Sari la conținut

papuasul

Serious Contributor
  • Număr conținut

    564
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre papuasul

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

papuasul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-472

Reputație

  1. Pozele par facute intr-o locatie din UK. Ai prestat pe acolo?
  2. Praf la respectrea programarilor. Asta nu s-a prins de ea in Germania. Ce naiba zici ca incepi programul dimineata daca tu pana la 12.00 il ai inchis ori nu raspunzi? A avut grija si de banii mei!
  3. Ana, 33, pe Decebal langa piata Alba-Iulia. O conversatie foarte ciudata, disponibila doar ziua (nu mi-a putut spune un program), ON doar dupa ce te inspecteaza la fata locului, fata sa iti promita nimic, 300/ora, n-am mai fost curios sa intreb daca are pret si pe finalizare.
  4. Greu de prins, greu de stabilit o intalnire. La tel nu a raspuns, doar la SMS. Dupa 2 ore de mesaje si incercare de potrivire a programelor m-a lasat cu ochii in soare.
  5. Da, cuibul Verei. Super fast-fuck. Dar deja stiti.
  6. O retardata! Daca nu ma credeti, sunati-o.
  7. Este veche in bransa, locatie in blocul Zepter scara de pe bulevard. Vorbeste frumos la telefon si nicio problema cu programarea. Are si colega care cred ca mi-a raspuns si mi-a dat detaliile intrucat la fata locului nu mai oferea CIM. Subtire, inalta, arata bine, gravida in minim 4 luni, 100 lei finalizarea. Am stat la o finalizare pe burtica. FK a zis de la tel ca nu. As repeta experienta doar daca ar accepta CIM.
  8. Primul venit, primul servit. Raspund care apuca la telefon, te pun pe drumuri si, ajuns acolo, " n-ai avut noroc in viata". Vad ca scrieti zilnic in topic. Nu ar strica mai mult respect pentru timpul nostru.
  9. Am fost de doua ori. Prima data rezonabil. A doua oara - cand cica ne imprietenisem - am platiti suplimentar 50 lei pentru CIM (cu textul ca nu face cu oricine, face o exceptie pentru mine, alea-alea). Dupa ce am platit nu a mai fost deloc in forma. Distanta fata de prima intalnire si preocupata sa ma termine cat mai repede. Nici CIM nu a mai fost (in momentul finalizarii a scos-o si si-a stropit sanii ca si cum eu as fi vrut asta). Evident ca nu facut niciun gest pentru returnarea sumei suplimentar platite degeaba considerand ca oricum a fost bine, a meritat banutzii si am depasit timpul pentru o finalizare.
  10. Cuib in spate la Zepter. Pozele evident "reale". Cel putin 3 in diferite momente ale zilei. Program extins. Cea care mi-a raspuns la tel s-a gandit un pic cum o cheama
  11. 6 pagini degeaba!!! Un mare + pentru Bimbo, pacat ca nu l-am luat in serios. Pierdere de vreme, alta care ne ia de fraieri. Va urez sa aveti spor ca sa reusiti sa primiti servicii decente de la mandra. Fiind luna cadourilor poate aveti noroc.
  12. Pai sa dezvolt: nu cred ca a avut timp sa faca dus (cel putin nu corespunzator) dupa cel care a fost inainte. Miros de "pasa+preze+actiune+.....". Cum am scris, eram intaratat pe inghitire insa asta la final. Din pacate nu am mai ajuns pana acolo. Nu comentez preturile, nu ne baga nimeni mana in buzunar. Dezamagirea a fost cu atat mai mare cu cat chiar arata intr-un mare fel (dupa gustul meu) si am avut alte asteptari cand vazut-o.
×
×
  • Creează nouă...