Sari la conținut

stiglitz633

Serious Contributor
  • Număr conținut

    270
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stiglitz633

  • Dată Naștere 11.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

Vizitatori Recenți Profil

1.930 citiri profil

stiglitz633's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

155

Reputație

  1. Am reusit astazi sa ii trec si eu pragul Cristinei, preponderent pentru un masaj de relaxare dar si pentru cel erotic avand nevoie de o destresare din toate punctele de vedere. Fata este super ok si foarte amabila, facandu-ma repede sa ma simt in largul meu, cu toate ca eram "vergin" in ale acestui tip de serviciu. Actiunea s-a desfasurat peste asteptarile mele iar ea este foarte atenta la ceea ce iti place daca ii respecti regulile pe care le stabileste in prealabil ( tocmai pentru a nu exista discutii ulterioare). Am plecat de la ea cu zambetul pe buze sincer sa fiu si mi-a placut la superlativ atat compania ei cat si masajul de relaxare si cel erotic. Cand voi mai avea ocazia o voi revizita fara sa stau pe ganduri. Notele, avand in vedere ansamblul lucrurilor, sunt maxime. Au fost 250 de lei chetuiti bine rau! Multumesc Cristina si sa ai o primavara frumoasa !
  2. Am reusit si eu sa o vizitez pe Laura, am facut programare de ieri pentru astazi si totul a decurs absolut perfect, punctualitatea existand de ambele parti! Intalnirea in sine mi-a depasit asteptarile si m-am simtit foarte bine in prezenta ei, factorul uman fiind unul decisiv pentru mine. Am optat pentru o ora, primul numar fiind doar oral, din alegerea mea, spectacolul fiind de proportii. La al doilea am incercat si girl on top si doggy, iar finalizarea tot prin oral a fost. Actiunea a fost f aproape de ideal, din punctul meu de vedere. Aspect: 9.5 ( parere personala) Gfe: 10 ON: 10 Normal: 10 Locatie: bestiala Halat: 250 de lei. Sincer sa fiu, chiar daca platesc pentru servicii, nu toti merita prezenta ei! O seara frumoasa si sa aveti un an perfect!
  3. Am reusit si eu sa o vizitez pe Larissa chiar inainte de plecare. Totul a decurs exact asa cum trebuie iar experienta mi-a depasit asteptarile, sincer sa fiu! Se comporta foarte frumos cu persoanele care ii calca pragul, are vorbele la ea si stie sa se faca placuta. Oralul este bestial dat fiind faptul ca este foarte kinky, foarte deschisa la cerinte, ba chiar iti ofera lucruri din proprie initiativa lucru ce face totul mai spectaculos! Iar normalul a fost de asemenea beton armat. As mai scrie dar si asa o fac pe viteza. Note: Oral : 10 + ( finalizare orala, faciala cum doreste omul, cu precizarea ca tine cont de acel climax al nostru si il respecta) Normal : 10 Aspect: 9 Locatie : 8 ( super ok la interior, doar usor expusa pt gusturile mele) Igiena : 10 Halatul: 300, fara ochi pe ceas sau alte figuri. De revenit? DESIGUR ! Sa ne auzim cu bine !!!
  4. Fiind in trecere prin Constanta, m-am hotarat sa ii fac o vizita damezei, iar pentru mine experienta a fost una foarte ok! Programarea a fost la fix, atitudinea ei este super misto, comunicarea e beton ( daca are cu cine) iar actiunea este mult peste asteptari! Note: Locatie: 8 Oral: bomba cu fitil, 10 Normal: 10 Atitudine: 10 Alte criterii nici nu imi vin in cap acum si nici timp nu am sa mai detaliez. Clar este de revenit pentru ca e chiar ok gagica. Halatul a fost 250 de lei pentru o ora!
  5. Astazi, fiind in tranzit prin Sibiu am reusit si eu sa o vizitez pe Carinei si tare bine mi-a mai parut :) . Ceea ce pot spune este ca aceasta domnisoara este foarte comunicativa, amuzanta si deschisa iar prezenta ei este un deliciu pentru ochi si urechi ! Actiunea in sine a decurs peste asteptari, fiind placut surprins de prestatia Carinei, care stie ce face si stie cum sa te faca sa te simti bine. Primul numar a fost doar oral ( fiind alegerea mea) iar al doilea combinat: oral, cowgirl si specifica caprita. Aspect: pt mine este 9.5, fiind genul slim cu fundul bombat :p ON: 10, explicatiile pt aceasta nota fiind de prisos NP: 10, oameni buni are o energie debordanta si o conditie fizica beton :))) Halatul pt o ora a fost 250 de lei, fiind practic o investitie, o investitie in amintiri placute!! :)) Energia Carinei te incarca pozitiv si la plecare chiar regreti lipsa companiei sale! Eu ii multumesc Carinei pentru experienta si sa auzim de bine !
