Sari la conținut

noroc bun

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre noroc bun

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.765 citiri profil

noroc bun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Salonul arata foarte bine Am fost de cateva ori. Sunt trei camere cred, eu am fost doar in doua, dintre care una are baie proprie. Spun asta, considerand un avantaj. Camerele sunt mari si frumos amenajate. Modalitate de contact Insist pe asta pentru ca de fiecare data a fost ireprosabil. Programare foarte rapida de la momentul apelului telefonic, iar la fata locului gasit cel putin 3 domnisoare disponibile. De asemenea, locatia extrem de facila, locuri de parcare in zona si discret asezata. Fete: Numai de bine la capitolul asta. Fara indoiala, prezenta fizica este un criteriu important de selectie. Din punctul meu de vedere, cele mai ok din toate experientele la saloanele din buc. Cel putin in ultimii ani...acum 6-7 ani era alta poveste . Maseuza preferata este Kitty, cu care am intrat de 3-4 ori. Mentionez doar ca forta cu care face masajul de relaxare este una peste asteptari, avand in vedere fizicul plapand, iar ce poate sa faca cu cele doua maini, la final, este ceva incredibil Servicii: Foarte corecte, ar fi cuvantul potrivit. Nu trebuie avut asteptari la mari artificii sau mici servicii inscumbul unor atentii (nu ma refer la sex), dar veti primi cu siguranta un masaj bun, intr-o companie mai mult decat agreabila. Note: Locatie: 9 Fete: 9 Servicii: 10 pt masajul de relaxare, 8-9-10 pentru cel erotic (depinde de fata) Pentru mine ramane cea mai buna alternativa atunci cand nu am chef sa risc nimic
  2. ...povestea incepe cu multi ani in urma. Era pe la incepturile vietii de curvar cand am descoperit salonul noblesse. Daca nu ma insel, a fost chiar a doua experienta, dupa ce initierea s-a facut la salonul thai passion, cu o blonda foarte simpatica. Au trecut cam 6 ani de atunci. Pe vremea respectiva salonul era in floare, fete una si una, dragute, insa cu o oarecare moderatie la capitolul 'deschidere'. Probabil disponibilitatile materiale consistente isi spuneau cuvandul si fetele eram destul de selctive. Oricum, overall, au fost vremuri bune pe acolo. Dupa o perioada de pauza, am revenit la salon prin 2010. Dezamagire mare. Fetele erau cu totul din alt film, fiind complicat sa faci o alegere. Si din pacate motivele erau cu totul altele fata de cele din urma cu doi ani. A urmat o alta perioada de pauza si mai mare, si iata-ma in fata saoonului undeva spre sfarsitul anului trecut. LOCATIA Foarte ok din toate punctele de vedere. Pozitie buna, zona centrala, dar suficient de bine camuflata. Interior curat, jacuzzi. Singurul minus ar fi reducerea din suprafata camerelor prin spargerea celor initiala in mai multe incaperi. FETE Nu la nivelul celor din 2008, dar mult mai ok decat cele din 2010. Le-as aprecia cu un 7-8 pe o scala de la 1 la 10. SERVICII Servicii standard, prestate intr-un salon in adevaratul sens al cuvantului. Fetele chiar stiu sa faca masaj si isi dau silinta. De asemenea partea erotica nu este una fada. Am avut doua experiente in ultimele doua luni, fete diferite si chiar nu as putea sa reprosez ceva legat de prestatie. Una peste alta o alternativa peste medie, raport pret calitate foarte bun, de revenit. Singura recomandare ar fi i privinta programarilor. De ambele dati a trebuit sa aspet 10-15 minute pentru eliberare fete/camere.
  3. Faptul ca e in sectiunea "Top" nu reprezinta o garantie, asa e. E vorba si de gusturi aici. Totul e sa incerci...trebuie sa recunoastem ca acest forum s-a construit pe multele incercari ale confratilor mai vechi si sa le multumim pentru acest merit. Cu cetitudine, au dat-o si ei in gard de multe ori. Sincer, am si eu ceva experienta, dar nu am intalnit ceva care sa se incadreze la capitolul "high class" aici. Am avut doua astfel de experiente, dar cu domnisoare gasite in alta parte. Tot un site, dar alt profil, nu doar promovare escorte. Nu cred ca e ok sa dau numele, dar e facil sa-l gasesti. Bafta!
  4. buna seara domnilor.. sa aveti un nou an excelent! R
×
×
  • Creează nouă...