Sari la conținut

danoneboy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    395
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre danoneboy

  • Dată Naștere 07.08.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

4.161 citiri profil

danoneboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

149

Reputație

  1. Zic colegii de la Arad ca realitatea nu bate cu bomba sexy din poze .🙊 Te rugam sa pui si niste poze recente , pe langa alte detalii .
  2. De cate ori am zis si eu ca te uiti la poze , aproape ca te indragostesti si cand ajungi acolo, apare de dupa usa cate una , incat primul gand e “ cine naiba e asta ?!”….
  3. CIM ul este asa cum trebuie sa fie sau e asa un fake cum se obisnuieste , cu gura mai mult inchisa decat deschisa si cu servetelul dedesubt ?🤔
  4. Are vreo 10 kg, dacă nu mai multe, in plus fata de poze , și niște țâțe de 80 ani. in rest e ok.
  5. Confirm in proporție de 100% cele scrise de tine … daca scriam eu primul, iar săreau x și y pe mine … chiar citisem o grămada de recenzii bune si m am fraierit ..
  6. danoneboy

    Naty 0735351923

    Marș de aici .☝️
  7. Ordin de protecție , nu de interdictie 😂 insa Maya știe joaca cu pistolul și la propriu , nu doar la figurat . Deci e in siguranța .
  8. danoneboy

    Naty 0735351923

    Care e predicatul ? 😂🙈
  9. danoneboy

    Naty 0735351923

    Probabil in weekend e 500 ora.
  10. danoneboy

    Oana 0757604635

    Aspect :6 atitudine : 7.Încearcă sa fie amabila , sa ti ofere un suc , o apa dar spune direct ca i place doar banul .. on :8 Np :4 pe lângă ca nu schițează nimic , comentează la poziții , cel mai nașpa lucru e ca la un moment dat am simtit un miros de mi s a tăiat tot cheful ..asta deși zice ca a făcut dus înainte .
  11. danoneboy

    Emma 0733618753

    “Marș “ sa-i zici lu ma-ta ..bondoaco ! Intr o privința însă îți dau dreptate . Mai bine îmi fac laba decât sa fut o îndesată / grasuna ca tine .categoric .
  12. danoneboy

    Emma 0733618753

    Sunt convins ca dacă am ieși la o bere am ajunge la un numitor comun .doar ca acum ai “ loato” un pic personal , deși nu era cazul . nu am nimic cu individa asta , ca am luat țepe mai mari , am reacționat doar când am văzut cu cât tam tam este așteptata marea ei revenire și am zis ca e “ bondoacă” ( mică și grasunica ). atat . N am anticipat o “ degenerare “ a situației , o “ escaladare “ a conflictului , ca serios , taceam . cum de altfel m am abținut la alte topice unde divele erau lăudate , și cum am zis , era mizerie , fum de tigara, ele erau evident de etnie ( cu mirosul specific ), etc etc .. corect , gusturile nu se discuta ..dar uneori nu e vorba de gusturi , ci de altceva . Bafta ps Duduie , aia nu e o discuție cu mine. Poți pune numărul de telefon , poza de profil , ce vrei tu ! bafta și tie .
  13. danoneboy

    Emma 0733618753

    Nu știu cine e tipul , dar dacă citește , îl salut și ii transmit ca nu a pierdut nimic , dimpotrivă “ a câștigat “ 150 lei . femeie .. tu sa ma rogi cum te roaga respectivul in mesaje , și tot nu m as deranja . vrei sa ne areti ca sunt unii disperați ( după tine )? Or fi , nu ma mai mira nimic . dat unii cu siguranța n au futut in viața lor o femeie frumoasa , stilata , îngrijită …asta deduc din recenziile lor .
  14. danoneboy

    Emma 0733618753

    Nici vorba de atac la persoana . nu am făcut recenzii , ca nu am avut cui .. dar crede ma ca mai bine așa , decât sa ma iau după recenziile tale pompoase și sa fut 5 penale , neîngrijite . ti le spun pe toate dacă vrei .. . Ok . “ femeie frumoasa “ e ceva relativ / subiectiv . Dar “ femeie îngrijită “ NU mai e nimic subiectiv . spor și am terminat discuția . fiecare cu standardele și asteptarile lui .
×
×
  • Creează nouă...