Sari la conținut

newtab

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre newtab

newtab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. trebuie sa atasezi pozele. link-ul nu va functiona mult timp.
  2. Am fost eu la mijlocul lunii august, locatia este pe Mosilor, langa mazinul MegaImage.Tarife: 100 o finalizare, 150 o ora; oral si normal.In locatie mai erau doua fete foarte sictirite, puteam alege intre una dintre ele. Am ramas cu Andreea, arata cel mai bine.E mult mai corpolenta fata de poze, chiar ea zice ca sa ingrasat si asta "i-o spune si prietenul". Nu arata rau, dar e plinuta (are inca carnea tare).Am vrut o ora, dar pentru ca nu a inteles si mai facuse o programare, am facut doar o finalizare.Oral bunicel, destul de mult iar normal, ea deasupra si capra. Oricum o imagine greu de uitat cand o vezi deasupra (e destul de mare); mi-a placut. S-a plans de marime colegelor la sfarsit, dar in timpul actiunii nu a carait.Un minus mare locatia: destul de murdar, iar wc-ul avea urme de kk. Alt minus: colegele prin atitudine, iar una dintre ele comenta ca daca o am mare ajunge o finalizare.
  3. Am fost si eu la ea; nu seamana deloc cu cea din poze: are alta conformatie a fetei, lasand corpul la o parte care poate a suferit din cauza trecerii timpului.Locatia este ok: curat, miros placut, am facut un dus - aici este o pb ca era ud pe jos iar cablul de la masina de spalat era bagat in priza si pe jos in apa :idea:Oral bun: DT, lins ooNormal ok, nu extraordinar: 3 pozitii - ea deasupra, eu deasupra si capritaFinalizarea pe corp, din oral, pentru ca terminam greu (daca nu ma atragea fata)
  4. 1) Inaltime aproximativ 1.80, greutate cred ca pana in 55 - slim2) FK nu stiu3) pe corp - din spusele ei4) mai are o colega, am auzit cand a venit
  5. ALINA, 23 ani, sexy, dulce si cu stil, senzuala si lipsita de inhibitii te invit sa te rasfat si sa te satisfac, ofer companie intima de calitate, 23 Aug 15:15 0729.724.406Locatie - de la Piata Alba Iulia spre Mall Vitan, ultimul bloc pe patea stanga, apartament inchiriat, destul de modestPrestatie - oral bun cu un pic de DT, lins de oo. Oralul fara preze "depinde de igena"Normal - implicare, schimbare de pozitii; din propria initiativa vrea deasupraAnal - nu face (a precizat la telefon)Costuri: 150 o finalizare; 200 ron doua finalizariEste o fata nu foarte frumoasa dar cu un corp de exceptie, asta daca va plac fetele snur - stiti cum: fara tate, fara cur.Am stat pentru doua finalizari. Mi-a placut prestatia si faptul ca nu a comentat la marime.
  6. "..pt domnii cu obligatii care nu pot dupa orele 19" se rezolva daca ai telefonul deschis
  7. deci, ca sa intelegem: te-a deranjat exagerat ca oralul a fost scurt, dar la normal "a stat frumos"...e un post cu 'renata' in care futaciosul e in extaz. scrie acolo sa avem mai multe pareri.
  8. Tipa este adaptabila la cerintele clientilor: vrei blonda, e blonda; vrei bruneta, e bruneta; ce culoare vrei la ochi? pe aia o are. Cameleon ce sa mai
  9. Ea este domnisoara din poze (tatuaj, forme - si aici ma refer la fund, patul metalic din noile poze de pe at). Tatele lipsesc - o fi facut pozele cu ceva ajutoare.100 lei finalizarea, banii inainte.Prosop folosit, cu un iz de transpiratie, de ma gandeam de ce mai raman :Prestatie slabuta spre slaba spre inexistenta. Dupa poze ma gandeam la un calut salbatic, dupa prestatie scandura (desi are ceva kg).Imi vine sa rad cand ma gandesc acum pe ce am dat banii. Zici ca era certata cu coco.Nici sa nu va puneti problema de GFE, oralul protejat 'avea o masea scoasa', prezervativul abia reusea sa-l puna, 'sa trecem repede pe la spate ca o doare'.Mai are multe de schimbat, daca vrea sa faca ceva bani din asta, sa nu zic cariera . In momentul de fata nu este de revenit.
×
×
  • Creează nouă...