Sari la conținut

mony

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mony

  • Dată Naștere 19.09.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

3.312 citiri profil

mony's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputație

  1. Buna. Am nevoie urgent de ajutor. Este adevarat ca m am retras. Contul mony 2 e facut de secretara mea. Fostul ma ameninta ca imi da link pe Facebook catre topic. De asemenea ma ameninta ca isi face cont si imi publica identitatea si cu ce ma ocup in viata personala. Rog din tot sufletul ca acesta sa fie inchis si ascuns la sectiunea moderatotilor. Va multumesc, Cu drag Monica Moldoveanca.
  2. Buna. Vrea sa va spun ca momentan nu am o locatie stabila. Pana cand o sa imi gsesc ceva frumos si intr-o zona buna, mai trebuie sa aveti putina rabdare. Pentru domnii care sunt cu treaba in zona Timpuri Noi, astazi sunt pe bld. Vacaresti vizavi de Universitatea Titu Maiorescu. Va multumesc pentru intelegere si va astept cu drag pana seara tarziu. Pupici.
  3. Buna dragii mei. Am revenit cu forte proaspete. Incepand de astazi ma gasiti tot in blocul Dalles de la Universitate/Intercontinental.
  4. Buna, dragii mei. De astazi voi avea o locatie stabila pentru cateva luni, pana in toamna. Ma gasiti la Universitate, blocul Dalles, Happy Tour. Acolo este locul de unde voi ma sunati sa va explic unde e scara. Va astept cu drag.
  5. Buna. Astazi ma gasiti la Universitate. Sala Dales, punct de reper. Agentia Happy Tour. Va pup!
  6. Buna. Astazi ma gasiti tot la Cinema Patria. Va pup si va astep cu drag pana seara tarziu.
  7. Buna. Astazi ma gasiti pe strada Panait Cernat, se intra din Nerva Traian, de la Market Roua, va pup si va astept cu drag.
  8. Nu, acele poze sunt false si nu imi apartin. Sunt din perioada in care nu stiam de acest forum, acum aproximativ 1 an de zile.
  9. Buna dragilor. Nu fac outcall si nu accept cupluri. De astazi ma gasiti la birou pana pe seara, dupa ora 20.00. Locatia e pe str. Arthur Verona, cinema Patria. Va pup si va astept sa facem numai nebunii.
  10. Scuze, dar mi-am pierdut telefoanele ieri in taxi. O sa-mi scot zilele astea cartelele. Va anunt cand fac rost de ele. Va pup dulce.
  11. In libertatea, articole mai vechi... Va pup si va astept cu drag in patul meu unde vom face nebunii multe.......
  12. Deocamdata nu mi am pus, daca o sa cititi libertatea , veti intelege de ce.
  13. Buna scumpilor. Va multumesc pentru ingrjorarea de care dati dovada. Nu am plecat si nu am disparut, din contra am lucrat si m-am intalnit cu cativa domni. Eu am fost cea care le-a spus sa nu posteze nimic, deoarece pana acum nu am avut o locatie stabila. Incepand de astazi voi avea un program normal, de dimineata, ora 10 pana seara, 19-20. Ma gasiti pe bulevardul Nicolae Balcescu cu Magheru, chiar la intersectia unde este Vodafone. Pretul ramane deocamdata neschimbat, 100 ron finalizarea, iar ca timp 60 de min cu tot cu socializare. Va pup dulce, Mony.
  14. Buna seara dragii mei , sunt bine sanatoasa. Va rog, sa nu va mai dati cu parerea. O sa imi pun silicoane, insa cum altii au stat dupa programare la mine, asa si eu trebuie sa stau. Am fost plecata cu parintii si am mai avut si alte lucruri de facut, ce tin de viata mea. Vreau sa va anunt ca saptamna aceasta incep sa lucrez cu forte proaspete. Programarile le voi face prin sms. Am acelasi nr de telefon. Mai multe detalii legate de locatie le veti primi in mesaj. Cadoul ramane neschimbat, 100 lei ,o finalizare, iar ca timp o ora. Va astept cu drag, pupici multi , mony!!!!
×
×
  • Creează nouă...