Sari la conținut

greeneyes1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre greeneyes1

  • Dată Naștere 02.03.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.093 citiri profil

greeneyes1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Mai sus este o poza facuta in locatie,iar in poza eu,daca ai fost la mn,cred ca ai fii primul care ar spune ca locatia este insalubra si intunecata,nu mai zic de restul spuselor!Bafta!
  2. Nu am obiceiul sa-mi pasez clientii,
  3. Nu pot decat sa ma amuz...insalubru...intuneric...nu cred ca ai fost la mine... )))))
  4. Și app,NU AM AVUT NICIODATA PESTE!Așa ca nu mai faceți voi afirmatii aiurea!Hai pa!
  5. Cred ca ați luat-o cu toții razna!Ce dracu aveți și de ce dracu va tot mănâncă degetele alea?Frumoșilor care sunteti voi frumosi,70/fin si 150 /h,asta e prețul!Cui nu ii convine,duceti-va pe centură,mai luati si vreun pui de cine știe ce!Slava Domnului,așa cum mă vezi de-ți voi pe mn,nu duc lipsă de clienți,așa ca,puteți să spune-ti ce vreti despre mn,iar ce spuneti nu mă afectează în nici un fel!Baftă vouă mari futardei!
  6. bruneta matura,draguta,voluptoasa,tandra si pasionala,te astept la mn in locatie sa te rasfat,oral adanc cu finalizare si normal.Titulescu.50 fin.
  7. dragul meu,te asigur ca ma confunzi,in titulescu este singura locatie unde am lucrat si unde inca lucrez,asa ca ............
  8. nu sunt de etnie,sunt bronzata....naturala sunt alba ca branza:))))...cat despre curatenie,asa sunt tot timpul,nu ca ai fost la mn la inceput de zi,numai ca mai sunt unii carora le place sa denigreze
  9. dar asa este,se gaseste cate un ,,frumos'' sa catalogheze el escorta....daca nu-i convenea,nu cred ca ramanea,eu cred ca asa este cel mai corect,frate nu-mi convine cv,nu raman si gata,dar nu sa vii,sa te simti bn si apoi sa jignesti....am clienti fideli care nu au avut nici o obiectie si vin la mn de aproape un an,de cand m-am apucat de job-ul asta si nu am avut nici un repros din partea nimanui,dar se trezesc unii care daca nu le convine cv,mai baga si nitel din top.....padure fara uscaturi nu este,nu?
  10. mai gogule,din pacate nu imi pot pune poze reale,am si eu anumite motive;)
×
×
  • Creează nouă...