Sari la conținut

fbbbuc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fbbbuc

  • Dată Naștere 01.01.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.431 citiri profil

fbbbuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Daca as fi stiut ca se lasa cu sex ii dadeam si 400. In conversatia de pe mail mi-a lasat impresia ca e una din alea care cere mult si face putin. Sper sa mai vina pe aici ca sa am ocazia sa ma tavaleasca bine :))) Pana acum cel mai bun scissoring pe care l-am experimentat a fost la Mirage si intr-adevar dupa cateva secunde aveam impresia ca imi crapa teasta. Eram curios daca la Mackerel e si mai terifiant avand in vedere ca e mult mai inalta si are picioarele alea fenomenale.
  2. Imi place mult de Mackerel cum arata dar initial mi-a sugerat sa-i platesc avionul ceea ce am refuzat politicos. Cand am intrebat-o de pret s-a aruncat la 4-500 practic avion inclus. Cum nici weekendul nu imi convenea ca data am spus pas. Cum e tipa, arata ca in poze? Daca vrei, te rog da ceva detalii despre sesiune.
  3. Cel mai probabil aia cu romancele era o gluma. Chiar si Monica a disparut... Baza pentru sesiuni ramane tot RMF. Anul trecut am avut o singura sesiune cu Lenka care era intr-un off season incredibil. Am incercat sa stabilesc ceva si cu Mackerel dar s-a aruncat la bani prea multi si am spus pas. Poate 2024 va fi un an mai bun si nu va trebui sa astept(am) luna Noiembrie pentru o sesiune.
  4. Parca era Noiembrie, nu? I-am dat mail de cand a postat la Travel. Ce romance ai gasit? M-ar interesa si pe mine daca arata cat de cat ok si nu cer sume exagerate.
  5. Minim 10 ore? Nici Lisa C nu cred ca a strans 10 ore de sesiuni la Bucuresti care e super top.
  6. Mirage si-a anuntat deja vizita la Bucuresti in perioada RMF. Abia astept sa o revad pentru a patra oara.
  7. Este mult prea departe, iar cele care participa la concurs nu prea fac sesiuni. Fiind perioada de vacanta poate unele se vor gandi sa viziteze si Bucurestiul dupa aceea. Daca nu, baza este in RMF ca in fiecare an.
  8. Monica si fitnessmoni sunt evident una si aceeasi persoana. Banuiesc ca nu ofera contact sexual dar poti incerca sa-i propui. Pana la urmatorul concurs nimic ca n-ai cu cine..
  9. Denise e foarte frumoasa. Cred ca ar fi o gagica foarte misto si fara muschi. Fa un city break si indeplinesteti visul. Ia mai multi bani la tine ca o ora nu iti va ajunge. In general o sesionista viziteaza o destinatie daca exista cerere. Acum vreo cateva saptamani am luat legatura cu https://sessiongirls.com/mackerel-woman/ care a raspuns surprinzator de repede e-mailurilor mele. Nu exclude o vizita la Bucuresti in 2023 daca are rezervate minim 5 ore de sesiuni. Deci daca va place o culturista de culoare, inalta si masiva am putea face ceva in sensul asta. Eu as lua 2 ore fara sa stau pe ganduri. Intretimp am reusit sa iau legatura si cu fitnesmoniii. Pret standard 300 E/ora.
  10. Fa tot posibilul pentru ca este o experienta de neuitat. Recent am vazut ca fitness moni si-a pus profil pe sessiongirls. Ati incercat sa o contactati? Mie nu mi-a raspuns.
  11. Pentru wrestling si MW m-am dus. Pe langa asta am mai avut parte si de ceva in plus ;) Am platit tarif standard la fiecare. Super tare dar cam aglomerat pentru o singura zi. As fi preferat sa fac sesiunile in zile diferite. Greu de spus cu care a fost mai frumos pentru ca amandoua sunt niste tipe incredibile cu fizic iesit din comun. Asa cum am scris mai sus Lisa ca fizic este fenomenala, o adevarata culturista pro cu masa musculara enorma, definita si simetrica. Imaginati-va cum este sa fi cu ea dezbracata in aceeasi camera. I-am worshipat fiecare bucatica a corpului. Cu Mirage am facut mai mult wrestling si m-a distrus efectiv intr-un mod foarte senzual. Pe langa forta aproape ireala are o tehnica excelenta si nu am reusit din nici o pozitie sa o pun dificultate. Chiar mi-a dat de cateva ori avantaj destul de mare si oricat am incercat sa fac ceva cu forta si tehnica reusea sa ma anihileze destul de rapid. Mi s-a parut mai putin musculoasa decat la cele doua intalniri anterioare insa mi-a lasat impresia ca e mai puternica si mai tehnica decat acum trei ani.
  12. Tocmai ce am venit de la Lisa. Mi-a depasit toate asteptarile :)))) Este pur si simplu imensa! Are o masa musculara de te lasa cu gura cascata si muschii tari ca piatra. Sesiunea a constat in MW si actiune in pat. Trebuie sa-mi revin rapid ca diseara am 2 ore de distractie cu Mirage ;)
  13. Nimeni altcineva? Lisa spunea ca are o cerere imensa de sesiuni la Bucuresti. Eu am maine programari la Lisa si la Mirage. Ma simt emotionat ca in prima zi de scoala, chiar daca cu Mirage am mai facut 2 sesiuni fantastice si in mare cam stiu la ce sa ma astept. In privinta Lisei am asteptari mari din toate punctele de vedere si sper sa mi le confirme in mare parte.
  14. Le-am contactat si eu pe amandoua. Problema este ca se arunca la niste preturi exorbitante. Lisa ceruse 500/h din prima fara detalierea serviciilor. Dupa ce am intrebat-o daca e full service, n-a mai raspuns. Probabil la 1K face FS. Daca ai 1K de spart pe asa ceva, incearca cu Micaela. Oricum sub pretul asta este foarte probabil sa nu gasesti. Muscle Barbie ceruse 1K doar ca sa o privesti dezbracata. Eu momentan am facut rezervare doar la Mirage pentru 2 ore. Posibil sa fac si la Micaela 30 min ca sa-i ating picioarele alea imense. Voi la care v-ati orientat?
×
×
  • Creează nouă...