Sari la conținut

pelix

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pelix

  • Dată Naștere 16.05.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal

pelix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. :bow :clapp :clapp :clapp dupa 5 pagini de lupte intre titani...un ucenic a spart gheata! Sper doar sa nu fie un FAKE!
  2. Buna Anca. Poze mai explicite se poate? Cele de mai sus parca ar fi pentru o revista de moda, nu pentru un forum de "ticalosi". Multumesc.
  3. Sa vedem...poate chiar a vizitat-o cineva.
  4. Salutare colegi in ale speologiei, Plecat fiind in delegatie in afara tarii pentru o perioada mai indelungata am explorat diferite site-uri "de specialitate" in cautare de placeri deosebite pentru a face mai dulce reintoarcerea. Zis si facut ....descoperire pe gustul meu : "Doamna 45 ani, 1,72 m, 65 kg, sanii xxl, roscata, ofer companie intima domnilor manierati, discreti si generosi. 150 h. 0734/939396." Ajuns in tara, nerabdator, sun la domna pentru a cere detalii legate de meniu, locatie si pentru a ma asigura verbal ca realitatea corespunde cu pozele. Mi se comunica meniul...oral si normal (P/NP in functie de igiena),locatia ...destul de central, si imi confirma faptul ca pozele sunt reale. Nu am intrebat de taxe intrucat eram orbit de ceea ce vazusem in poze....ca aspect fizic imi indeplinea dorintele, chiar imi doream o femeie matura. Stabilim ora si ma deplasez inspre locatie....aveam cam 30 de minute la dispozitie si imi place sa fiu punctual. Ajuns in fata blocului sun din nou pentru a fi indrumat catre scara, nr de interfon etc dar doamna nu a mai binevoit sa raspunda. Am insistat 15 minute dupa care m-am dat batut, in ideea in care am crezut ca m-a vazut de la geam si a constatat ca e prea mare diferenta de varsta, nu corespund pe criterii de frumusete sau cine stie ce motiv.... . Nu va dati seama cata dezamagire!!! Plecat fiind din nou in delegatie....acelasi plan. Si explorez, caut, sap ....si hop ca iar dau de respectivul anunt. Din discutii in polemici cu un coleg ne gandim sa cautam pe atotstiutorul google una din pozele cu respeciva doamna. O mare dezamagire, din nou, pentru mine si motivul pentru care am si hotarat sa postez a fost cand am descoperit ca pozele sunt furate de pe un alt site, international. Dupa cum se spune in popor "Prea frumos sa fie adevarat"! Daca ati vizitat-o careva apreciez sa impartasiti parerile. Multumesc.
  5. Ajutorul pentru traducere: Cateodata nu vanam doar pentru a simtii mirosul de praf de pusca ci....doar pentru placerea de a vana! Spor la treaba tuturor! Cristina....unde e noua locatie?
  6. pelix

    Mona 0740460624

    Stimati colegi, Nu vreau sa para antireclama...doar o prezentare astfel incat sa stie cititorii la ce sa se astepte. Aspect - cam plinuta, celulita, sanii marisori si relativ fermi - Nota 7 Locatia - destul de neingrijita - Nota 7 Prestatie - desi am optat pentru o ora, dupa prima finalizare (cu o durata de 15 minute), un oral bunicel dar fara "tunete si fulgere" am optat sa plec, fiind dezamagit de aspect, locatie si ceea ce va urma mai jos- Nota 8 pentru oral Atitudine - destul de rece. Ma asteptam sa compenseze prin asta lipsurile dar n-a fost sa fie asa. S-a mai vorbit despre " Nu pune mana pe par" si "Nu ma atinge pe sani".....sa fim realisti, daca nici atat, apoi cum te mai numesti escorta? - Nota er6 Cu parere de rau, una peste alta, nu recomand. Spor la "treaba"!
  7. Mi-am incalcat promisiunea de a nu posta pe forum dar nu m-am putut abtine. Cu mare placere.
  8. In primul rand, salutare tuturor...asa ca de o prima postare. Nu o sa intru in detalii legate de intrevederile mele anterioare cu Kris, intrucat as repeta recenzii pozitive de mai sus, ci doar o sa mentionez ca intrece baremele pe care le avem majoritatea pe acasa, mai ales ca prestatie. Note: aspect:9 locatie: 8 prestatie : 9+ igiena: 10 Kris....nici idee nu ai de cand asteptam o intrevedere in 3!!! Spor la "treaba"!
×
×
  • Creează nouă...