Sari la conținut

Oituz-total


tbasescu

Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Stimati tovarasi si prieteni, ma hotarasc in seara aceasta minunata sa fac o escapada in oras, cautand in special ceva cu ochiul caprui(maro) inclus. Dupa cateva incercari telefonice (vreo 3-4 la numar), toate directionate catre Metro sau Imperium unde eu nu ma bag, gasesc o domnita ragusita la celalalt capat de fir, ce imi transmite elegant ca face total si ma asteapta pe strada Oituz(in zona liceului Economic). Plin de scepticism, dar impins totusi de necesitatile fiziologice, o iau la pas catre zona cu pricina. Revin cu apelul aferent, raspunde din prima si ma ghideaza catre adresa. Ajun in locatia usor de gasit, deschizandu-mi usa o tanara domnisoara la vreo 1.60-1.65, nearanjata, nu frumoasa, nu urata, intr-un halat de baie, putin “buhaita”(poate de la hibernare). Ma invita in camera, unde iau loc pe un recamier cu arcuri si cuvertura deasupra. Cred ca v-ati facut deja o imagine despre locatie. Bloc vechi, usi albe cu 17 straturi de vopsea pe ele, pereti in calciu(cred), etc. Nu pot descrie prea bine, doar imi imaginez, pentru ca era intuneric in toata casa. Asadar, intru in camera, domnisoara dupa mine, inchizand totodata usa camerei si limitandu-mi spatiul de miscare. Mai mai ca ma cuprindea o usoara stare de claustrofobie. O rog sa aprinda lumina, sa pot vedea ce fut( nu cumva sa fut vreun cal mort), la care imi raspunde ca n-are perdele si ne vad vecinii. Ok, minus 1 punct. Din faza cu usa inchisa, mi-am dat seama ca nu mai e loc de mers la baie sau de facut altceva decat sa trecem la actiune. Minus 2 puncte. Recapitulam pana la urma planul grafic, ce cuprinde oral, normal si anal(dar fara bile sau prea mare, sau bla bla) si cadem de comun acord la suma de 149,99 ron o finalizare. N-am apucat decat sa inchei de vorbit si îi suna telefonul. Raspunde si programeaza deja urmatoarea intalnire peste 10 minute. WTF? Îmi permit sa o intreb de ce a chemat urmatorul client asa repede, si imi zice: Doar nu vrei sa stai o ora la o finalizare!? Pula mea, zic. La 150 lei o fisa, 10 minute?! Si uite asa m-am retras,putin cu greu, pentru ca deja se enervase zdreanta. Precizez ca mai sta in locatie cu inca lesinata de teapa ei.

Asadar:

Locatie -1

Mrs-2

Nu recomand. Mai degraba mai strangeti din buci doua saptamani si mergeti la ceva mai scump. Nu aruncati banii aiurea.

Norocul meu este ca m-am fript mai demult si am dat banii fara sa detaliez. De atunci, pana nu-mi baga mana in buzunar, nici nu pomenesc de ei :).

Bafta, si sa aveti closca pe oua!

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare, am fost recent la ea si pot sa zic ca sunt norocos ca am prinso. Domnisoara pleaca in seara asta si sper sa mai vina la noi   :hug1 . Sa comportat excelent foarte sociabila cu rabdare 10/10 voi reveni iar preturile sunt perfecte  :bow , cat despre locatie chiar este linistita retrasa si placuta.

 

Numai bine tuturor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...