Sari la conținut

aladinadi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aladinadi

  • Dată Naștere 03.02.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.275 citiri profil

aladinadi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Buna!imi cer scuze pentru deranj dar m-ar interesa si pe mine daca faci masaj cuplurilor, vreu sa-i fac o surpriza sotiei mele ! Merci pentru raspuns
  2. Buna!imi cer scuze pentru deranj dar m-ar interesa si pe mine daca faci masaj cuplurilor, vreu sa-i fac o surpriza sotiei mele ! Merci pentru raspuns
  3. Ok! Ma bag si eu in seama mai ales ca nu imi este in fire sa comentez dar ai atins un punct care ma intereseaza si anume masajul cuplurilor! Avem ceva timp de cand nu am mai umblat prin saloane si sincer ne e cam dor de un masaj mai ales ca luna care vine eu cu sotia mea sarbatorim ceva si daca vine si cu un masaj bun ...asa ca m-ar interesa si pe mine(noi😜)cateva detalii dar nu stiu cum sa luam legatura! Sincer cred ca pt cupluri e fff greu sa gasesti ceva misto ( am avut cateva experiente nereusite) asa ca ma gandeam, vazand cum scrii si ce scrii ca poate pe tine te cautam 😜😀[email protected] O zi buna!
  4. Salut! Acum o luna si ceva s-a mai deschis un topic cu aceiasi intrebare, te sfatuiesc sa-l rasfoiesti!anyway ceea ce cauti tu este o fata care sa faca masaj la cupluri nu un salon, degeaba este super salon daca tu nimeresti o fata care nu este dispusa sa-i faca masaj sotiei tale si o sa aveti o experienta nu tocmai frumoasa(tu oricum o sa te simti bine😜 dar sotia ta nu)sfat:incearcati mai intai cu o singura fata amandoi din experienta iti spun e mult mai ok .Ca si recomandare nu mai stiu nimic au trecut cava ani de cand nu am mai fost, sincer si noi cautam doar ca nu am mai gasit ceva sa ne "coafeze",poate daca gasesti ceva misto imi lasi si mie un mesaj!🤓P.S.1) am vazut ca cineva ti-a recomandat tao, nu te sfatuiesc sa te duci la tao de pe calea Victoriei, am fost noi si sincer am plecat acasa cu niste coaie cat doua baloane😅😅( nu se face nici un fel de finalizare) 2) ia zi randunico te bagi tu??si asa am vb la telefon de cateva ori si nu am avut placerea niciodata sa te cunosc! Poti sa-mi lasi un mail pe [email protected] Zi buna!
  5. Ceva? Cineva?? Daca gasiti ceva ok nu tineti doar pt voi,promit ca ma rog pentru sanatate!!!😜Saptamana faina!
  6. Cred ca ai pus un pic gresit intrebarea, pentru ca majoritatea saloanelor accepta cupluri acum doar ca depinde fff mult de fata care iti face masajul!Anyway daca gasesti ceva misto da-mi mie de stire ca a trecut ceva timp de cand nu am mai fost la un masaj si vreau sa-mi scot sotia la un masaj!😜P.S O varianta misto era Bella dar se pare ca s-a retras!!
  7. Da . Se pare ca s-a retras sau a luat o pauza mai lunga!😀Oricum daca gasesti ceva lasa-mi si mie un mail pe aladinadi@ yahoo.com sau pe ninfomane. Pe la saloanele de masaj noi nu am mai fost de ceva ani buni asa ca nici aici nu te pot ajuta cu noutati!!zi buna!!!
  8. salut!Bella era o varianta fff ok singurul lucru care nu-l oferea (din cate stiu eu)finalizarea orala pt partea masculina a cuplului dar nu s-a mai auzit nimic nou despre ea pe aici.Sincer o urmarim si noi pt un masaj de ceva timp!Anyway daca aflati ceva sau gasiti ceva misto lasati si voi un mesaj ca si noi suntem interesati de ceva frumos!Merci !Zi buna!
  9. Apartament!Am observat si eu ca nu mai are poze ,nu stiu ce sa zic, inainte erau!
  10. Salut!Sincer nu am mai fost la un masaj cu sotia mea de ceva timp dar acum vre-o doi ani am cam incercat cateva saloane, sincer cel mai ok a fost la perfect massage pe mageru era o pustoaica Ema pe care o recomand,la Tao pe calea Victoriei am incerct cateva fete dar nu mi-a placut,am mai fost pe caderea bastiliei la un salon dar nimic spectaculos totul pe banda rulanta,si acum de ceva timp o urmaresc pe bella cu care am vb si dupa ce spune suna f promitator.Sper ca am fost vre-un pic de folos si daca mergi si gasesti ceva wow sa dai si tu de stire.O zi buna!
  11. Salut!Din experienta mea iti recomand sa te interesezi despre fiecare fata in parte, si nu despre salon,pentru ca degeaba este salonul super ok daca fata sau fetele(o alta discutie) pe care le nimeriti nu sunt ok.lasa-mi o adresa de mail sa-ti povestesc despre cateva fete pe care le-am vizitat.Seara buna
×
×
  • Creează nouă...