Sari la conținut

Salon masaj erotic Obsession Tg Mures 0744376842 Super!


Postări Recomandate

Salut,

 

Incep prin a va spune ca sunt un pasionat al saloanelor de masaj erotic si imi place intotdeauna sa mai citesc forumurile de gen inainte sa fac o alegere.Avand in vedere ca sunt in Tg Mures de putina vreme, nu am avut parte decat de 2 astfel de experiente(in orasul vostru) inainte sa ajung la Salonul Obsession si am fost profund dezamagit...nu vreau sa dau numele saloanelor ca sa nu fiu inteles gresit:)

 

Ideea este ca am ajuns si la Salonul Obsession si vreau sa va spun ca am avut parte de o ora de vis in care m-am simtit pus pe primul loc, rasfatat si satisfacut!Locatia este una extrem de discreta si primitoare, undeva in cartierul Unirii.Actiunea se petrece intr-o vila cocheta, fetele sunt extrem de frumoase, atragatoare, intelegente si foarte atente cu clientii.Am ales una din domnsioare , o bruneta foarte frumoasa, 1 80cm, sanii superbi, fermi, corp perfect...am petrecut in compania ei o ora de vis...atingeri fierbinti...soapte la ureche...sarutari incitante(nu pe buze)...si la final am avut parte de o finalizare exploziva...Acest salon il pot clasifica printre putinele saloane de top pe care le-am vizitat, m-am simtit super bine, nu am fost grabit deloc si cu siguranta o sa ma revin.Pretul care l-am achitat a fost de 150 lei pentru o ora de masaj erotic, cu domnisoara complet dezbracata.

 

Recomand cu incredere acest salon!

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut,

 

Daca tu vrei sa ii spui topicului deschis, reclama mascata este dreptul tau, cam orice recenzie pozitiva asupra unui salon poate fi numita o reclama, corect? :)

Ai dreptate, acest salon nu apare decat pe Facebook si in ziarul Flash de Mures, tocmai de aceea am postat acest topic, ca lumea sa stie de salon si de faptul ca aici se fac lucruri de calitate.

 

O seara placuta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
am fost profund dezamagit...nu vreau sa dau numele saloanelor ca sa nu fiu inteles gresit:)

 

Recenziile, chiar dacă sunt negative, sunt foarte utile consumatorilor, deci aş avea rugămintea să ne prezinţi experienţele avute la acele saloane în topicurile deschise pentru ele.

Mulţumim.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Va salut, am fost si eu la acest salon si intradevar asa e cum sa prezentat mai sus, si si eu ma intorc tot la ei, a si fetele nu fac sex!

spor la pasarici!

Salut, te rog sa studiezi regulamentul (din semnatura mea, un pic mai jos) si sa revii cu o recenzile cum scrie acolo. Ceea ce ai scris tu, nu ne ajuta prea mult, avand in vedere ca nu dai nici un detaliu. Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...