Sari la conținut

silentcook

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre silentcook

  • Dată Naștere 17.04.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.137 citiri profil

silentcook's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Am fost eu acum doua saptamani la doamna Inna. Este cea din poze intradevar, undeva pe la 38 de ani insa pozele o avantajeaza un pic, este micuta la inaltime, cam 1.60 maxim, sanii foarte lasati si dupa cum a remarcat si colegul troznitorul este de etenie ( pentru cei pe care ii intereseaza asta). Am sunat-o pentru programare, mi-a spus ca e libera si m-a rugat sa o sun din nou cu jumatate de ora inainte sa ajung pentru confirmare. Zis si facut, locatia este la Bucur Obor, apartament destul de ok pentru actiune. M-a asteptat dupa usa desigur iar dupa ce i-am inmanat 100 de lei pentru o ora i-am spus ca vreau sa fac un dus si dupa ce am iesit eu s-a dus si ea sa faca ( fara sa o rog eu deci +1 de la mine). Ca actiune doamna face in principiu ce ii ceri, am pus-o sa stea deasupra la inceput, se pricepe la ceea ce face, am mai schimbat 2-3 pozitii si dupa aceea am terminat eu deasupra. Am mai stat putin de vorba si am mai facut un dus inainte de plecare. Ca note: Locatie: 8 Aspect: 7 ( tinand cont si de varsta, are sanii lasati insa are fundul dragut) Atitudine: 9 Anal: nu am intrebat-o daca face Normal: 8 Oral: nu am incercat Cred ca am sa mai revin la ea, este orientata catre client insa sta cu ceasul in camera si iti atrage atentia sa nu care cumva sa stai prea mult.
  2. Nu mai raspunde la telefon de ceva timp. Stie cineva daca si-a schimbat numarul?
  3. Salutare Am fost astazi la detinatoarea anuntului acum cateva ore, locatia este la Lujerului, apartament vechi, are si o colega. Am ajuns la ea, si cand sa merg la dus imi zice ca s-a ars becul ... nu-i nimic noroc ca inca era zi si batea lumina de afara Cand am iesit i-am inmanat 50 pentru o finalizare si dupa aceea a inceput cu un oral protejat la cererea mea, nimic special. Dupa aceea i-am zis sa stea deasupra ea nu ca cica e stramta si am luat-o misionar pana am terminat. Dupa ce m-am imbracat imi zice ca nu pot sa ies inca deoarece era colega ocupata si a trebuit sa mai astept cateva minute pana sa plec. Locatie: 5 Aspect: 7 Normal: 7 Oral: 6 ( a avut ceva tentative de deep) FK: nu m-a interesat Tarif: 50 pentru o finalizare (nu m-am simtit grabit dar nici nu am stat mult) De revenit, la pretul asta cel mai probabil ca da.
  4. Buna, faci si fk (french kiss) ?
  5. Salutare tuturor! Am vizitat-o pe Oana acum cateva zile. Dupa un telefon i-am spus ca ajung la ea in aproximativ 40 de minute iar ea a zis ok.Locatia este Obor Calea Mosilor cu punctul de reper Pizza Dominium. Dupa ce am ajuns acolo m-a intampinat ascunsa dupa usa, imbracata frumos. Este o doamna destul de inalta (mie asta chiar mi-a placut), pe la 40+ ani, din pacate fața ii tradeaza varsta dar la corp se mentine bine. Am fost sa fac un dus dupa care m-am intors in camera unde s-a desfasurat actiunea si i-am inmanat "lozul". A inceput cu multe saruturi pe gura, corp dupa care am inceput cu normalul unde am i-am cerut sa stea deasupra mea iar dupa aceea misionar unde am si finalizat. Dupa aceea mi-a facut un masaj interesant si am stat de vorba mai mult dupa deoarece nu am mai putut si a doua finalizare. Tariful a fost 100 lei/ora. Ca note: Locatie : 7 Aspect fizic: 7.5 (fața o dezavantajeaza) GFE: 9 Atitudine: 9 Normal: 8 Oral nu am facut. Pentru mine a fost o experienta placuta si sigur mai revin.
×
×
  • Creează nouă...