Sari la conținut

Sonya 0723030628‬‬ studentesse finesse


Vizitator batranul george

Postări Recomandate

  • Oras:Bukarest
  • Oras:Bukarest

Ok postam si noi o recenzie atat cu bune cat si cu rele.

 

Locatie 8 : Decebal, apartament cu 2 camere din ce mi’am dat seama. Arata ok per total baia in schimb cam mica , un singur gel de dus apa calduta. In fine, nu au fost mari probleme aici.

Aspect 8,5 -9: Sonia arata bine, draguta la fata corp slim, fund ok (cu cateva mici vergeturi dar nimic deranjant). . Sani cam micuti dar compensa cu restul.

Igiena 9: Aici se complica un pic treaba, desi fata mirosea f bine all over si nu am simtit nimic suspect -> vezi mai jos

Actiune 8: Eram eu foarte obosit asa ca nu stiu daca e foarte relevant.Luasem 1h. ON/NP per total placut atat oral cat si normal cu cateva mici mentiuni: e foarte sensibila la atingeri de par (de inteles ca are extensii), deci aviz amatorilor. Deasemenea nu prea m-a omorat faptul ca ea a ales cand sa puna prezervativul...m’am simtit oarecum putin zorit. Nu am reusit mai mult de o finalizare pentru ca desi mai aveam vreo 20 de min dupa calculele mele ...ok hai 15 mi-a zia ca nu prea mai avem timp (isi adusese telefonul) si oricum i-a venit urmatoarea programare. In fine am mai rugat-o sa imi faca un oral dar deja daca ma stresezi cu timpul nu mai am chef si nicio sansa de nr 2. In fine nici asta nu ar fi fost o mare problema dar avand in vedere ca in timp ce am coborat deja il sunase pe urmatorul sa urce ...nu stiu cand ar mai fi avut timp de un dus. Si asta chiar ar fi o problema daca este asa. Aceeasi cheatie si cu asternutul care mai mult ca sigur nu este schimbat prea des.

GFE 7-8 : Am avut ceva FK dar nu am simtit ca se implica prea mult si in general atitudinea era destul de profi oriented sau cel putin asa mi s-a parut mie.

 

Una peste alta chiar mi’a lasat o impresie buna la inceput dar a reusit cumva sa o sifoneze pe final. Are potential gaica,imj place ca e o persoana foarte health conscious si sper sa o tina tot asa din punctul asta de vedere. Dar are si chestii de imbunatatit si sper sa ia recenzia mea ca pe o critica constructiva ceea ce si este in definitiv. Bafta tuturor!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

"In fine nici asta nu ar fi fost o mare problema dar avand in vedere ca in timp ce am coborat deja il sunase pe urmatorul sa urce ...nu stiu cand ar mai fi avut timp de un dus. Si asta chiar ar fi o problema daca este asa. Aceeasi cheatie si cu asternutul care mai mult ca sigur nu este schimbat prea des. "

 

Asta denotă o IMENSĂ lipsă de bun simţ faţă de client. Cum Dzeu să programezi un client la ora 13 şi următorul la ora 14? Cum e posibil aşa ceva? Îi faci pe cei 2 să se întâlnească pe scări, în lift sau chiar la uşa apartamentului? Unde dracu e intimitatea? Să nu mai spun că trebuie să ai bunul simț ca după ce îl sugi pe unul să te speli pe dinți când îl săruți pe urmàtorul peste 5 minute. Să nu mai vorbim de duş. S-au ínvăţat doar la prăduială şi tot ce le interesează sunt banii...banii şi iar banii. Dacă ar putea ar programa 26 de clienţi ce vor fiecare câte o oră în 24 de ore. Penibil

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...