  6. Buna ziua si bine v-am gasit dragii mei, cineva credea ca am ramas fara idei...pam pam! Astazi am vizitat-o si eu pe celebra Deea, am avut noroc cu tragerea la sorti iar din punctul meu de vedere a fost parolista cu programarea, existand intelegere din ambele parti. Am ajuns la locatie iar cand mi-a raspuns fata aia zambitoare pur si simplu mi-a modificat ziua in bine. Deea e o fata simpla, modesta cu vorbele la ea si super super plina de viata, efectiv am simtit click-ul ala pe care il simti cand te intalnesti cu cineva drag dupa mult timp, cu toate ca e prima oara cand ne gasim! Am stabilit printre altele cum vor decurge ostilitatile, eu optand pentru o ora cu dorinta ca primul numar neaparat sa fie doar oral. Oralul de senzatie, facut parca cu o placere neobisnuita, deep si umed la maxim, de m-au facut sa ma urc pe pereti. Pauza spritz, timp in care am mai povestit de una de alta intr-o atmosfera destinsa si relaxanta. Al doilea numar a inceput tot cu un oral spectaculos, pus caciulita si urcat Deea deasupra. Aici s-a miscat foarte foarte bine dupa care am trecut la un doggy style frumos la marginea patului frumos. Sper ca am facut treaba ok pentru ca parea sa se simta ok ( simulare, nesimulare daca obtii penalty ti-ai facut treaba :))). Nu stiu cat de mult conteaza, dar parerea mea despre Deea este una la superlativ, in sensul ca m-am simtit f bine in compania ei, serviciile fiind cireasa de pe tort, atitudinea si comportamentul reprezentand restul tortului. Note: Oral : 10 Normal: 10 Gfe: 10+ ( pt mn gfe nu reprezinta mozoale si limbi in urechi ci atitudinea omului) Locatia: 8, este in Tiglina la I, curata, dotata cu tot ce ii trebuie. Propun trecerea ei in top pentru ca acolo ii e locul. La cat de aglomerata este, nu poate raspunde la toata lumea si sincer nici nu o indemn sa faca asta, nu de alta dar la cati nebuni sunt in Galatiul asta e bine sa se si protejeze. Halatul a fost 200, pe care i-am dat fara sa ma uit, avand in vedere aspectele de mai sus! Sanatate maxima la baieti si fete!
  7. La faza asta, meriti respect! Ai aprecierile mele, chiar daca ne vom vedea vreodata sau nu! O zi faina sa ai!
  8. Cred ca numerele noastre de pe whatsapp in fiecare dimineata intra in vreo tombola ceva. Si daca nu esti extras ramai pe afara. Iar sansele sunt cam ca la Bingo Europa! Mai incercam :)
  9. Corecta logica! Oricum, nu e elegant sa maresti cu 50% din senin, mai ales cand serviciile banuiesc ca raman aceleasi iar ea este aceeasi! Pe de alta parte e dreptul ei sa ceara si dreptul nostru de a plati sau nu! Hai sa mai facem recenzii pozitive poate o ridicam macar in 1000 de lei numarul! Glumesc desigur. O seara frumoasa tuturor!
  10. Da, intradevar este f greu de ajuns la ea! M-am programat pe whatsapp de m-am umplut de programare. Poate pe viitor, cine stie...?!
  11. Astazi am reusit sa ajung si eu pe la domnisoara "Deea" si intradevar am avut parte de o surpriza placuta. Este o persoana placuta si comunicativa cu care chiar ai ce discuta si asta este doar unul dintre atuuri. M-a facut da ma simt in largul meu si asta e ceva mai rar in ceea ce ma priveste. Igiena este una absolut ireprosabila iar serviciile oferite sunt mult peste medie atat datorita implicarii cat si a prezentei scenice. Am optat pentru 2 finalizari, eu preferand una orala si una in caciulita, in pozitie de razboi, eu fiind cel care ii pazea spatele. Note: -aspect: 9 ( este frumusica atat la fata cat si la corp); -implicare: 10 ( este pe gustul meu); -oral: 9 ( se implica si face ceea ce trebuie facut in situatii de criza); -normal: 10; -locatie: 7,5 ( avantajul este ca apartamentul este intim si curat); Halatul: 200 de lei, dati la inceput pentru ca asa mi s-a parut fair Poate sunt eu subiectiv, dar pentru mine a fost o domnisoara la care voi reveni cu mare drag. Pentru tara si popor eu mi-am facut datoria de 1 Mai muncitoresc. :)) O zi placuta tuturor!!!
  12. Ti-am dat si eu vreo 2 sms-uri pt ca efectiv nu puteam vorbi. Dar oricum te-am inteles pt ca ai raspuns.
  13. Pacat ca te pierdem! sper sa mai revii pe meleagurile noastre!
  14. E pacat sa renunti la serviciile care te-au facut atat de apreciata doar pt. o persoana. Genul asta de oameni exista in fiecare bransa, iar eu personal cred ca, avand analizele la zi, vei avea doar tu de castigat si aici nu ma refer doar la clienti, cat la respectul lor. E doar un sfat prietenesc, oricum tu vei face ce consideri. Tine cont ca poti face totul protejat si tot sa apara unul care sa zica lui i-ai acceptat neptrotejat si sa se repete acelasi cacat. Nimeni nu stie ce se intampla intre peretii tai. O seara frumoasa!
  15. Ok! Fa-ma te rog sa inteleg: 2 finalizari din care un nr. doar oral sa zicem si al 2-lea o+n+a, care este tariful pt acest pachet? O seara frumoasa sa ai !
×
×
  • Creează nouă...