Sari la conținut

jan_xxl

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jan_xxl

  • Dată Naștere 24.10.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    sibiu

jan_xxl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. jan_xxl

    Testată azi

    Sa dai 200 ron pe finalizare la o tipa ca aceasta trebuie sa fi dus cu capu rau....
  2. S-a retras tipa...E maritata si e si gravida..asa am inteles de la o prietena de-a ei..
  3. Salutare...Trecut astazi pe la Tatyana...Pentru prima data pe la ea..si cred ca o sa mai fie sigur si alte dati.. Oral 10+ Normal 10+este printre cele mai stramte.. Anal...am ffost presat de timp si cred ca data viitoare. Pozele cred ca vorbesc de la sine ..si foarte misto e ca are undeva la 1.79-1.80..inaltime..RECOMAND!!!
  4. jan_xxl

    Tanara sani mari

    Salutareee..Am fost eu akm aproximativ o luna la aceasta tipa...Destul de ok din partea mea.Oral np. executat de nota 8.Normal protejat de nota10.din cauza inplicari si fiind foarte stramta..Atitudine destul de ok..Spunea ceva de genu ca daca revi la ea face o reducere...Achitat 100roni pentru un nr..
  5. Cum se poate sterge o postare???
  6. http://www.detoatepentrutoti.ro/TE-ASTEPT-PENTRU-CLIPE-DE-VIS-%21%21-406138.html
  7. Are 23 de ani are undeva la 1,70 si undeva la 57 de kg...a avut anunt pe de toate pentru toti dar se pare ca i-a expirat...Sani sunt nr4 cred..carnea tare..)
  8. De curand am trecut in vizita pe la o escorta...RAMONA....O fata de nota 20..Practica oral in functie de igeena neprotejat si normal inclusiv saruturii...La normal e naucitoare ...se misca bine,intretine partida plus ca are o pusulica foarte mica si stramta de te inebuneste....dupa fiecare numar dus plus prosop curat...Nu are mirosuri suspecte... NOTE: ORAL:9,5 NORMAL:10..Cu felicitari LOCATIE:9. FATA:10.. HALATU:150 roni/h
  9. Salutare!!!!Ceva piese din sibiu sunt pe aicea???
×
×
  • Creează nouă...