Sari la conținut

ordinaru

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ordinaru

  • Dată Naștere Februarie 24

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    boulevard of broken dreams

ordinaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Mai stie cineva ceva de domnisoara?
  2. Am fost la domnisoara Andrada... si m-am simtit foarte bine. M-am programat, am ajuns la ea in locatie, era imbracata casual, as fi preferat sa aiba o tinuta sexy. Andrada este o fata frumoasa cu chip placut, ochi frumosi, sani mari si tari, deloc lasati , fundul frumos, are un pic de burtica, e mai plinuta, cred ca are 165/60kg ceva vergeturi pe piele, cosuri pe faţa, si ceva pb cu dantura. Aspect 9. Am petrecut o ora in compania domnisoarei, si mi-a oferit sex oral np cu atentie sporita oo-lelor , prestatie pe care o notez cu 8; sexul normal a fost super, am schimbat mai multe pozitii, si s-a umezit bine... nota 9.5 Igiena, e ok, pasarica curata, fara mirosuri nasoale. S-a igienizat inainte, intre numere si dupa. Nota 10. Locatia este ok, imparte apartamentul cu Delia, curat, discret, nota 10. GFE: este prietenoasa, comunicativa, pupacioasa, atenta cu partenerul, este incepatoare si are potential de a excela, nota 9. Raport calitate/pret, putin dezechilibrat de pretul de 250ron/ora. O recomand pe Andrada.
  3. vino la Bacau Tatiana, te asteptam....
  4. Eu as vrea sa-mi arate pasarica.. explicit.. si sa poarte o gluga pe cap/fata ca nu ma intereseaza...)
  5. Am sunat si am vorbit cu fata, are locatie pe strada bicaz pe la scoala nr.1, 150/nr. 200/ora, bruneta cu suvite blonde, 1.65/65kg, presteaza oral si normal protejat. Nu mi se pare inregula tariful de 150/nr. pentru o incepatoare.
  6. Sper sa te intorci din vacanta si sa nu dispari din activiate cum au facut alte escorte .
  7. ordinaru

    0749657562

    subscriu in totalitate recenziei facute de fratele @relaxed, o recenzie f corecta si obiectiva... sa aveti spor!!!
  8. cred ca am exagerat un pic cu descrierea fetei, oricum nu mi-a fost pe plac dar precizez ca fata in fata era ok din punct de vedere a atitudini, si a comportamentului... deci astept si parerile altora...
  9. Mi-am dat intalnire cu Madalina saptamana asta, la Narcisa in fata crasmei Rodica, la telefon, mi-a spus ca face oral neprotejat si normal protejat, nu face anal si CIM, preturi 100/nr-200/ora, tipa are copil, se auzea in fundal la telefon. Locatia nu este proprie, este a unui prieten, undeva in zona crasmei, dar nu am vazuto deoarece nu am mers mai departe. Despre fata pot spune ca este cea din poze, are parul ondulat, chiar misto, este tiganca, dinti nu prea ok, si ŞOC poate n-o sa ma credeti dar tipa are limba bifurcata, ca si comportament si atitudine e ok. Tipa cred ca are o viata grea, posibil sa fi facut puscarie.. nu stiu daca sa o recomand sau nu.. fiti voi mai curajosi si futeti-o.
×
×
  • Creează nouă...