Sari la conținut

architect

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre architect

  • Dată Naștere 19.10.1966

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ct
  • Interese
    Ciclism , alpinism , inot .

Vizitatori Recenți Profil

737 citiri profil

architect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Buna pasarica, am sa-i bag o vizita cat de curand.😀
  2. Adelinne se pare ca ai descoperit secretul tineretii . In Octombrie 2013 cand a fost Johnholmes la tine aveai 24 ani . Acum ai implinit 23 . Felicitari , multi inapoi ! Am sa trec pe la tine sa te sondez in cautarea adevarului . http://nimfomane.com/forum/topic/37307-adelinne-is-back-calitatea-serviciilor-te-va-face-sa-revii/
  3. Iti multumesc frumos pentru primire si pentru faptul ca esti "obiectiv" si nu folosesti ivective . In legatura cu colindul .... sa stii ca iti urez TOT , ca meriti . Fi sanatos si obiectiv pe mai departe ! Colegi curvari , regulile acestui site sunt destul de dure si ca nou venit nu poti decat sa citesti si sa comentezi . Daca exista insa o cutuma pe care am incalcat-o comentand , un stadiu de stat la colt , ceva , va rog sa imi spuneti . S-aveti sub brad ce va doriti !
  4. Johnholmes , consumi energie in zadar . Eu iti facusem un compliment , pentru ca aveam incredere in postarile tale pertinente . Interpretarea ta , nu mai e problema mea . Si da , nu ai nici o obligatie fata de mine . Dar daca ai deschis conserva , mananc-o pana la capat . Uneori chiar cred ca unii sunt nefututi pe aici .
  5. Am crezut ca un curvar coclit (cu platina) , ne va lamuri . Dar a aruncat cu si mai multa ceata . Confuzia e clara , clara . Dupa ce am citit tot tpicul asta , inca nu am aflat ce servicii ofera fata asta la 300 ron . Tinichigerie , vopsitorie ? Nu a spus nici ea ( desi a luat cuvantul de n ori ) , dar nici jojnholmes , pe care ma bazam in sensul asta . Poate dupa un somn bun se va limpezi si ne va limpezi si pe noi .
  6. Amelia Andreea Daiana Uf , m-a extenuat alegerea . .
  7. Salut , Bine v-am gasit ! Bine ca exista si ele , si bine ca aici putem sa aflam impresiile voastre . Bafta !
×
×
  • Creează nouă...