buna de pula (sunt destul de pretentios, nu acord prea usor 9 sau 10).

Atitudine: 6 –  nu se implica absolut deloc, e genul curva, care sta s-o futi cum vrei – acum ma gandesc si imi pare rau ca n-am incercat s-o lovesc, cred ca nu se supara :))

Aspect: 8 - figura este frumoasa, are trasaturi frumoase, ochi verzi, sani mici spre medii destul de lasati, fund frumos, rotund, bombat, pasarica destul de „muncita” – are kilometrajul ridicat :D

Oral: 7 – o suge bine dar daca vrei mai multa atentie trebuie sa-i zici sau s-o futi tu in gura

Normal: 7- e buna de pula si daca preiei controlul este ok

Anal: - am intrebat dar nu face (eu unu i-as fi spart curu)

GFE: 0 – cred ca nu stie nici ce-i aia - nu FK – genul curva care trebuie „pusa la treaba”

Halatul: 100 ron (ea imi ceruse 80 ron)

O experienta interesanta, nu-i deloc rea, e placuta si buna de pula (ma vad nevoit sa ma repet :D ) – oricum gusturile nu se discuta, deci vorbim dupa ce ajungeti si voi la fata locului. Va recomand, adica raportul calitate/pret este ok, pentru categoria ei, nu-i clasa lux.

  

PS: este prima recenzie care o fac – sper sa nu fi omis ceva

  • Like 10
Link spre comentariu

  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...