Sari la conținut

A fost cineva ? Merita ?


Postări Recomandate

  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Am fost eu la ea acum cam 5 luni. Avea o locatie prin centru pe langa vila Alice. 

Fata e cea din poze doar ca in poze e mai draguta. In realitate e defapt o tiganca buna de pula si vopsita blond.

Fata ara f bine, dupa cum se vede si din poze, eu cand am vazut am zis ca am dat lovitura.

Dar in rest totul e egal cu 0. am platit ca disperatu pt 1 ora.. si primu numar a fost oral 10 sec, dupa care hai capra ca altfel nu te termini..asa zice ea :) , na poti sa comentezi? 

I-am zis sa imi dea diferenta si ca ramane atat a zis ca NU. ok,,atunci mai stam un numar..imediat l-a executat..defapt l-am executat ca era mai placut sa imi fac o laba, ceea ce am si facut, dat drumu, plecat pusca !

Deci eu zic ca nu mertia. fata arata bine, e tentanta dar aruncati banii

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost si eu ieri la ia .Este cazata la hotel.Am sunat-o cand am ajuns in fata hotelului mia spus so astept 2 minute ca ma suna inapoi .Am fost punctual am asteptat 2 minute dupa care am sunat-o eu vazand ca nu ma suna ia .Ma invitat la ia in camera ,intradevar pozele reale este tipa din poza.Am intrat in camera .Camera curata si un miros placuta de parfum ,dansa la fel .Am intrebato de ce nu ma asteptat in lenjerie intima ,mi-a spus ca nu este obijnuita .Am spus sa trecem la actiune .Iam oferit 150 lei sa trecem la actiune .Dansa a spus ca fc sex total .Totul a decurs foarte repede.A inceput cu un oral neprotejat ,dupa ce sa sculat soldatelu a pus caciulita pe iel am trecut la normal pozitia capra ,apoi iam spus dansei ca doresc sa trecem la anal pentru ca sinteam ca mi se descarca bateriile 😂zis si facut .Intradevar fata este pe graba ,si analul nu este foarte perfect executat ,cred ca este la inceput cu aceasta serviciu .Nu pot sa spun ca a fost cea mai proasta experienta dar nici cea mai buna.Fata curata dar per total as spune un 6.

BAFTA!!!!!

Link spre comentariu

  • Oras:suceava
  • Oras:suceava

De evitat...o tiganca borata ...la hotel imperium....impertinenta grasa urata . vorbeste frumos pana vede banii apoi isi schimba atitudinea . Finalizare orala nu face desi scrie in anunt ...la anal se pune le burta si nu te lasa sa-i bagi decat capul......bani aruncati pe fereastra

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...