Sari la conținut

alina21xx

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alina21xx

  • Dată Naștere 19.07.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Sectorul Verde

Vizitatori Recenți Profil

3.539 citiri profil

alina21xx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Cum iti asterni asa dormi.. Ce semeni aia aduni... Probabil ca nu-i meriti daca nu-i ai! Prietenia e lucru mare, la fel ca omenia si ca modestia. E rara pentru ca trebuie sa fie pura si sa se manifeste intre oamenii care se aseamana. Faci rau primesti rau, faci bine primesti bine. Poate te face si pe tine cineva (constiinta) mai inteleapta si mai buna. Poate fiind singura cand ar trebui sa fii inconjurata de prieteni iti arata si tie faptul ca trebuie sa schimbi la tine unele lucruri. Poate atitudinea, comportamentul, poate modul de a fi. Poate gresesti si tu undeva, sau poate nu. Invata ceva din tot ce faci! Invata ca lucrurile bune vin la oamenii buni si ca in viata nimic nu e intamplator. Nici macar faptul ca te bate singuratatea (desi stim cu totii ca nu e singura care te bate, poate ca ti-o meriti). Fa un pas in dreapta si analizeaza unde ai gresit. Fa un pas in stanga si vezi daca tu este ceea ce trebuie sa fii, daca tu esti multumita de tine si apoi daca ceilalti sunt multumiti de tine. Si apoi daca tu esti multumita de ceilalti, Uita-te in jos si fi mai buna, ura nu naste nici copii nici prietenii nici alte lucruri bune. Si mai apoi uita-te in sus si multumeste. In mod cert stie Dumnezeu de ce e asa. In viata nimic nu e intamplator! La multi ani!
  2. Salut! Ne-am mutat pe Bdul Stefan cel Mare.
  3. Buna! Vroiam sa va anunt ca ne-am mutat intr-o locatie noua, ceva mai "central", in zona Lizeanu, Pe Bdul Stefan cel Mare. Acces foarte usor din Bdul Victoriei, Unirii, Rosetii, Universitate, etc.Si va asteptam sa ne cunoastem.
  4. Inca nu!Si nici prea curand nu voi vrea/putea! Pana la 25 (de ani) vreau sa mai savurez. Dupa aceea vom vedea la timpul potrivit
  5. O fi gresit Pisicuts cand m-a trecut in alta categorie
  6. Ma simt pofticioasa! As degusta ceva delicios
  7. Buna! Ea este colega mea. Se numeste Andreea, are 21 de ani, 165 cm, 45 kg, miniona, slabuta. Ca servicii poate oferi : masaj erotic -120 ron masaj de relaxare, body, erotic, cu finalizare prin masaj timp aproximativ 45 minute. masaj erotic si companie intima , oral si normal ambele protejate indiferent de igiena 250 ron 90 de minute Locatia se afla in zona Titan iar programarea se face telefonic cu minim 30 de minute in prealabil. Va atasez o fotografie cu ea si urmeaza ca in cel mai scurt timp sa afisez si un set complet de fotografii sexy.
  8. Da lucrez, sunt disponibila zilnic intre orele 12 00- 22 00, cu programare telefonica cu minim 30 de minute in prealabil.
×
×
  • Creează nouă...