Sari la conținut

citizen

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre citizen

citizen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. citizen

    Experienta mea

    Salut Ananda ! Am citit cu interes tot ce ai postat referitor la continenta - iti dau dreptate. Eu am 40 de ani si simt cum energia mea sexuala a scazut fata de trecut. Spui ca se poate reface cu anumite plante (ginseng). Cum pot sti ce cantitate, sau ce alte plante ? Ce exercitii se pot face pentru o erectie mare inainte de penetrare si pastrarea erectiei dupa penetrare (nu inteleg in ce masura ajuta la asta exercitiile Kegel; sunt si alte exercitii specifice pentru erectie, sau plante).Multumesc ! Mult succes !
  2. Si eu scuze pt. off-topic...nu mi se pare frumos sa numesti 'muiste imputite' niste fete care ofera totusi un serviciu cautat si apreciat de extrem de multi (considerati de Irina 'imaturi'). Foarte frumos ca domnisoarele de la ea ofera 'amor cu pasiune, placeri si tandrete' etc...dar si alte fete ofera acelasi lucru chiar daca aleg sa accepte CIM...iar asta nu cred ca le face 'muiste imputite'...Pana la urma si fetele si barbatii sunt liberi sa aiba orice preferinte sexuale, nu trebuie judecati sau categorisiti in vreun fel pt. asta...Daca CIM e normal sau e 'anormal', cum considera ea, e doar o decizie personala a celor doi din incapere sa pretinda si sa accepte (sau nu), n-are nevoie de judecata din partea altora ...Inca o data scuze daca parerea mea nu e potrivita aici...
  3. Sambata seara am fost si eu la Andra si pot spune ca a fost una din cele mai bune experiente. Andra e o prezenta extrem de placuta, naturala, cu bun simt si cu care poti discuta pe o multime de subiecte si, cel mai important, care iti ofera senzatia de prietena, nu de o persoana oarecare la care mergi sa te 'descarci'.Locatia de la Blom Bank - foarte OK, baie si camera curate. Am discutat mult inainte si mi-a facut impresia unei persoane inteligente si preocupate de viata ei. Extrem de placuta si dulce la 'gust' mi-a facut o deosebita placere sa 'prestez' cunnilingus incat nici nu am simtit nevoia de sex oral din partea ei, trecand direct la un normal lung- unde iarasi mi-a facut o deosebita placere 'actiunea', schimbat cateva pozitii, saruturi, extrem de pasionala. Pe ansamblu o experienta deosebita pe care, daca era dupa mine, as fi prelungit-o m-am limitat la un numar intrucat nu vreau sa 'consum' timpul ei (chiar daca ea nu te grabeste in nici un fel, m-am 'simtit' eu...altfel, as fi stat toata noaptea ) Dar cu siguranta voi reveni.200 lei/ora. Telefonul si locatia - confirmate. Aspect fizic 9 ; curatenie, ingrijire : 10 ; GFE 10 + ; daca va comportati frumos veti avea parte de un raspuns la fel.
  4. Bun punctul de vedere al autoarei...Andreea, chiar esti o fata deosebita (cum ti-am spus luni la pranz)...mai pune chestii din astea ...sau daca gasesc ceva bun, pun si eu
  5. Am fost in seara asta la Andreea - foarte frumoasa, amabila, inteligenta, dornica sa placa. Chiar ne-am amuzat pe tema discutiilor de pe forum referitoare la usa de la dus si a fostei bucatarii transformate in camera destul de primitoare.O experienta foarte placuta - desi, venit dupa o zi de alergatura, n-am prea fost in forma : ...eram cam 'ametit' (si strambat ) si in timpul partidei si la sfarsit cand am plecat uitand sa-i multumesc asa cum trebuie (ceea ce fac acum). Recomand in mod special !
×
×
  • Creează nouă...