Sari la conținut

gigel1970

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigel1970

  • Dată Naștere 05.03.1970

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cernavoda

Vizitatori Recenți Profil

2.590 citiri profil

gigel1970's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

-21

Reputație

  1. Multumesc pentru apreciere Siana. Vacanta celui mic si prost, a constat intr-o internare la spitalul Clinic de Psihiatrie Profesor Doctor Alexandru Obregia. Acum i-au dat drumul (temporar), cu conditia sa-si ia Rudotelu'.
  2. 1. Cel mic si prost esti un frustrat tipic de net. 2. Am citit postarile Sianei si am discutat in privat cu dumneaei. Nu mi-a facut impresia ca ar fi nebuna forumului asa cum pretinzi tu, ba dimpotriva, este o femeie super. Am citit si postarile tale si... uau, esti plecat rau mai baiete. Compensezi lipsa de creier si situatia pecuniara modesta, cu tupeu si agresivitate si intoleranta. 3. Gigel pricepe ca esti frustrat mai michilica. Dar tie nu-ti voi face oferta pe care i-am facut-o lui saracica (de a ii plati femei pe care nu si le permite).
  3. Mai cel mic si prost 77, ce vina am eu pentru faptul ca tu esti prost si mai si recunosti? Replica ta este tardiva (este normal pentru un prost fomist de forum, asa ca tine). In afara de a repeta ca un papagal descentrat, mai stii altceva? Ca inauntru ti-o baga saracica.
  4. N-au astia fata de proxeneti. Parerea mea este ca sunt prosti si frustrati. Daca n-ai serviciu, n-ai niciun venit, ce poti sa faci? Postezi sute si mii de aberatii. In viata reala, astia sunt niste ratati care-si inchipuie ca daca au o tastatura jegoasa si un pc reconditionat (sau un smartphone pe care trebuie sa-l tina continuu la incarcat pentru ca acumulatorul e muci), sunt cineva. In realitate ei sunt urmasii gandacului de balegar: scatofagul de forum. Pentru corecta informare am adaugat postarea mea netrunchiata. Ala mic din 77, recunoaste ca-i prost.
  5. Siana , esti prea generoasa cu prostul. Dupa ce-ti suge tamponul, prostul este in stare sa foloseasca ata, ca pe ata de dinti. In caz ca mai are dinti... Sau ca pe ata de gingii.
  6. N-au astia fata de proxeneti. Parerea mea este ca sunt prosti si frustrati. Daca n-ai serviciu, n-ai niciun venit, ce poti sa faci? Postezi sute si mii de aberatii. In viata reala, astia sunt niste ratati care-si inchipuie ca daca au o tastatura jegoasa si un pc reconditionat (sau un smartphone pe care trebuie sa-l tina continuu la incarcat pentru ca acumulatorul e muci), sunt cineva. In realitate ei sunt urmasii gandacului de balegar: scatofagul de forum.
  7. Daca-ti faci cont PREMIUM, iau in calcul solicitarea ta mai saracica.
  8. Saracica si-a activat "femeia". Pe cea cu IQ mai mic de 77. Atat de penibil(i)... Cel mic nu pricepe dar vine precum musca la cacat (il atrage mirosul aspirantului vidanjor saracica). Un aspirant vidanjor si coprofagul sau...
  9. N-ai de unde sa stii, esti prea redus mintal. Tu nu poti nici macar sa trimiti sau sa primesti PM-uri,daramite sa stii ce discut cu Janette . N-ai platit mai sarantocule. Capacitatea ta de a rationa este similara cu a unui parameci.
  10. E normal sa nu intelegi mai saracica memeaca seaca. Esti un accident nefericit al naturii. Pe tine dovleacul nu te va durea niciodata. Vidul nu doare. Tu nu obosesti niciodata... prostul de tine, nu oboseste. Esti ca dealul. Daca ar durea prostia, te-ai tavali in chinuri.
  11. Se mai intampla. Errare humanum est. Nu ma astept sa intelegi, citatul anterior este in latina. Aspirantii vidanjori inteleg doar latrina, mai saracica. I-am cerut scuze in particular domnisoarei Janette. Profit de aceasta ocazie pentru a-i cere inca o data scuze.
  12. Oferta nu se adreseaza amarastenilor poluatori, mai saracica. Daca vrei gratuitati, adreseaza-te serviciilor de asistenta sociala.
  13. Saracica, nu ai cont PREMIUM. Janette are cont de ESCORTA. Ce ai de spus in apararea ta, viitor aspirant vidanjor?
×
×
  • Creează nouă...